Doldum taştım..

Ben baya ust üste yazdım böyle yardirdim tabiri caizse. Sesli mesajlar, normal mesajlar bunun üstüne o da öyle bir cevap yazdı. Neyse sanırım gereğinden çok önemsiyorum..
bu kadar uzerine dustugunuz muddetce bu kisi olmasin baska bir kisi olsun surekli kaybedersiniz.... cok klise ama kacan kovalanir . cok basit ve direk bir cumle. boyle ustelediginiz surece asla mutlu olamazsiniz. ozur dilerim. biraz kendinize hakim olun. o arasin o desin gorusmuyor muyuz diye. iliskiniz uzun sureli olsa tabiki sizde dersiniz yarin napiyoruz canim diye ama bu kadar basinda erkek ustune dusmeli karsi tarafin kadin degil....

Bu iliski degil malesef adam sizinle takiliyor musait zamanlarinda ,
Olgun biride degil daha kafa bir dunya ,
Sizde umursamayin ,bikac kere sallayin ,
Siz neden soruyorsunuz yarin bulusacaz mi diye o sorsun ,anlik haber verdiginde boyle cok musait olamiyorum 1 gun onceden plan yapalim diyin

Hep böyleyim demişsin. Hayatına giren erkekler kaçmasın dıye kendını parcalıyormuşsun gibi duruyor, özgüvenin yok, kaybetme korkusu yasayan taraf hep sensin. Bu şekilde zaten kaybedersin. Cevap verilmediği halde, bu kadar yırtınan, mesajlar yağdıran birini ben ciddiye alamazdim.

Ben baya ust üste yazdım böyle yardirdim tabiri caizse. Sesli mesajlar, normal mesajlar bunun üstüne o da öyle bir cevap yazdı. Neyse sanırım gereğinden çok önemsiyorum..

Gereğinden fazla önemsemek değil ki bu , on adım önde kosmaktir yaptığınız.

Gerek yok. Bırakın o sizi arasın,merak etsin , görüşme talebinde bulunsun.

Daha tanimiyorken bile ilişkiye başlamışsınız , elbette sorunlar yaşayacaksınız.

Haklısınız ne bilim dedigim gibi içimde yaşadığım birseylerin heyecanıyla ben de soyleyiverdim :) işte bu fevriligi Kirmam lazım bir şekil. Zaten bundan sonra tovbee, birşey sormam

Ben bundan sonra sormam zaten kendisi sorarsa, görmek isterse düşünürüm. Aslında iki taraf da tam birbirini tanımıyor, ama o yapı olarak bana göre rahat. Belki de sadece takılıyor benle zaman gösterecek.

Ne alaka? :) Ben birşey hissediyorsam birine karşı duygularım patlama yaşıyor hepsi bu. Eğer birine karşı birşey hissetmesem istediğini yapsın umrumda olmaz. Sadece duygu yoğunluğum çok ve buna engel olamıyorum.

Bu saatten sonra birşey yapmicam zaten. Biraz onu gözlemlemeyi dusunuyorum bir sure.

İki haftalık ilişki için fazla abartıyorsun bence. Mesajların ardı arkası kesilmezse adam kaçar. Sen de onun taktiğini uygulasana
Heh işte benim merak ettiğim buydu. Yapı olarak heyecanli, fevri bir insanım ve onun taktigini cidden uygulamak benim için zor bir durum. İşte onemsemesem umrumda olmaz, bilmiyorum ki yapı olarak rahat olduğundan mı yoksa beni onemsemediginden mı böyle yapıyor..

Bir iş bulup çalışmani öneriyorum. Çünkü sabahtan akşama kadar sürekli onu düşünüp beklenti içine girmişsin.
Ben çalışırken dünya umrumda olmuyordu. Çünkü kafa meşgul.
Tanımadan sevgili olman da sanki biraz yanlış olmuş. Umarım bu kişi seni sadece mutlu eder. Üzülmek iyi insanlara yakışmıyor

Kendimi o kadar işe yaramaz beceriksiz hissediyorum ki. Daha tam mezun da olamadim zaten bu yarım dönem sonunda olcam. Biliyorum herşey gececek bir anda güzel hissedeceğim ama anlamıyorum bir insan neden böyle ego yapar kı bu olayı. Hiçbir zaman öyle olamadım..

"Arkadaşlar aradı sen de kesin bir şey söylemeyince onlarla plan yaptım" diyebilseniz aslında görür hayatınızın merkezinde olmadığınızı. Bir daha da görüşmek istiyorsa düzgün cevaplar verir. Bağırıp çağırınca onun egosunu şişirmekten başka bir şeye yaramıyor çünkü.

İkisi de olabilir yani aslında önemsiyor ama rahat da olabilir bir de iki hafta kısa süre ya şimdiden sıkmak sıkılmak istemiyordur. Yol yakın zaten ben böylesiyle yapamam artık dersen. Ki belki bazı arkadaşların dediği gibi öyle konuşmak takılmak için beraberdir öyle çok ciddi şey bekleme derim en azından hayal kırıklığına uğramamak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…