bende mımık ıcın yaptırmak ıstıorum ıstanbulda bu konuda bı bılgım yok.yaptırdıgım yerınde kalıtelı we ısını bılen bı doktor olmasını ısterım.tawsıyelerınız war mı.bıde bunların kalıcısı war mı.cunku ben sureklı ugrasmak ıstemıyorum
Kalıcı dolgu yaptıran arkadaşlar, bu dolgu yapıldıktan sonra çok şişiyor mu ? Erimesi ve yer değiştirmesi (Sonradan deforme oluşması- )gibi bi problemle karşı karşıya kalan oldu mu cevaplarsanız çok sevinirim.
merhaba arkadaşlar dudaklarıma dolgu yaptırmak istiyorum,bana ne tavsiye edersiniz pek bilgi sahibi değilim bu konuda ,yaptıranlar varsa ve memnunlarsa görüşlerini almak isterim şimdiden teşekkür ederim.
ewet dün yaptırdım msnysk güzel görünüyor yıllarca boşa vakit kaybetmeişim akşamdan beri elimde aynayla oturuyorum mucizeye bakmaya doyamıyorum
cnm ben poliakrlamid diye bi dolgu maddesi yaptırttım..aquamid ve bioalcamid türeci..yani aynı maddeler..isimleri değişik..içerikleri aynı..çokta memnun kaldık..çok doğal ve ihtiyaç karşılayıcı..
Canım ömür boyu kalcı dolgular var.Forumlara tam bakmamışsın sanırım. Yaptırıp çok memnun olanlar var.bende dudaklarıma yaptırmak istiyorum keşke kalıcı olsa 2-3 sene değilde ömürlük olsa daha iyi olurdu yaa
Canım ömür boyu kalcı dolgular var.Forumlara tam bakmamışsın sanırım. Yaptırıp çok memnun olanlar var.
Canım elbette hatırladım:) Ben ancak İstanbuldan adres verebilirim.Çünkü İstanbuldayım.İstersen özelden yazarım.Dolgu fiyatına gelince 1cc 350 euro civarı.....yani geçici dolgu ile pek fiyat farkı yok gibi ama 1000 euro gibi rakam isteyen yerlerde var.kalıcı dolguyu nerde yaptırcaz. kaça mal oluyor.ben size özelden yazdım. diğer topiktende yazmıştım. hatırladınız mı.
öncelikle herkese merhaba,
ben yeni üye oldun bu foruma. Bugün gözaltıma dolgu yaptırdım. Doktorum Restylane ile yaptı dolguyu. Bayramdar hemen sonra ise 2. seansı yaptıracağım.
umarım sonuçları güzel olur.. :))
Sonuçları yazarsan memnun olurum, gözaltları için sakıncalı olduğu söyleniyor. Birde kalıcılığı ne kadar, kime yaptırdın ve ne ödedin bilgi verebilirmisin tşk'ler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?