Anladım canım merthan varsa giderüm o zaman. Çok sağol paylaştığınKlinige kefil olamam yani doktor merthan orada olduğu icin kliniğin adını verdim özellikleben çocukluğumdan beri tanıyorum taa 4-5 yıl önce Üsküdar’da bi klinikte calısırken bulmuştum kendisini oradan ayrılmıştı kendi aradan 1 yıl falan geçti çok zor ulaştım kendisine sonrada hiç bırakmadım zaten o kadar tatlı ki o kadar seviyorum ki hünerleri bir tarafa insan olarak çok iyi biri
Dr merthan ın soyadını biliyor musun. İnternetten baktım dklinix te onunla ilgili bir şey yazmıyor sayfadaki sonuçlar ona ait mi belli değil. Öncesi sonrası kıyas yapamadım.Login • Instagram bu klinikte doktor Merthan yıllardır farklı farklı işlemler yaptırdım hiçbirinden mutsuz olmadım hatta başka bi doktorun verdiği zarardan kurtardı beni. Ha ama o olmasaydı da acıbadem Hülya Sağlamı deneyebilirdim ama hiçbir işlem yaptırmadım kendisine
Bence de naturel kalmasını istedikleri için olabilir. Fazla botoks da robot gibi bakışlara neden olabiliyor çünkü. Ama tercih meselesi tabi.Ben baktim başarili gibi ama bazi hastalarda göz kenarlarındaki kırışıklık gitmiş ama göz altlarinda yinede biraz çizgiler kalmış gibime geldi.
Naturel botoks diyor ondanmı öyle bir sonuç çıktı anlamadım ama ben göz altımda azda olsa çizgi kalmasını istemem, hepsinin gitmesini istiyorum
Aynen öyle. Hele bide yaz gelince hepten kaşlarımı çatıyorum. En iyi çözüm bu artık.Kaş aranızda çizgi varsa bencede botoks yaptırmak gerek çünkü yüze sinirli bir ifade katıyor.
Ne kadar güzel kaş göz yapin. Neresine estetik yaptiracaksin yaa.Bu arada bugün ebru şen hanımdan fiyat aldım. Dolgu 1cc nakit 2500, botoks 1250. Benim 1 aydır göz kapağımda deri sarkması oluştu. Bu yüzden estetik operasyonla ilgikenmeye başladım. Fotoğrafımı gönderdim ve göz kapağı düşüklüğü ameliyatı içşn uygun olduğumu söyledi. Fiyatı 8000 tl ymiş. Fakat ben korkuyorum bu yüzden çok büyük bir ihtimalle yaptırmayacağım. Fotoğraf ekliyorum sizce gerek var mı. Tabi bu gereklilik kişinin kendini nasıl iyi hissettiğiyle ilgili. Ben tabi gözümde böyle bir şey olsun istemezdim ama ameliyat riskini göze alamıyorum. Fakat ışık dolgusu yaptırmayı düşünüyorum
Asla gerek yok belki 10 yıl sonraBu arada bugün ebru şen hanımdan fiyat aldım. Dolgu 1cc nakit 2500, botoks 1250. Benim 1 aydır göz kapağımda deri sarkması oluştu. Bu yüzden estetik operasyonla ilgikenmeye başladım. Fotoğrafımı gönderdim ve göz kapağı düşüklüğü ameliyatı içşn uygun olduğumu söyledi. Fiyatı 8000 tl ymiş. Fakat ben korkuyorum bu yüzden çok büyük bir ihtimalle yaptırmayacağım. Fotoğraf ekliyorum sizce gerek var mı. Tabi bu gereklilik kişinin kendini nasıl iyi hissettiğiyle ilgili. Ben tabi gözümde böyle bir şey olsun istemezdim ama ameliyat riskini göze alamıyorum. Fakat ışık dolgusu yaptırmayı düşünüyorum
Unanmayin ya metthan emi mezun olmus biri. Bu kiz ya asistani ya da yakini. Bana inanmazdaniz araştırın görürsünüz.Anladım canım merthan varsa giderüm o zaman. Çok sağol paylaştığın
Duzeltmedir, merthan yeni mezun olmus biri. İnanmayin bu hanim ya yakini ya da asistani. Beni de kandirmisti arastirdim.Unanmayin ya metthan emi mezun olmus biri. Bu kiz ya asistani ya da yakini. Bana inanmazdaniz araştırın görürsünüz.
Lida citeli yi arardim 1750 dedi üç bolge botoks icin. Uçmuş. Son derece kararsız olan ben nihayet karar vermistim gidecektim ama bu fiyata mümkün değil
Ben defne sare estetik de yaptırmıştım 3 ay önce 650 tl idi ben hayatımda ilk defa yaptırdım bence iyiydi kardeşimde yaptırdı orda ama siz begenirmisiniz bilmiyorum
- Yeni
- Konu Sahibi
rapisa - Favorilere Ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?