Dolgu ve botox için İstanbul da dr tavsiyesi

Anladım canım merthan varsa giderüm o zaman. Çok sağol paylaştığın

Dr merthan ın soyadını biliyor musun. İnternetten baktım dklinix te onunla ilgili bir şey yazmıyor sayfadaki sonuçlar ona ait mi belli değil. Öncesi sonrası kıyas yapamadım.

Bence de naturel kalmasını istedikleri için olabilir. Fazla botoks da robot gibi bakışlara neden olabiliyor çünkü. Ama tercih meselesi tabi.

Arkadaslar masseter ne kdr tutar fikri olan var mi? Yurtdisindayim ben, gordugum kdriyla TR fiyatlari (Ebru Sen) burda da ayni Turkiyeye gelmeye beklememe gerek var mi diye karar vermeye calisiyorum. Botox mesela 1000tL fiyat verdiklerinde bir sringa mi oluyor? Bir de bilen varsa cok belirgin olmayan kisa cizgili nasiolabial e ne kdr dolgu gider sizce?

aranızda via klinik ve bristish estetiğe giden var mı? bu ikisinden uygun fiyat aldım ama emin olamadım

Ne kadar güzel kaş göz yapin. Neresine estetik yaptiracaksin yaa.

Asla gerek yok belki 10 yıl sonra

Unanmayin ya metthan emi mezun olmus biri. Bu kiz ya asistani ya da yakini. Bana inanmazdaniz araştırın görürsünüz.
Duzeltmedir, merthan yeni mezun olmus biri. İnanmayin bu hanim ya yakini ya da asistani. Beni de kandirmisti arastirdim.

Hanimlar İstanbul Avrupa yakasinda sisli civarinda duzenli botoks yaptirip memnun olan varmi ?? Bana tavsiye etse de gitsem.

Anlaşılan kimse botoks yaptırmıyor Bayram telasi da olabilir. Kimse bi yer onermedi. Kendi araştırmalarım sonucunda Lida citeli diye bir dr. bulup ona gitmeye karar verdim. Cok guven duydum. Ben cok kararsiz biriyim vazgecmez de yaptirirsam paylaşırım sizlerle.

Lida citeli yi arardim 1750 dedi üç bolge botoks icin. Uçmuş. Son derece kararsız olan ben nihayet karar vermistim gidecektim ama bu fiyata mümkün değil gidemem.

Ben defne sare estetik de yaptırmıştım 3 ay önce 650 tl idi ben hayatımda ilk defa yaptırdım bence iyiydi kardeşimde yaptırdı orda ama siz begenirmisiniz bilmiyorum

Selam teşekkür ederim cevabin icin. Defne sare'yi Instagram dan biliyorum. Yanlis anlamayin sakin evet orasi hep uygun fiyatli. Yaptiran birinin görüşü cok onemli benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…