Döllenen yumurtanin bölünmesinde sorun

Canım rezerv azlığı yumurta sayısı ile alakalı galiba embiryonun gelişimine etkisi yoktur. 1 aydır araştırma yapıyorum embiryo gelişimini % 80 yumurta etkiliyor yazıyor bazı yerlerde her ne kadar doktorlar bu duruma ne yumurta alakalı ne sperm alakalı deseler bile bazı Makalelerde öyle yazıyor . O ay ki aylık yumurta kalitesi alakali mı embiryolar böyle oldu yoksa her seferde olur mu bilmem benim 3 tedavi de aynı oldu 4. Tedaviye başlamak o yüzden istemiyoruz aynı şeyler başımıza gelecek diye. iyice araştırma yapıp ona göre hareket etmek lazım.

Canim benim hicmi bòlùnme olmadi yoksa sagliklimi bòlúnmedi benim aklim almio illaki vardir bi mantikli aciklamasi bak arkadasimizinda 3. Gún bòlùnmesi gereken 5. Gún bòlùnù 6 veya 8 e
3. güne gelemediler . 1 ve 2 gün blündü ancak üçüncü gün bölünmeleri olmadı

canımsın.. o halde yumurta kalitesini artırmak gerek..bende kaliteli demişti demek pek kaliteli değil.. benim ilk denemem ama 1 yıldır uğraşıyorum ..önce kist vardı yumurtalıkta 6 ay doğum kontrol hapı aldım sonra da yumurtlar toplanır hale geldi ancak onda da böyle bölünemeden iptal oldu.. folbiol ve coraspin 300 den başka birşey vermedi dr lar bana

Folbiolu hergün mü içiyosun canım banada verdi doktorum ama haftada 2 defa içiyorum bana az gibi geliyor ama hergün içersen fazla olur dedi hemşire

Aynen canım bende yediklerime çok dikkat ediyorum hergün cips yiyordum et yemem hiç sağlıklı beslenen biri değildim. Tüp Bebek tedavi öncesi cips yemeyi tamamen kestim süt içmem yoğurt arada yerdim şu sıralar hergün yoğurt yiyorum iki günde bir yumurta yiyorum incir yiyorum bu şekilde sağlıklı beslenmeye dikkat edecem bakalım faydası olacak mı artık bizim işimiz biraz allaha kaldı tıbbi bişey kalmadı rabbim tez zamanda eli ayağı düzgün bebek nasip etsin hepimize .

Bende şimdi araştırıyorum canım bi arkadaşım tavsiye etti hücreleri yeniliyormuş yumurta kalitesinde ve yumurtaların çoğalmasında etkiliymis (dhea biosteron) adıda
Himm anladim canim benim dok. Danismalisin herkesin tedavisi farkli daha etkiliyse tabikide ònerir gúzel bilgiymis

Bende kullanmadım ama adını geçen duydum canım etkili ilaç olduğunu okumuştum olmadı onu da deneyecem artık. Elbet biri iyi gelecek

Ilk tup bebek denemem basarisiz olmustu dondurulmus embrym var onun transfer islemleri nasil olcak ne kadar bir sure gerekli ve yine masrafli olur mu bu konuda bilgiye ihtiyacim vardi

Ilk tup bebek denemem basarisiz olmustu dondurulmus embrym var onun transfer islemleri nasil olcak ne kadar bir sure gerekli ve yine masrafli olur mu bu konuda bilgiye ihtiyacim vardi
Yok canim donduruus pahali olmuo adet oluosun kontrolden geciosun ve sana gerekli ilaclari verir transfer icin cagirir ve transfer yapilir degerlerine bakar yani

Kullananlar hem yumurtam arttı hemde kaliteli yumurta sayısı arttı yazıyor forumda canım benimde kafam karışık kullansam mi diye

Bu şekilde bölünme sorunu, ya genetik sorunlu embriyo oluşmuştur, ya da yumurta-spermden biri sağlıksız.

Sperm sorunsa mikroenjeksiyonla ciddi yol alıyorlar

Genetik sorunsa yapacak bişey yok, kötü şans ya da ikinizden birinde genetik sorun var denektir.

Yumurta kalitesi için arkadaşlar dhea dan bahsetmiş zaten, omega ve multivitamin desteği ve bol dua...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…