- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Canım hikayeni okurken kendi durumuma çok benzettim meğer benim gibi durumda olanlar varmış. Benim de 20 yumurta toplandı 15 tanesi olgun çıktı 12 tane döllendi 5. Güne sadece iki embiryo gelişimi geriden gelmiş bi şekilde geldi yani 3.gun 6 8 hücre bölünmesi gerekirken 5 . Günde 6 8 hücre bölünmüş ve o şekilde transfer oldu tutmadı. Dediğin gibi millet tutacak mı tutmayacakmi diye beklerken Biz onu bile hayal edemiyoruz allah yardımcımız olsun canım. Bende aynı durumdayim tekrar tedavi de aynı şeyler başıma gelecek diye korkuyorumkizlar herkese merhabalar:sağlıklı bir doğummum olduğu halde temmuz ayında tedavim fiyaskoyla bitti maalesef ilk tupbebek denenmesi.20 yumurta toplandi 19tane dollendi ve geriye sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda3.günden sonra gelisimleri durdu. eylül sonu gibi tekrar başlıyoruz inşallah nedense kendimi şimdi hiç hazır hissetmiyorum.ama eşim illa deneyeceğiz diyor.eskiden acaba tutacak mi tutmayacakmi derken o sürece bile gelemedim malesef şuan arisutu bal pole kullaniyorum. vitamin takviyeside aliyoruz haa bu arda dha)dan bahsetmissiniz başka topiklerde okudum yumurta kalitesizligine birebirmiş döllenme sorunu ceken lerde kullaniliyormuş.bakalım RABBİM herseyinh ayirlisini nasip etsin inşallah emeklerimiz boşa gitmez
Canım hikadoğummum okurken kendi durumuma çok benzettim meğer benim gibi durumda olanlar varmış. Benim de 20 yumurta toplandı 15 tanesi olgun çıktı 12 tane döllendi 5. Güne sadece iki embiryo gelişimi geriden gelmiş bi şekilde geldi yani 3.gun 6 8 hücre bölünmesi gerekirken 5 . Günde 6 8 hücre bölünmüş ve o şekilde transfer oldu tutmadı. Dediğin gibi millet tutacak mı tutmayacakmi diye beklerken Biz onu bile hayal edemiyoruz allah yardımcımız olsun canım. Bende aynı durumdayim tekrar tedavi de aynı şeyler başıma gelecek diye korkuyorum
canim inan hersey nasip kismet bak bana benim saglikli bir doğummum olduğu halde üstelik daha26 yaşındayım kızımı doguralida çok uzun zaman olmadi.dr bizde şok olduk.bir tane bile kaliteli çıkmadı.canim senin 3deme olduğu halde hala dha)kullanmıyor musun?peki ya arisutu incir kuru bunlar çok faydalı diye biliyorum.canim inşallah bidaha hayal kırıklığı yasamissin..gerçekten çoook zor bir durum daha yeni toparlanmaya baslaliyorum birde sen genetik testlerini yaptinmi canim birde gerçekten hissiyat çok önemli bu tedavide dr.%70sans verdiğihalde cçoook umutsuzdum oyle de bittiCanım hikayeni okurken kendi durumuma çok benzettim meğer benim gibi durumda olanlar varmış. Benim de 20 yumurta toplandı 15 tanesi olgun çıktı 12 tane döllendi 5. Güne sadece iki embiryo gelişimi geriden gelmiş bi şekilde geldi yani 3.gun 6 8 hücre bölünmesi gerekirken 5 . Günde 6 8 hücre bölünmüş ve o şekilde transfer oldu tutmadı. Dediğin gibi millet tutacak mı tutmayacakmi diye beklerken Biz onu bile hayal edemiyoruz allah yardımcımız olsun canım. Bende aynı durumdayim tekrar tedavi de aynı şeyler başıma gelecek diye korkuyorum
Canım genetik test yaptırdık tüp bebek tedavisinde genetik uygulanan pgt ya da cgh embiryo gelişimine katkı sağlamiyor pgt ve cgh embiryolar içinde en iyisini yani tutunması en şanslı embiryoyu bulmak için. Bizim seçim yapacak embiryomuz kalmıyor canım. Valla dhea yeni duydum arastırıp denemeyi düşünüyorum canım.canim inan hersey nasip kismet bak bana benim saglikli bir doğummum olduğu halde üstelik daha26 yaşındayım kızımı doguralida çok uzun zaman olmadi.dr bizde şok olduk.bir tane bile kaliteli çıkmadı.canim senin 3deme olduğu halde hala dha)kullanmıyor musun?peki ya arisutu incir kuru bunlar çok faydalı diye biliyorum.canim inşallah bidaha hayal kırıklığı yasamissin..gerçekten çoook zor bir durum daha yeni toparlanmaya baslaliyorum birde sen genetik testlerini yaptinmi canim birde gerçekten hissiyat çok önemli bu tedavide dr.%70sans verdiğihalde cçoook umutsuzdum oyle de bitti
Canim yaa Allah im yardim etsin insallah hayirlisiyla okuyup gördúgùm kadariyla nekadar cok yumurta okadar kalitesi az nekadar az öz yumurta kalitesi iii oluo kendimde bile doktorum bunu söyledi bide kendini hazir hissetmiosan esinle ciddi ciddi konus bu sùrec gercekten stressiz ve inanmayla oluo ama okudugum kadariyla sen tusuna basip kenara koymussun kendini insallah hayirlisiyla anlar esin seni ama belkide bakarsinnn emanetin gelir umutsuzluguna en güzel umut olur insallahkizlar herkese merhabalar:sağlıklı bir doğummum olduğu halde temmuz ayında tedavim fiyaskoyla bitti maalesef ilk tupbebek denenmesi.20 yumurta toplandi 19tane dollendi ve geriye sadece 5tane orta kalite kaldi onlarda3.günden sonra gelisimleri durdu. eylül sonu gibi tekrar başlıyoruz inşallah nedense kendimi şimdi hiç hazır hissetmiyorum.ama eşim illa deneyeceğiz diyor.eskiden acaba tutacak mi tutmayacakmi derken o sürece bile gelemedim malesef şuan arisutu bal pole kullaniyorum. vitamin takviyeside aliyoruz haa bu arda dha)dan bahsetmissiniz başka topiklerde okudum yumurta kalitesizligine birebirmiş döllenme sorunu ceken lerde kullaniliyormuş.bakalım RABBİM herseyinh ayirlisini nasip etsin inşallah emeklerimiz boşa gitmez
aminn inşallah hepimize gelir bu mucize emanet Allah'in izni ile inşallahCanim yaa Allah im yardim etsin insallah hayirlisiyla okuyup gördúgùm kadariyla nekadar cok yumurta okadar kalitesi az nekadar az öz yumurta kalitesi iii oluo kendimde bile doktorum bunu söyledi bide kendini hazir hissetmiosan esinle ciddi ciddi konus bu sùrec gercekten stressiz ve inanmayla oluo ama okudugum kadariyla sen tusuna basip kenara koymussun kendini insallah hayirlisiyla anlar esin seni ama belkide bakarsinnn emanetin gelir umutsuzluguna en güzel umut olur insallah
Canim ilk yazinda kendini kenara koymussun herseyi kabul etmisin mabinda kullandin ve simdi daha ii anladim eger doktorunla ilgili kafanda sorular varsa bu hic ii degil ki ilk Allah a sonra onlara gúvenmeliyiz nap et esinle cok ciddi konus parana yazik eger bòyleysen yola olumsuzluklarla baslama cok büyük kayip olur hep keskelerin olur demekki esini cok etkilemis bu doktor ama ciddi ciddi konus anlat ona kafandaki sorularla maddi manevi kayip bu insallah hayirlisi ile esin dinleyip anlar bu yola baski degil destek olmasi gerektiginicanim tuşuna basıp derken anlamadim.aslında hazıririm ama aynı dr.da devam etmek istemiyorum eşim hiçbirşey bilmediği halde illaki o olucak diyor bize tam manası ile açıklama yapmıyor.kafamda bin bir soru ile geziniyorum birsuru vitamin takviyesi vererek postaladi bizi tedavimin iptali başından belliydi 6.günden sonra dr.iptal olacağını söyledi günlerce tlfon bekledim hücreleri kaliteleri hakkında hiç bir bilgim yok elimde kalan sadece aldığım hormonlar maddi manevi çöküş baskada bişey kalmadı in anki dr değiştirmeyi çok istiyorum ama bu konuda eşimi ikna edemiyorum sanki dr.garanti vermiş gibi tövbe tovbe
Selam canim kimininki döllenmio kimininki gúnùne góre bòlúnmùo malesef bende burdaki arkadaslara katiliorum ya yumurtanin yada spermin genetiginde problem var insallah hayirlisiyla 2.ci tedavin gùzel olur ve igneden baska tedavi ònermedimi ben bunlarin ilerde bir aciklamasi olduguna inaniorumSlm kuzlar bende 28 yadindayim ilk tup tedavim iptal oldu ..7 yumurts toplandi 6 si olgun ve bizde hic dollenme olmadi. Dr saskin oldugunu yumurtaninda spermin de iyi oldugunu ama boyle olabiliyor dedi. Ikinci tedavude calciyum ionofor diye bisey kullanacaklarini bu sayede dollenme saglandigindan bahsettuu
Canim ben gonalf 125 ml kullandim 2. Ci tedavimde hic beklemedik olgunlasi hemen aldiBirde kizlar ne doz igne vurundunuz..ben menopur 150 vuruldum..8 gun aynu doz topkamda menopur 1200 kulkanmis oldum
Canim bilmiyirum ki sperm icin cip kullanildi esim de bende genetik tesr yspturmistuk sorun cikmamisti..ikincide ins. Guzel olur.. bize sebepsiz denmisti 3 yuldir olmadi dr da suzdeki sikinti bu asamada imis ve bunu bu noktaya gelmeden bilemezdik dedii..Selam canim kimininki döllenmio kimininki gúnùne góre bòlúnmùo malesef bende burdaki arkadaslara katiliorum ya yumurtanin yada spermin genetiginde problem var insallah hayirlisiyla 2.ci tedavin gùzel olur ve igneden baska tedavi ònermedimi ben bunlarin ilerde bir aciklamasi olduguna inaniorum
eğer yumurta sperm sorunu ise 2-3 embriyo transfer ettirir beklerdim.o da tutmaz ise hücreler böyle olsa da pgt yaptırıp en sağlam 2 tanesini transfer ettirirdim.o da olmaz ise bir süre ara verir.kocamla detoks programı uygulardım.sonra sil baştan.daha ötesi aklıma gelmiyor.SELAM KIZLAR YUMURTA DÖLLENDİKTEN SONRA 3. VEYA 5. GÜNE UYGUN BÖLÜNMEYİP BÖLÜNMEDE SORUN YASAYANLARRR SONRAKİ ADIMLARINIZ NE OLDU
ben o iğneleri kullandıktan sonra.yumurtalarımı güzel büyütmesine rağmen az çok genel yan etkileri ile kanımda kandan çok hormon dolaştığını düşünmeye başladım.sizde hangi tetkiklere bakıldı bilmiyorum.benimde sebepsizdir diyordum.kanımda sıkıntı çıktı yani standart değilde derinlemesine kan araştırılmalı sebepsiz inferlitede kadınlarda.canim bizimde sebebsiz genelde sebebsizlerin bir çoğu ya hiç dollenmiyor yada kötü kalite oluyorlar benimde ilk t upbebegim 20gun önce iptal edildi.tedaviye başladığımda hatta topikte dinlenmeden dolayı korktuğunu söylemiştim.bide benim yumurta kapasitem çok iyi olduğu halde ben yaklaşık 11gun boyunca igne kullandim.5tane cetrotide, 75mlmerional birde150 puregon inşallah bidakine hepimiz bu topikte güzel haberlerle ayriliriz.
canim bende aksine hiç yan etki görmedim hatta o ignelere rağmen kilo ilo almadim canim ben kizimdan önce genetik testlerimiz yapıldı.yanılmıyorsam 2010 yapıldı doktorum yaşının genç olmasında bide yumurta kapasitem iyi olduğundan fish bile bakmadı yani kan tahlil olarak sadece genel olarak baktı şuan vitamin takviyesi aliyoruz. canim dr.benim durumuma çok şaşırdı.çünkü doğal yoldan bir doğum yaptım embiriyolarimin bu kadar kötü olmasını bir anlam veremedi dr.kısacası Allah istemezse hiç bişey olamaz duadan başka yapacağım bişey yok canimben o iğneleri kullandıktan sonra.yumurtalarımı güzel büyütmesine rağmen az çok genel yan etkileri ile kanımda kandan çok hormon dolaştığını düşünmeye başladım.sizde hangi tetkiklere bakıldı bilmiyorum.benimde sebepsizdir diyordum.kanımda sıkıntı çıktı yani standart değilde derinlemesine kan araştırılmalı sebepsiz inferlitede kadınlarda.
canim benimde komsum ramazan ayindan once 3yumurta topladilar 3de dollenmedi ramazan ayında 2.tedavisinde 13yumurta toplanmis 7.istedikleri kalitedeymis 1tane transfer edildi şimdi ikizlere hamile darisi hepimizin basina inşallah kizlar bu işle biraz şans ve nasip işi bilemiyorum aslında çok araştırma yapmamak gerek insan çok yipraniyorCanim bilmiyirum ki sperm icin cip kullanildi esim de bende genetik tesr yspturmistuk sorun cikmamisti..ikincide ins. Guzel olur.. bize bnnnsebepsiz denmisti 3 yuldir olmadi dr da suzdeki sikinti bu asamada imis ve bunu bu noktaya gelmeden bilemezdik dedii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?