Döllenen yumurtanin bölünmesinde sorun

Haklisin canim bu asamaya gelinmese nedeni bilinmeyecekti bizimkide sebepsiz infertile benimde yumurtalarim orta kalite oluor cok oldumu cok bos cikior az daha ii ondan cok sükür benim bir kizim oldu Allah im en kisa zamanda hepinize en gûzrlini nasib etsin mikro cip de uygulanmis insallah farkli yòntemler cikar fa bu bilinmezlik kalmaz

Aminn canim insallah ben hep arkadadimin derdind kadar ve sizleri taniyana kadar yumurtsla ii sperm ii sorun yok dòllenir diodum ama daha farkli seyler hep cikiomus insallah hayirlisiyla bidakine bòyle bir sorun olmaz

Canim pgt veya digerinin yapilmasi icin belirli gúne gelmesi gerekmezmi arkadasim òyle demisti yoksa benmi yanlis anladim mesala 3. Gùnù embiryosu 6veya 8 húcreli olmali ama 5. Gún artik blastokis olcagina 6 veya 8 hùcreli oluor insallah hayirlisiyla emeklerimizin karsiligini alirsiniz

Umut oldu bu yazdiklarin peki merkez hangi merkez caniim.ins. cumkemize nadip oluur

işte o yavaş gelişen pgt ile incelenebilme gelişme aşamasına geldiğinde pgt ile araştırılsa sanırım neden yavaş bölündüğününde cevabı alınacaktır.

canim Allah bağislasin inşallah en kisa zamanda kardeside olur doğal yoldan mi oldu ve kaç senedir çocuğunuz olmuyor.ilk tup mu?

Günaydın kızlar. Benim de araştırmalarima göre sebepsiz infertilite olanların embiryo sorunu oluyor genelde. Bide genetik test olayı ve pgt ya da cgh meselesi şu kızlar; embiryo 3. Gune geldiği zaman günüyle uyumlu bölünup tabi 9 kromozom a bakilip hangi embiryonun tutunma Şansı yüksekse o seçiliyor. 5. Gün embiryosu olduysa o zaman bütün kromozomlara bakılır embiryonun bütün genine yani yine aynı şekilde hangi embiryonun tutunma Şansı iyiyse o seçilir ve transfer edilir. Yani bu genetik pgt cgh meselesi embiryonun tutunmasıyla ilgili. Embiryo gelişimine katkısı yok. O yüzden pgt ve cgh yapılması için ilk önce embiryolarin günüyle uyumlu bölünmesi gelişimi normal olması lazım. Maalesef bizim embiryolarin gelişimi iyi olmadığı için pgt cgh bize uygulanamaz yani. Ve acıbadem maslak hastanesinin hemşiresi yasemin hanim bize cgh öneriyor yani biz bu durumu bilmesek kandıracaklar bizi fazladan bi 10 milyarı mızı alacaklar. Benim embiryolar 5. Gün embiryosu bile olmamış cgh yapılır size diyor. Yazık ben bu durumu bilmeyen insanlara üzülüyorum kimleri Kandıriyorlar allah bilir. Ve bana 5. Gün 6 8 hücreye bölünmüş embiryo transferi yapıldı gelişimi yavaş olan embiryolar gün geçtikçe gelişimi dururmus. Yani gelişimi durmuş ya da durmak olan embiryoyu transfer etmişler meğer bana sırf transfer parası alabilmek için. O kadar test gününü bekleyip umut ettiğimize yanayım verdiğimiz o kadar paraya mı yanayım yoksa her seferinde embiryolarin gelişimi yavaş oluyor şansımızin tüp bebek yaptirmak konusunda kalmadığına mı üzüleyim. Rabbim hepimizi vicdanli hekimlerle karşılaştırsın

canim bende bu konuda drumu suclayip duruyorum.niye transfer yapmadi diye dr.bana seni hic kandirmayacagim embiriyolarin kaliteleri kotu transfer etsemde tutmaz dedi.birdahakine boyle olursa dilerim Allah tan olmaz inşallah ama olursa transferi yapacagini soyledi seninki orta kalitemi aslinda orta kaliteyle cogu kadin hamile kaliyor nasip iste

Canim ben tup bebek yaptırdığım zaman doktor dolleniyo 3.güne çok güzel gidiyo sorun yok ama 5.güne kadar ilerlemiyo demişti esin sperm dna hasari yaptirsin dedi ve hasar çok yüksek çıktı tedavi oluyo bu ay test yaptıracak inşallah duzelmistir yani hem yumurta hem sperm önemli

canim o nasil yapılıyor.biraz daha aciklayaci anlatirmisin embriyonun kötü olmasını yumurtaya bagliyordum

canim Allah bağislasin inşallah en kisa zamanda kardeside olur doğal yoldan mi oldu ve kaç senedir çocuğunuz olmuyor.ilk tup mu?
Canim benim 3 asilamam var 2 dogal yolla gebeligim var 2 túp bebek yaptirdim ilkide tuttu ama bos gebelik cikti cok sükür 2. Cide doktorum daha bilgili ve temkinliydi tabi ilk Allah im nasib etti 9 aylik olduk dùn sebepsiz infertile ama artik insan daha bilgili oluo bence bende rezerv azligi ve kalitesizligi var 6 yillik evliyim 5 senedir istioduk

Canim benim ya Allah tan insan bilgilenio eskisi gibi degil artik gel gel git git ve umut edip ici yanan insanlari músteri gòrúp kandiranlarin Allah im islah etsin insallah ama bencede embriyoyla alakali sen yinede buldugun dok. Email ile yaz sor manyikli biri illaki cevap vercektir insallah hayirlisiyla Allah im en umutsuz anda nasib etsin insallah

Kizlar zate 1. Ci tedavide sorun olduysa muhakkak bútún genetik hassar testi kan testleri yapilmali ki bircok kisi bilmio yada dok. Uyarmio yaptirmaniza gerek yok dio ama kendimiz olsun yaptirmaliyiz

canim maşallah daha cok küçülmüş anladığım kadarıyla kızın tupbebek yontemiyle dünyaya gelmiş şimdi ne aşamadasin embiriyolarin kaliteleri nasil biraz detaya girer misin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…