Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek tedavisine başlamıştık 26 tane yumurtam toplandı 14 ü kaliteli 8 i döllendi dediler ama 5. Güne hiç biri istenilen kalitede kalmadı malesef bu durumu yaşayanlar var mı acaba nasıl bir yol izlendi ?
tüp bebek tedavisine başlamıştık 26 tane yumurtam toplandı 14 ü kaliteli 8 i döllendi dediler ama 5. Güne hiç biri istenilen kalitede kalmadı malesef bu durumu yaşayanlar var mı acaba nasıl bir yol izlendi ?
Canım öncelikle geçmiş olsun diliyorum 26 yumurta çok iyi bi sayı içlerinden 14 tane kaliteli çıkmasıda harika buraya kadar tmm ama iş döllenmeye gelince pek döllenememişler ve bukadar kaliteli yumurtadan hiç beşinci güne gitmemiş bence bu senlik bi durum değil tamamen labaratuar yetersizliği diye düşünüyorum sen nerde tedavi oluyosun
Teşekkür ederimm. Bahçeci ye gidiyorum aslında onlarında beklediği bir durum değildi çok karşılaşılmıyormuş sanırım daha doktorla görüşmedim yarın görüşcem ne dicek bilmiyorum..
Teşekkür ederimm. Bahçeci ye gidiyorum aslında onlarında beklediği bir durum değildi çok karşılaşılmıyormuş sanırım daha doktorla görüşmedim yarın görüşcem ne dicek bilmiyorum..