- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
-
evet doğru orası dolmuş kanun öyleiyi akşamlar.. Başımdan gecen ve canımı sıkan bi olayı paylaşmak istiyorum sizinle.. Dolmuşa bindim bugun.. Arka koltuktan bi bey 5 lira uzattı bi kişi uzatır mısınız diye.. Dolmuşta kalabalık.. Bende onumde oturan 60 yaslarında ki bayana uzattım uzatır mısınız diye.. Bayan da giyimi kuşamı gayet yerinde kibar bi hanımefendiye benziyordu.. Kadın hemen almadı parayı.. Sonra aldı onundekine verdi.. Sonra bana dondu ve "herkes kendisi veriyo parayı. Neden kalkıp vermiyosun? Biner binmez verecektin ya da Diye sesini yukselterek konuştu benimle.. Bende parayı ben vermedim hanımefendi.. Ayrıca burası dolmuş.. Para uzatmak çok mu zor geldi dedim.. Belki ben vermedim deyip susabilirdim ama kadın bana dönüp sesini yükseltince yaptığı garibime gitti.. Ne olmuş yani uzatsanız dedim.. Parayı veren kişide burası dolmuş kanun böyle falan dedi arkadan .. kadın da bana sen vermedıysen ben vermedim der gecersin.. Kes sesini.. Yeter diye bağırdı.. Bende ya sabır cektım sustum.. İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş.. Ondeki yolcuya para uzatacaksın altı üstü.. Ne bu öfke yani.. Eskide mi kaldı dolmuşlarda para uzatma?
insanlar artık bencil ve tahammülsüz,o da ne ki, engelliye, gebeye, yaşlıya yer vermeyenler asıl onlar çıldırtıyo adamıiyi akşamlar.. Başımdan gecen ve canımı sıkan bi olayı paylaşmak istiyorum sizinle.. Dolmuşa bindim bugun.. Arka koltuktan bi bey 5 lira uzattı bi kişi uzatır mısınız diye.. Dolmuşta kalabalık.. Bende onumde oturan 60 yaslarında ki bayana uzattım uzatır mısınız diye.. Bayan da giyimi kuşamı gayet yerinde kibar bi hanımefendiye benziyordu.. Kadın hemen almadı parayı.. Sonra aldı onundekine verdi.. Sonra bana dondu ve "herkes kendisi veriyo parayı. Neden kalkıp vermiyosun? Biner binmez verecektin ya da Diye sesini yukselterek konuştu benimle.. Bende parayı ben vermedim hanımefendi.. Ayrıca burası dolmuş.. Para uzatmak çok mu zor geldi dedim.. Belki ben vermedim deyip susabilirdim ama kadın bana dönüp sesini yükseltince yaptığı garibime gitti.. Ne olmuş yani uzatsanız dedim.. Parayı veren kişide burası dolmuş kanun böyle falan dedi arkadan .. kadın da bana sen vermedıysen ben vermedim der gecersin.. Kes sesini.. Yeter diye bağırdı.. Bende ya sabır cektım sustum.. İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş.. Ondeki yolcuya para uzatacaksın altı üstü.. Ne bu öfke yani.. Eskide mi kaldı dolmuşlarda para uzatma?
yaw herkes baltı diye niye rezil hissedersiniz ki kendinizi ne alaka.. öküz gibi bakçaklarına 2 laf etselermiş.Herkes bana baktı rezil oldum,. Anasından azar yiyen bebe gibiydim.
Yine bir yasli deli vakasiTakma bence
Tamam da o da bilip bilmeden karşısındaki insanı azarlamış yani.Ayrıca zahmet olmazsa durur musun nedir ya hiçte kibarlık değil dolmuş o zahmet olmazsa nedir ya ahaha?Sadece yapay bi kibarlık onunki.Böyle tiplere uyuz olurum sahtekar asilzadeler.Gerçekten asil kibar bi kadın karşısındakinin işini kolaylaştırır yardım eder böyle çemkirmez.sadece burası dolmuş dedim. O da madem parayı sen vermedin neden konuşuyosun kes yeter dedi.. O tarz bişey dedi yani.. Tamam teyze deseydim keşke.. Teyze lafını duyunca çıldıracak bi tipti çünkü.. İneceği yere gelince zahmet olmazsa ışıklarda durur musunuz lütfen dedi.. Çok da kibardı yani. Benle konuşurken bakışları falan fenaydı. Öldüresi vardı beni :)
iyi akşamlar.. Başımdan gecen ve canımı sıkan bi olayı paylaşmak istiyorum sizinle.. Dolmuşa bindim bugun.. Arka koltuktan bi bey 5 lira uzattı bi kişi uzatır mısınız diye.. Dolmuşta kalabalık.. Bende onumde oturan 60 yaslarında ki bayana uzattım uzatır mısınız diye.. Bayan da giyimi kuşamı gayet yerinde kibar bi hanımefendiye benziyordu.. Kadın hemen almadı parayı.. Sonra aldı onundekine verdi.. Sonra bana dondu ve "herkes kendisi veriyo parayı. Neden kalkıp vermiyosun? Biner binmez verecektin ya da Diye sesini yukselterek konuştu benimle.. Bende parayı ben vermedim hanımefendi.. Ayrıca burası dolmuş.. Para uzatmak çok mu zor geldi dedim.. Belki ben vermedim deyip susabilirdim ama kadın bana dönüp sesini yükseltince yaptığı garibime gitti.. Ne olmuş yani uzatsanız dedim.. Parayı veren kişide burası dolmuş kanun böyle falan dedi arkadan .. kadın da bana sen vermedıysen ben vermedim der gecersin.. Kes sesini.. Yeter diye bağırdı.. Bende ya sabır cektım sustum.. İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş.. Ondeki yolcuya para uzatacaksın altı üstü.. Ne bu öfke yani.. Eskide mi kaldı dolmuşlarda para uzatma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?