Dolmuş'ta para uzatma

Dolmuş durmazsa görürüm onu. :)

Dolmuşta ortam müsaitse yani çok kalabalık değilse ben de binerken veriyorum ama aksi takdirde öndekine uzatıyorum yani başka ne yapılır ki? Çok kalabalıksa arkadaki nasıl kendisi şoföre versin o parayı? Kadın saçmalamış üstelik çok saygısızmış.

Banada denk gelmişti birkere. Annemle birlikteydik bana değilde anneme sert çıktı. Tabi annesi yaşında kadınla o şekilde konuşmak nasıl olurmuş gösterdim ben ona. Paramı uzatmak zorunda değil tabiki ama hadsiz hadsiz konuşmayada lüzum yok.

Yok yok biz iyi davrandıkça yüz bulup tepemize çıkıyor böyleleri.
Ama bi denemek de lazım tabi, komik olurdu karşının tepkisi

Herkes bana baktı rezil oldum,. Anasından azar yiyen bebe gibiydim.

nıye sen rezıl olasın..hala dolmuşlarda para uzatılır hep boyledır yanı....dua etsınde sana denkgelmış..sakınlığını korumussun ben olsam ne edepszılığnı bırakırdım ne hadsızlığını..elımı kırılmış uzatınca

Yaa var böyle tipler. Sanki parayı uzatıverse bir yerleri eksilecek.
Bende geçen gün otobüste daha cins birini gördüm. Kadın otobüste konuşuyorlar diye laf söyledi millete. Neymiş kahvehane gibiymiş başı ağrımış.
Uyuz oluyorum şu tiplere, madem bu kadar kibarsın, madem kimseyle muhatap olmak istemiyorsun. Ver paranı bin taksiye.

İnsanlarda tahammül kalmadı nezaket kalmadı .. 9 aylık karni burnunda doğuma giderken banliyö trenine bindim 45 dk lik yolu ayakta gittim biri de kalkıp yer vermedi .. Geçenler de de oğlumu doktora götürmek için dolmuşa bindim kucağımda 1.5 yaşında bebe ile saga sola savrula savrula durdum ayakta baktım kalkmıyor kimse oğlan ile beraber düşeceğim hic sevmesem de başkasının kucağına vermeyi yasli bir amcadan rica ettim kucaginiza alabilir misiniz diye .. Para verme olayı hala var ve herkes memnuniyet ile de alıp iletiyor şoföre ..

yoo eskidekalmadı aslında şuanda da dolmuş tıklım tıklım olunca arkadan öne uzatılıyor

Sırf şu para uzatma muhabbetini sevmediğim için dolmuşa biniyorsam şöförün yanına oturuyorum.
Uzatır mısınız diyenler değil de, dürtenlere deli oluyorum.
Belki o hanım da başkalarına kızıp hıncını sizden almıştır.

Ben de hiç sevmem ama şimdiye kadar da kimseyi azarlamadım

Herkes bana baktı rezil oldum,. Anasından azar yiyen bebe gibiydim.

niye rezil olacaksın ki.
hanım kimbilir neye sinirlenmiş sana patlamış. dolmuş orası, keyfine bu kadar düşkünse taksiye binseymiş. (bu taksiye bin muhabbetini de hiç sevmem ama tam yeri)
yaşadığımı ben anlatayım, dolmuştayım, hani şu yeni dolmuşların ortası epey boş, koltuklar katlanıyor ya hemen arkasındayım. arkamda da 2 öğrenci kız, bana para uzattı, verir misiniz diye, önümde kimse yok kalkmam gerekiyor. kızlara önümü gösterdim kime uzatayım dedim, onlarda pardon dedi kalktı verdi. ne ben uzattım ne de onlar.
dolmuş bu uygunsan uzatırsın eline yapışmaz.
boşver siz gayet güzel cevap vermişsiniz.

bende bazen uzatmak istemiyorum sonra bütün ihale uzatan kişiye kalıyor kadın abartmıs amaa :)

O da bir şey mi ben şunu uzatır mısınız dedim onumde oturan suslu puslu 50li yaslardaki kadina..Bana hayir uzatamam dedi.Soforun dibinde oturmasina ragmen...

Ben de hiç hoşlanmıyorum para uzatmaktan ama kalabaliksa yapacak bişey yok mecburen uzatılıyor.
Yalnız soyle bir durum var ki epey de yaşadım bunu . O kişilerle kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum. Bomboş dolmuşa binip arkama oturup parayı bana veriyorlar ben ayaga kalkıp şoföre vermek zorunda kalıyorum. Böyle hir saçmalık olamaz .

cevap verseydin için rahat ederdi.ama belki de şok oldun birden.insan kilitlenebiliyor bazen ani çirkeflikler karşısında.

Bende paramı hazrlayıp binerim parayı verip öyle otururum ama elin kolun dolu olur çocuklu olursun vs. yardım istenebilir. Ne var bunda insanlar yardım etmek aciz yazık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…