- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi lilakelebek
-
Tamam da o da bilip bilmeden karşısındaki insanı azarlamış yani.Ayrıca zahmet olmazsa durur musun nedir ya hiçte kibarlık değil dolmuş o zahmet olmazsa nedir ya ahaha?Sadece yapay bi kibarlık onunki.Böyle tiplere uyuz olurum sahtekar asilzadeler.Gerçekten asil kibar bi kadın karşısındakinin işini kolaylaştırır yardım eder böyle çemkirmez.
Bundan sonra sessiz kalmayın ama verin herkese cevabını gerçi vermişsinizde zaten ama daha fazlası gerekmiş bu kadına.
Yok yok biz iyi davrandıkça yüz bulup tepemize çıkıyor böyleleri.Çöp Kamyonu Kanunu!
Kadın taksiye binmiş ve hava alanına gitmek istediğini söylemişti. Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden aniden yola, önlerine çıktı.
Şoförü çarpmamak için sert şekilde frene bastı. Taksi kaydı, ama diğer arabaya çarpmaktan kıl payı farkla kurtuldu. Siyah arabanın sürücüsü camdan başını çıkarıp bağırmaya ve küfretmeye başladı.
Taksi şoförü ise gayet sakin ona gülümsedi ve içten bir şekilde el salladı.
Kadın bütün bu olanları şokunu yaşarken, taksi şoförünün tavrına daha da şaşırmıştı.
Sordu:
"Neden böyle davrandınız? Adam neredeyse arabanızı mahvedip ikimizi de hastanelik edecekti."
Taksi şoförü gülümsemeye devam ederek:
"Çöp Kamyonu Kanunu" dedi.
Kadın:
"Çöp Kamyonu Kanunu?" diye sordu, anlamamıştı.
Şoför açıkladı:
"Pek çok insan, çöp kamyonu gibidir.
Her tarafta içleri çöp dolu olarak dolaşıyorlar; kızgınlığı, öfkeyi ve hayal kırıklığını biriktiriyorlar. Ancak doldukça çöpleri bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar. Bu bazen ben, bazen de siz olabilirsiniz. Kişisel almayın. Sadece gülümseyin, onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin. Onların çöpünü alıp işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın."
Başarılı insanlar, çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezler.
Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için çok kısa, dolayısıyla "size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar için iyi temennilerde bulunun."
Hayat, "%10 " onunla ne yaptığınız, "%90 "onu nasıl alıp karşıladığınızdır...
Herkes bana baktı rezil oldum,. Anasından azar yiyen bebe gibiydim.
yoo eskidekalmadı aslında şuanda da dolmuş tıklım tıklım olunca arkadan öne uzatılıyoriyi akşamlar.. Başımdan gecen ve canımı sıkan bi olayı paylaşmak istiyorum sizinle.. Dolmuşa bindim bugun.. Arka koltuktan bi bey 5 lira uzattı bi kişi uzatır mısınız diye.. Dolmuşta kalabalık.. Bende onumde oturan 60 yaslarında ki bayana uzattım uzatır mısınız diye.. Bayan da giyimi kuşamı gayet yerinde kibar bi hanımefendiye benziyordu.. Kadın hemen almadı parayı.. Sonra aldı onundekine verdi.. Sonra bana dondu ve "herkes kendisi veriyo parayı. Neden kalkıp vermiyosun? Biner binmez verecektin ya da Diye sesini yukselterek konuştu benimle.. Bende parayı ben vermedim hanımefendi.. Ayrıca burası dolmuş.. Para uzatmak çok mu zor geldi dedim.. Belki ben vermedim deyip susabilirdim ama kadın bana dönüp sesini yükseltince yaptığı garibime gitti.. Ne olmuş yani uzatsanız dedim.. Parayı veren kişide burası dolmuş kanun böyle falan dedi arkadan .. kadın da bana sen vermedıysen ben vermedim der gecersin.. Kes sesini.. Yeter diye bağırdı.. Bende ya sabır cektım sustum.. İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş.. Ondeki yolcuya para uzatacaksın altı üstü.. Ne bu öfke yani.. Eskide mi kaldı dolmuşlarda para uzatma?
Herkes bana baktı rezil oldum,. Anasından azar yiyen bebe gibiydim.
bende bazen uzatmak istemiyorum sonra bütün ihale uzatan kişiye kalıyor kadın abartmıs amaa :)iyi akşamlar.. Başımdan gecen ve canımı sıkan bi olayı paylaşmak istiyorum sizinle.. Dolmuşa bindim bugun.. Arka koltuktan bi bey 5 lira uzattı bi kişi uzatır mısınız diye.. Dolmuşta kalabalık.. Bende onumde oturan 60 yaslarında ki bayana uzattım uzatır mısınız diye.. Bayan da giyimi kuşamı gayet yerinde kibar bi hanımefendiye benziyordu.. Kadın hemen almadı parayı.. Sonra aldı onundekine verdi.. Sonra bana dondu ve "herkes kendisi veriyo parayı. Neden kalkıp vermiyosun? Biner binmez verecektin ya da Diye sesini yukselterek konuştu benimle.. Bende parayı ben vermedim hanımefendi.. Ayrıca burası dolmuş.. Para uzatmak çok mu zor geldi dedim.. Belki ben vermedim deyip susabilirdim ama kadın bana dönüp sesini yükseltince yaptığı garibime gitti.. Ne olmuş yani uzatsanız dedim.. Parayı veren kişide burası dolmuş kanun böyle falan dedi arkadan .. kadın da bana sen vermedıysen ben vermedim der gecersin.. Kes sesini.. Yeter diye bağırdı.. Bende ya sabır cektım sustum.. İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş.. Ondeki yolcuya para uzatacaksın altı üstü.. Ne bu öfke yani.. Eskide mi kaldı dolmuşlarda para uzatma?
O da bir şey mi ben şunu uzatır mısınız dedim onumde oturan suslu puslu 50li yaslardaki kadina..Bana hayir uzatamam dedi.Soforun dibinde oturmasina ragmen...iyi akşamlar.. Başımdan gecen ve canımı sıkan bi olayı paylaşmak istiyorum sizinle.. Dolmuşa bindim bugun.. Arka koltuktan bi bey 5 lira uzattı bi kişi uzatır mısınız diye.. Dolmuşta kalabalık.. Bende onumde oturan 60 yaslarında ki bayana uzattım uzatır mısınız diye.. Bayan da giyimi kuşamı gayet yerinde kibar bi hanımefendiye benziyordu.. Kadın hemen almadı parayı.. Sonra aldı onundekine verdi.. Sonra bana dondu ve "herkes kendisi veriyo parayı. Neden kalkıp vermiyosun? Biner binmez verecektin ya da Diye sesini yukselterek konuştu benimle.. Bende parayı ben vermedim hanımefendi.. Ayrıca burası dolmuş.. Para uzatmak çok mu zor geldi dedim.. Belki ben vermedim deyip susabilirdim ama kadın bana dönüp sesini yükseltince yaptığı garibime gitti.. Ne olmuş yani uzatsanız dedim.. Parayı veren kişide burası dolmuş kanun böyle falan dedi arkadan .. kadın da bana sen vermedıysen ben vermedim der gecersin.. Kes sesini.. Yeter diye bağırdı.. Bende ya sabır cektım sustum.. İnsanlar ne kadar tahammülsüz olmuş.. Ondeki yolcuya para uzatacaksın altı üstü.. Ne bu öfke yani.. Eskide mi kaldı dolmuşlarda para uzatma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?