Kurt Adam gerçek olamaz değil mi?
Şaka bir yana dolunayın insanlara etkileri var ama ciddi anlamda yorumlayacak kadar bilmiyorum
Kurt Adam benmişim gibi oldu
Bana baya bi etkisi var onu biliyorum. Umarım yorumlayacak birini bulurum
Canım aslında bir şeye rastlamıştım bu forumda biliyor musun.
Sanırım istenmeyen tüyler bölümünde tüy sorunumuza bir de şu açıdan bakalım şeklinde..
Sanırım belli günlerde (dolunay mı oluyordu hatırlamıyorum da o günler ) tüyleri aldığında çok geç çıkıyor ve çoğu çıkmıyormuş tekrardan ve can acımıyormuş
Ama eğer bazı tespitler varsa senin türündeki tespitlerin olması da muhtemel
Senden olsa olsa KurtKadın olur
Forumde bir arkadasin bu konu ile ilgili bir blogu var.
Hatta ayin haline gore epilasyon tarihleri veriyor, denedim ve inanilmaz derece dolunaydan sonra aldigim tuylerin
geri donusunde bir azalma gordum.
Googlede kozmik bakim yazarsaniz bu blog cikar hemen karsiniza.
Ayrica aylara, ve burclara ozel bakimlar ve beslenme seklinide belirtiyor duzenli olarak.
Takipteyim, faydasini goruyorum cok sukur
Ay çok hoşsun bu yazdığını okuyunca dedim madem uyumuyorm o geceler epilasyon işine mi girsem
canım derdin kıl tüy değil ben anladım ama bu arkadaşn önerdiği kişi ayın insanların etkisi konusunda baya bilgili bana göre
bence bu konuyu ona sormalısın kozmik bakım diye aratırsan çıkar
rastlandı değilse gerçekten böyle bir olay varsa bence yaşayan vardır
O zaman ben bi aratıyorum hemen balım teşekkür ettim ama yinede bilgisi olan varsa yazsın diyeceğim de koskoca kk da bi ben uyuyamıyorum dolunay geceleri demek ki
DOLUNAY
Ay dünyanın etrafında kat ettiği yolu yarıladığında, güneş ayın tam karşısında yer almaktadır. Ayın görünen yüzeyi aydınlıktır ve ışık saçan bir levha görünümündedir. İlaç olarak kullanılan bitkilerin toplanması için iyi bir zaman olduğuna inanılır. Duygusal insanlar uyku sorunu yaşarlar, bazen de olağanüstü hayal ve rüyalarla süslenir yaşantıları, dolunay zamanı cerrahi müdahalelerden kaçınılması gerektiğine inanılır.
Dolunayın Ezoterik Gizemleri
Dolunay oluşurken etkisini yaklaşık bir hafta öncesinden hissettirmeye başlar, bir hafta sonrasına kadar da sürdürür. İnsanlarda, hayvanlarda, huzursuzluk, stres, uykusuzluk artar. Dolunay tesiriyle insanlarda tedirginlik fazlalaşır, uyku düzenleri bozulur, sabahlara kadar uykusuz geceler devam eder. Uyusalar bile kâbuslarla dolu rüyalar görürler.
alıntıdır
rastlandı değilse gerçekten böyle bir olay varsa bence yaşayan vardır
Teşekkür ederimm googledan araştırma yapıyorum bende başka kişilerde de varmış ve o kişiler hep şunu yazmış yengeç burcuyum . Bende yengeç burcuyum acaba bu da mı etkiliyor bilemedim.
Aklıma bile gelmezdi buraya konu açacağım ama burası çok aktif olduğu için buraya açmak istedim.
Bazı geceler üst üste uyuyamadığım zamanlar oluyordu ve sonra farkettim ki daha doğrusu ablam farketmiş dolunay olduğu geceler uyuyamıyorum.
Yani şöyle dolunayı görüp yatıpda uyuyamıyorum demiyorum böyle olmadı hiç.
O gece aya bile bakmadan yatıp saatlerce döndükten sonra perdeyi açıp bakıyorum dolunay var ablamın dediği doğru çıktı.
Kısaca ben ay büyürken uyuyamam ...
Peki bunu benden başka yaşayan var mı ?
Nedenini bilen?
Küçülüğümden beri sevmem ben dolunayı bunun herhangi bir sebebide yok his sadece.
Mesela yattığım yerden dolunay gözüküyorsa camdan orda uyuyamam ben.
Konu hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bende yengeç burcuyum ve dolunayda asla uyuyamam, bı bağlantısı mı var acaba
Bu arada 27 Ocakta en son dolunay gerçekleşmiş yanlış okumadıysam,ben o gün camış gibi uyudum ben boğa burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?