Dolunay Geceleri ve Uyku Problemi

Benimde yatağım cam önünde değişmesi lazım uyku haram bana burda yağmur yağsa uyuyamam dolunayda hiç uyumam ne rahatsız insanmışım ben yahu

ilginç ama etkisi olabilir ama genelde insanlar aşırı bunladıklarında yada sürekli aynı şeyi düşündüklerinde yatağa girdiğinde bir sürü şey geçiyorsa aklından uyuyamaz böle bi problemin yok dimi? çünkü ben moralim bozuk olduğudunda yada aklıma takılan bişey olduğunda uykudan nefret ederim htaa hiç uyumak istemem ama sadece bunlar olunca onun dışında acayip uyurum

bendede uyku sorunu var ama bırseyler okuyunca uyku geliyor

ben oglak burcuyum esimde basak, yatarken pancurlari kapatirim yani dolunayin isigi odamiza girmez
ama yinede cogu zaman dolunayli gecelerde uykum cok hafif olur yada en kötü ihtimal sarhos gibi dönüp dururuz esimle yatakta . artik sabah 3-4-5 olunca dalabiliriz :26:

Benim vurgulamak istedigim ayin zannettigimizdede cok etkili olmasi,
yani sorunun varsa careyi zor bulursun.
Belki bitki caylari rahatlatabilir..

Benin anlama şeyliğimden kaynaklı bir sorun olmus kusura bakma
Denerim ama çaylar pek işe yaramıyor bende

Yok bende bu durum uzun zamandır var ve öyle çok takıntılı değilimdir ben boş kuruntu yapmam çoğu zaman

Benim ablamda dolunay olduğu zamanlar çok stresli olur ama uyuyamamak gibi bi sorunu yok.

Ben pek bilmem gergin olup olmadığımı ama uyuyamam ..

bendede uyku sorunu var ama bırseyler okuyunca uyku geliyor

Kitap sever biri olarak çok denerim kitapla delicesine bi uyku gelir kitabı koyup yorganı çekerim hoop benim gözler faltaşı

Yalnız değilim Dediğiniz gibi bunun dolunayı görmekle alakası yok his ile ilgili bir durum bu sanırım

Merhaba :)
Bende dolunayın etkilerine inanan biriyim.Sadece dolunayın değil ay tutulmasınında üzerimde etkisi olduğunu anladım.Ben dolunayın olduğu gün önceki gün ve sonraki gün ya aşırı gergin olduğumu ya da çok kırılgan,ağlamaklı olduğumu farkettim.Mesela o günler vücudumda aşırı şişkinlik oluyor.Birde benim ismim ayla ilgili bir isim :) Onun da bu durumda etkisi olduğuna inanıyorum.Ben tv de izlemiştim.Peygamber Efendimiz ay tutulmasının olduğu 3 gün oruç tutmayı önerirmiş.Demek ki var bir hikmeti.

Dolunayda ayın çekim etkisinde bir farklılık oluyor sanırım.
Bu dönemde bazı insanlarda farklı etkilerinin ortaya çıkması mümkün.
Bazıları gergin yada huzursuz olurken sizde uykusuz kalıyorsunuz demek ki

Dolunay'ı çok severim...

Öyle böyle değil hemde...Delice, aşkla seyrederim yaz geceleri, birde mehtapla kol kola denizime açılırsa mutluluktan ağlayabilirim... Amaaaaaaaaa, dolunay ve etkisi boyunca hatta 1 haftaya kadar çıkar bazen, bende de uykusuzluk, gerginlik, ağlama hissi, başağrısı yapar. Terazi burcuyum...Bir astrolog arkadaşım dolunayın etkisinin yadsınamaz olduğunu ve en çok Terazilerin Yengeçlerin ve Kovaların etkilendiğini söylemişti... Uyku bariz bir sıkıntı olabilir çünkü ben nedense her gece başı daha yastığa giderken yolda uyuyakalabilen bir insanım şükürler olsun ama dolunay zamanı dön dön dönelim durumu oluyor :44:

Benimde öyle ama ben sevmem dolunayı nedense yani neden bilemiyorum içgüdüsel sanırım bu :44:

Bana uyku yönünde bir şey olmadı ama dolunay zamanı çok stresli,agrasif olurum.Annem de der zaten dolunay insanı olumsuz yönde etkiler diye.Ayrıca bugün o kadar şey yedim doymuyorum bir türlü bu saat oldu hala bir şeyler olsa yerim kendimi aç hissediyorum.Gökyüzüne bakmadım bugün konunu görünce öğrendim bu gece dolunayın olduğunu ve tabi bu doymamazlığımın sebebinin de dolunayın olduğu.Diyordum kendi kendime regl günümde geçti niye yeyip doymuyorum

ne zaman dolunay olsa o migren gelir ve beni bulur, aramaz bile eliyle koymuş gibi bulur.. burnumun ucunu göremez hale gelirim.. hatta bazen alay ederler benimle "aaa dişleri de uzuyor" diye, çünkü o dönemde kurt adam gelse bana saygılarını sunar ve kaçar o yüzden anlayabiliyorum konu sahibi arkadaşım.. yapacak bir şey yok, Ay bu ne yapacağı belli olmuyor

Ben dolunayı genellikle ayın gergin hali diye yorumluyorum.
Geceleri huzursuzluk,gerginlik yaratır.
Aslında bu bütün burçları etkiler.

Dolunay günlerinde önemli kararlar almamak gerekir.
Çünkü yarattığı gerginlik bizim az da olsa mantıklı düşünmemizi engelliyor..

Dolunay günlerinde küçük egzersizler yapmanızı (nefes egzersizi) ,olumlu şeyler düşünerek uykuya dalmanızı öneriyorum.
Genellikle uygulamaya çalışıyorum bu yöntemleri.

Burcum yengeç galiba bu da etkiliymiş :44:BU gecede uyuyamam hemen dolunay sonrası sendromu

Kızlar yorumlar için teşekürler en azından tek değilmişim ben

Teşekkür ederimm googledan araştırma yapıyorum bende başka kişilerde de varmış ve o kişiler hep şunu yazmış yengeç burcuyum . Bende yengeç burcuyum acaba bu da mı etkiliyor bilemedim.

Tam ben sorucaktım yengeç burcumusun diye çünkü ben yengecim dolunayda uykum gelmez.ay yengeç burcunun evidir o yüzden etkileniyoruz canım

bu dördüncü gece oldu valla uyuyamıyorum aslında her ay belli zamanlarda uyku problemi yaşıyorum ve aşırı sinirlerim bozuluyor dolunaya mı denk geliyorum bilmiyorum

bu dördüncü gece oldu valla uyuyamıyorum aslında her ay belli zamanlarda uyku problemi yaşıyorum ve aşırı sinirlerim bozuluyor dolunaya mı denk geliyorum bilmiyorum

Bence dikkat et o gün uyuyamayınca bak bi gökyüzüne kesin dolunay vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…