aynı sorun bende de oluyor arkadaşım hatta yatağım camın önünde dolunay geceleri eşime karartmayı kapattırıyorum çok huzursuz bölük pörçük sıkıcı bir gece geçiriyorum nedenini tam olarak bilmiyorum ama ay ın hallerinin insanlar üzerinde çok etkisi olduğunu biliyorum
Ya benim sorunum kıl tüy değil yalnızÇok şükür öyle kıllı tüylü birisi değilim. Benim derdim uyku-dolunay bağlantısı
Benim vurgulamak istedigim ayin zannettigimizdede cok etkili olmasi,
yani sorunun varsa careyi zor bulursun.
Belki bitki caylari rahatlatabilir..
ilginç ama etkisi olabilir ama genelde insanlar aşırı bunladıklarında yada sürekli aynı şeyi düşündüklerinde yatağa girdiğinde bir sürü şey geçiyorsa aklından uyuyamaz böle bi problemin yok dimi? çünkü ben moralim bozuk olduğudunda yada aklıma takılan bişey olduğunda uykudan nefret ederim htaa hiç uyumak istemem ama sadece bunlar olunca onun dışında acayip uyurum
Benim ablamda dolunay olduğu zamanlar çok stresli olur ama uyuyamamak gibi bi sorunu yok.
bendede uyku sorunu var ama bırseyler okuyunca uyku geliyor
ben oglak burcuyum esimde basak, yatarken pancurlari kapatirim yani dolunayin isigi odamiza girmez
ama yinede cogu zaman dolunayli gecelerde uykum cok hafif olur yada en kötü ihtimal sarhos gibi dönüp dururuz esimle yatakta . artik sabah 3-4-5 olunca dalabiliriz :26:
Dolunay'ı çok severim...
Öyle böyle değil hemde...Delice, aşkla seyrederim yaz geceleri, birde mehtapla kol kola denizime açılırsa mutluluktan ağlayabilirim... Amaaaaaaaaa, dolunay ve etkisi boyunca hatta 1 haftaya kadar çıkar bazen, bende de uykusuzluk, gerginlik, ağlama hissi, başağrısı yapar. Terazi burcuyum...Bir astrolog arkadaşım dolunayın etkisinin yadsınamaz olduğunu ve en çok Terazilerin Yengeçlerin ve Kovaların etkilendiğini söylemişti... Uyku bariz bir sıkıntı olabilir çünkü ben nedense her gece başı daha yastığa giderken yolda uyuyakalabilen bir insanım şükürler olsun ama dolunay zamanı dön dön dönelim durumu oluyor :44:
Ben dolunayı genellikle ayın gergin hali diye yorumluyorum.
Geceleri huzursuzluk,gerginlik yaratır.
Aslında bu bütün burçları etkiler.
Dolunay günlerinde önemli kararlar almamak gerekir.
Çünkü yarattığı gerginlik bizim az da olsa mantıklı düşünmemizi engelliyor..
Dolunay günlerinde küçük egzersizler yapmanızı (nefes egzersizi) ,olumlu şeyler düşünerek uykuya dalmanızı öneriyorum.
Genellikle uygulamaya çalışıyorum bu yöntemleri.
Teşekkür ederimm googledan araştırma yapıyorum bende başka kişilerde de varmış ve o kişiler hep şunu yazmış yengeç burcuyum . Bende yengeç burcuyum acaba bu da mı etkiliyor bilemedim.
bu dördüncü gece oldu valla uyuyamıyorum aslında her ay belli zamanlarda uyku problemi yaşıyorum ve aşırı sinirlerim bozuluyor dolunaya mı denk geliyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?