- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
AbooooowwwwMerhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
Üslup ... diyorum .. onwmli bir mevzudurYuuuuh yani yuuhh dul karı mı alıyorlar resmen hakaret o ne bıcım cümle yaa boswer kalsın byle hıc bulasma bu devırde mıllet 2. Evlılıkte hersyde ısteklerı adetlerı oluyo o ne bıcım bakıs acısı öyle ya
Al benden de o kadarUmarım bu malakla sırf kizligim gitti diye evlenmezsin! Evlenirsen eger ömrünün sonuna kadar yüzüne vuracak kapasite var çünkü bu salata kafada.
Allah illallah yaa acıklamasını yaZdm okumadıysanız.. dıkkat dıyorum onemlı bı mevzudur dıyorm ozamanÜslup ... diyorum .. onwmli bir mevzudur
Bunu diyen adam yarin oburgun sanA or...u da der...Benmde kanım dondu. Tek kelime etmedim edemedim ne denir ki kapattım suratına.
Donmem. Yeter ki onursuz olmasın aşk. Ben haketck bişey yapmadm bunları duymak için. Sonuçta kız cocuguym ailemin illaki söz sahibi olacaklar. Bu adamın egosu yüksekti bayag yetersiz hissetti galiba kendini. Zaten bi anda çıktı ağzında düşünmeden konuştu ama telafisi yok olmamalı da dimi
Konuda ki nişanlı kişisinin söylediğinden hiç bir fark yok o tabirin. Siz kalıplaşmış kullanıyorsunuz, oda kalıplaşmış tabiri caizse diyerek savunma yapacağı bir cümle kurmuş ve ikisi de aynı kefede. Üzüldüm bu cümleyi kurabilen yeni nesil bir genç olduğu düşüncesine.Yuuuuh yani yuuhh dul karı mı alıyorlar resmen hakaret o ne bıcım cümle yaa boswer kalsın byle hıc bulasma bu devırde mıllet 2. Evlılıkte hersyde ısteklerı adetlerı oluyo o ne bıcım bakıs acısı öyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?