Dondum kaldim dusunemiyorm

Abooooowwww

Yok artık gerçekten çok ama çok ayıp yarın evlenseniz bile bu konuyu sürekli sizin yüzünüze vuracaktır bence inceldiği yerden kopsun

En iyisini yapmışsınız. Hiçbir şekilde bir daha muhatap olmayın. Karakterini kullandığı cümleyle belli etmiş zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Şükür namazı kılll ..
Dualar etttt ..
Adak kesss .
Mutlu olll sevinnn ..
Kurtuldun ..
Bunu sana diyen adam evlendiğinde neler demezdi..
Allahın sevgili kuluymuşsun şükret.

sevgili mune bundan sonra d.l k.r.ı da
hakaret ve kufur olarak kabul edilemez mi, her iki gune bir bunun tartismasini goruyoruz.
tamam halk arasinda normal kabul edilebilir ama gunluk hayatta her duydugumuzu konustugumuzu burada yazmamiz dogru degil.

Aaaa adamdaki odunluga bak
.sizde kesinlikle barismayin bu odunla ne yani bakire olmayinca altin hakkinda olmuyormuymus.eger bu adamla evlenirseniz her tartismanizda basiniza kakar.sanki kendisi bakir terbiysize bak.

Böyle sözler ağızdan birden çıkmaz. Önceden düşünmüş düşünmüş içinde tutmuş, belki kendisi de söyleyeceğini hiç düşünmezdi ama içinde bir yerde duruyormus. Sen şükret evlendikten sonra da diyebilirdi. Sakın ama sakın dönme. Sana dunyayi dar eder.

Bu şimdi böyle yapıyosa...İleride senide döver..Aileni de ezer.Gerçekten uzak dur boşver nişanı falan.Bak Allah senin karşına bu durumu çıkarıyosa uyarmak amaçlıdır bence.Çünkü sen bunu yutup devam edersen evlilikte kötü şeyler yaşadığında keşke o an bıraksaydım diyeceksin

Konuda ki nişanlı kişisinin söylediğinden hiç bir fark yok o tabirin. Siz kalıplaşmış kullanıyorsunuz, oda kalıplaşmış tabiri caizse diyerek savunma yapacağı bir cümle kurmuş ve ikisi de aynı kefede. Üzüldüm bu cümleyi kurabilen yeni nesil bir genç olduğu düşüncesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…