- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
Ikinci evlilik olsa da denmez.Bu nasıl laf?? Ikinci evliliginiz mi kiii oule olsa bile bunu soyleyemez ama
Zora sokmayo dogru bulmuyorum.ama arrmut gibi eli bos da gelmesinler bence kiz istemeye.hatirasi olan zarifbir kolye once bir bilezik neden olmasiNiye tlfn kapatıp engellediniz ki ben olsam gayet planlı programlı devam edip suratına tükürürdüm. Not: kız ailelerinin erkek tarfını adet gelenek görenek diye zora sokmasına hiç anlam veremem
Yuuuuh yani yuuhh dul karı mı alıyorlar resmen hakaret o ne bıcım cümle yaa boswer kalsın byle hıc bulasma bu devırde mıllet 2. Evlılıkte hersyde ısteklerı adetlerı oluyo o ne bıcım bakıs acısı öyle yaMerhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
Yuuuuh yani yuuhh dul karı mı alıyorlar resmen hakaret o ne bıcım cümle yaa boswer kalsın byle hıc bulasma bu devırde mıllet 2. Evlılıkte hersyde ısteklerı adetlerı oluyo o ne bıcım bakıs acısı öyle ya
Biraz üsluba dikkat ya, tv de izlediğiniz bir şeye yorum yapmıyorsunuz.Yuuuuh yani yuuhh dul karı mı alıyorlar resmen hakaret o ne bıcım cümle yaa boswer kalsın byle hıc bulasma bu devırde mıllet 2. Evlılıkte hersyde ısteklerı adetlerı oluyo o ne bıcım bakıs acısı öyle ya
Sonuna kadar hakedıyorlar herkes hakeder tabiri caizse öyle sylenır dıye yazdım ki zaten dıger cümlemde ikinci evlılıkte bıle hersy ısteneblr adetleri olablr dıyorum..Biraz üsluba dikkat ya, tv de izlediğiniz bir şeye yorum yapmıyorsunuz.
Öyle olsa bile eşini kaybetmiş ya da boşanmış kadınlar, inceliği, örf adeti haketmiyor mu?
Her şey bir sevişmeyle kayıp mı oluyor?
“”Tabiri caizse “” oyle denir ki zaten dıger cümlede ikinci evlılılıkde de ısteneblr dıye belırttım fakat yenı evlenen bı kızın isteklerı herzman dha özeldir heveslerın yerı ayrıdır..."dul karı almak" derken?
Birlikteliğiniz oldu mu ? Size vereceğim tek akıl "adam daha evlenmeden bunu yapıyorsa, evlendikten snra vaaay siizn halinize artık her gun buraya bı konu acarsınız. " söyleyecegim bu.Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
Ben de zora sokmayı doğru bulmuyorum dedim zaten. Bu söylediğiniz gayet makul bir şey :)Zora sokmayo dogru bulmuyorum.ama arrmut gibi eli bos da gelmesinler bence kiz istemeye.hatirasi olan zarifbir kolye once bir bilezik neden olmasi
Ben sizin için söylemedin genel olarak zora sokma durumu hoş değilzora sokmadılar emin olun makul seylerdi ve benm ailemde herseyımı alcaktı zaten
“”Tabiri caizse “” oyle denir ki zaten dıger cümlede ikinci evlılılıkde de ısteneblr dıye belırttım fakat yenı evlenen bı kızın isteklerı herzman dha özeldir heveslerın yerı ayrıdır...
Ben de zora sokmayı doğru bulmuyorum dedim zaten. Bu söylediğiniz gayet makul bir şey :)
Kötü nıyettle yazmadgm apacık ortada söylenen cümlenın acıklmasınıda yaptm herkesın hakkı vardır dıyerek burda ne gaflar vardı ki ben yazdıgım cümlenin öyle buyuk incitici bsey oldugunu dusunmuyorm uzatılmaya gerek yok bu kadartabiri hiç de caiz değildir, ilk defa evlenen bir kimsenin daha fazla hevesinin olması başka bir biçimde de tabir edilebilir. konudaki dağ adamını eleştirmeye gelmişsiniz ama bu yazdığınız da hatırı sayılır bir gaf bence. kötü niyetle yazmadığınızı düşünüyorum ancak bir sürü eşi vefat etmiş/boşanmış kadının okuduğu bir forumda yazdıklarınızı özenle seçmeniz daha uygun olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?