Dondum kaldim dusunemiyorm

Niye tlfn kapatıp engellediniz ki ben olsam gayet planlı programlı devam edip suratına tükürürdüm. Not: kız ailelerinin erkek tarfını adet gelenek görenek diye zora sokmasına hiç anlam veremem
Zora sokmayo dogru bulmuyorum.ama arrmut gibi eli bos da gelmesinler bence kiz istemeye.hatirasi olan zarifbir kolye once bir bilezik neden olmasi

Balik baştan kokmuş evlenmeyi.düsundugu kadina bunlari söyleyen ilerde herseyi söyler yapar hic birseyden cekinmez. Zararin neresinden dönersen kar dir

Lütfen barışmayın bu öküzle, lütfen.
Ve iyi ki böyle söz, nişan vs gibi geleneklerimiz var. Gerçekten görmek isteyen için evliliğin nasıl geçeceğinin ön izlemesi.

Konunun tamamini okumadim. Ozur dileme faslina gecildi mi bilmiyorum ama sunu soylemek isterim, ozur dilese de kopek gibi pisman olsa da, karsinizdaki zihniyet de-gis-mez. Ben olsam simdi yakar yikar bitiririm, ileride daha zor cunku. Boyle bir adamla gelecek kuramam. Karsinizdakinin zihniyeti gormeniz buyuk bir sans olmus bu asamada. Not: Bu arada ne altin ne ceyiz ne de gelenek gorenek sevmem o ayri.

Yuuuuh yani yuuhh dul karı mı alıyorlar resmen hakaret o ne bıcım cümle yaa boswer kalsın byle hıc bulasma bu devırde mıllet 2. Evlılıkte hersyde ısteklerı adetlerı oluyo o ne bıcım bakıs acısı öyle ya

Biraz üsluba dikkat ya, tv de izlediğiniz bir şeye yorum yapmıyorsunuz.
Öyle olsa bile eşini kaybetmiş ya da boşanmış kadınlar, inceliği, örf adeti haketmiyor mu?
Her şey bir sevişmeyle kayıp mı oluyor?

Sonuna kadar hakedıyorlar herkes hakeder tabiri caizse öyle sylenır dıye yazdım ki zaten dıger cümlemde ikinci evlılıkte bıle hersy ısteneblr adetleri olablr dıyorum..

Birlikteliğiniz oldu mu ? Size vereceğim tek akıl "adam daha evlenmeden bunu yapıyorsa, evlendikten snra vaaay siizn halinize artık her gun buraya bı konu acarsınız. " söyleyecegim bu.

tabiri hiç de caiz değildir, ilk defa evlenen bir kimsenin daha fazla hevesinin olması başka bir biçimde de tabir edilebilir. konudaki dağ adamını eleştirmeye gelmişsiniz ama bu yazdığınız da hatırı sayılır bir gaf bence. kötü niyetle yazmadığınızı düşünüyorum ancak bir sürü eşi vefat etmiş/boşanmış kadının okuduğu bir forumda yazdıklarınızı özenle seçmeniz daha uygun olurdu...

İyi ki de altın muhabbeti olmuş ki tanımış oldun karaktersizi.

Üzüntün tabi ki olur ama geçer.Bir ömür üzülmekten iyi.

Kötü nıyettle yazmadgm apacık ortada söylenen cümlenın acıklmasınıda yaptm herkesın hakkı vardır dıyerek burda ne gaflar vardı ki ben yazdıgım cümlenin öyle buyuk incitici bsey oldugunu dusunmuyorm uzatılmaya gerek yok bu kadar

Canım evlenince ufak bir tartışmada her defa canını yakacak belli bu adam.Şükret daha başta karakterini belli etmiş.Sakın devam etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…