- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
Ayrilma sebebi. Kesinlikle. Bu zihniyetle olmaz.degil mi nasıl degil hanfendi bana daha asagılayıcı ne demesi gerekiyor ayrılmak için
evlenilecek kadının bakire olması adet midir?Halen bu devirde altin, adet tutturursan "al sana adet" diyecek bir laf. Bu adetler ile kadinlar kendilerinin bir "mal" olduklarini kabul ediyorlar. Eh madem o zaman bu laflarida kabul edeceksin.
evlenilecek kadının bakire olması adet midir?
pardon hangi yörenin adeti bu
Arya_Stark01 tamamen katılıyorum. Ailenin istekleri neden senin zoruna gitmedi? Gelenek değil aslında o.
Benim hatasiz yazdigim gorulmemistir burda:) takma sende
Ay ufffTakarım. Çünkü anlamı çok farklı yere çıkıyor :))
Tüm türkiye. Ben şaşırıyorum bazen burdaki yorumlara. Istanbul izmir ankara ve eskişehir gibi illerin bazi semtleri dışında bekaret ana şart. Sanki kk üyelerinin hepsi avrupada yaşıyor gibi yorum yapiyorlar.evlenilecek kadının bakire olması adet midir?
pardon hangi yörenin adeti bu
Gel bi opem gelKullanıcı ismi ve yaptığı acayip yorumlardan ha birde 40 kişilik bir ziyaretçi var konuda..bilmiyorum normal bulamadim
yok sana değil, söyledikleirni destekliyorum.Anlayamadim. O soru banamiydi?
O nasıl bir laf ya hadsize bak senMerhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?