Tatlı Tarifi Dondurmalı Ve Fındıklı Burma Baklava(El açması) - Sinangil Un Sponsorluğunda

Pembe guller bayılırım :)
Çilek dondurma sarma ve assolist tatlı
Ben tam bit tatlı sever olarak afiyetle yerim tatlını vr dondurmanı sarmada gozum yok
Bayramlarda kvde yapar
Ellerine sağlık seninde güzel yaptığına canı gönülden inanıyorum
Ayrıca dayanamayıp katılacağını biliyordum

Tatli ile sarma o kadar güzel görünüyor ki çatalın kaşığın olmadığını fark etmedim bile
Baklava sarma elle yenir dersin sorana
Aynen canım

Bak sen su deynebeeee Bilmiyorum dediiii ve son gun hepimize suprays adi altinda sin darbeyi indirdiiii .... Yagmurun_kizi Brunella gelin hele napak simdi biz bu deynebe kizlaaar ,sessiz konusalim aramuzda casuslar olabilir
Nurcum deynep acayip iyi rol kesiyor geçen kahvaltıda da böyle yapmadımı bilmiyorum yapamam edemem sonuç harika olmuştu. Şimdi yine aynısıni yaptı artık yemezler deynep

Fazla yapınca fazla yerdik,az olsun ki az yiyelim.Bende severim burma tatlısını.Teşekkür ederim

Ben inanmıyordum yapabileceğime ama yapabiliyormuşum.Ben katılmayacaktım,hangi ara katılmaya karar verdim,ben kimim,neresi burası

Ellerinize sağlik. Nefis görünüyor. Yarışmada başarılar.

Aklıma gelmedi değilAma aceleye geldiği için yapamadım
İşte kendime kızdığım konu buydu, acele etmek..
Halbuki bende istesem tatlıdan birazını ayırıp, daha uygun günde fotoğraflayabilirdim.. Yani aeben filtreleme programları söyledi, ama onlar çekim esnasında telefonda olsa daha iyi olurdu, 20 tane fotoğrafım var kahve ve servisle ama net çıkmadıklarından koyamadım. Şimdi filtreleyincede çirkin oluyor, geri plan çirkin çıkıyor.
Bu arada fotoğraflarında sunumunda geyet şık
Kendine haksızlık etme canım..
Kimse emin ol çatal bıçak a bakmaz, sonuçta tatlılar yarışacak, ambians evet önemli ama insanlar ambiansa değil tatlılara oy verir bence, bu arada ben ye olduğumdan beri hep tariflere göre oy verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…