Tatlı Tarifi Dondurmalı Ve Fındıklı Burma Baklava(El açması) - Sinangil Un Sponsorluğunda

Bak sen su deynebeeee Bilmiyorum dediiii ve son gun hepimize suprays adi altinda sin darbeyi indirdiiii .... Yagmurun_kizi @bilinmeyenfx gelin hele napak simdi biz bu deynebe kizlaaar ,sessiz konusalim aramuzda casuslar olabilir
Neyimi konuşacaksınız , bir sürü eksiğim var,Allah' tan sarmam var da ,hemen anlaşılmıyor.

Deynep
Bekledin bekledin ve son günlerde benim yapmayı düşündüğüm tatlıyı yaptınİyi ki yapmamışım
Ellerine ,emeğine sağlık harika olmuşBundan sonra benden ve saz arkadaşlarımdan kaçışın yokEl açması tatlı bile yaptınHerşeyi yapabileceğini gördükYarışmada bol şans diliyorumBizi kırmayıp katıldığın için ayrıca çok teşekkür ederim

Sen yapsaydın daha güzel yapardınBenim de çoktandır yapmak istediğim bir tarifti,yarışma bahane oldu.Aceleye geldi ,eksikleri çok var ama nasip bu kadarmış..

Sen yapsaydın daha güzel yapardınBen de çoktandır yapmak istediğim bir tarifti,yarışma bahane oldu.Aceleye geldi ,eksikleri çok var ama nasip bu kadarmış..
Ben bülbül yuvası yapacaktımBundan farklı olmazdıMaşaallah ilk defa yaptığın halde çok güzel görünüyor
Evdekiler bayram yapmışlardır

Ben bülbül yuvası yapacaktımBundan farklı olmazdıMaşaallah ilk defa yaptığın halde çok güzel görünüyor
Evdekiler bayram yapmışlardır
Oğlum sarma delisi.Tatlıya oralı olmadı,hemen sarmaya girişti
Sarma bahanesiyle oy veren olur mu acaba
Benim şimdi çıkmam lazım,sonra görüşürüz

Oğlum sarma delisi.Tatlıya oralı olmadı,hemen sarmaya girişti
Sarma bahanesiyle oy veren olur mu acaba
Benim şimdi çıkmam lazım,sonra görüşürüz
Bu yarışlar neler gördü deynep 1. De olabilirsin

Tekrar eline saglık canım güzel olmuş gerçekten .

Neyimi konuşacaksınız , bir sürü eksiğim var,Allah' tan sarmam var da ,hemen anlaşılmıyor.

Bence hersey gayet guzel gorunuyor canim Nevos bi el atar resimlerin daha buyuk gorunur daha net olur
Ellerine saglik deynepcim ,burma zor bi tariftir ince acilmasi guzel burulmasi lazim Seninkiler gayet guzel gorunuyor Bu reçeteyi denemeliyim .Basarilar diliyorum canim

Ellerine , emeğine sağlık deynep.

Herkes sarma telaşına düşmüşken , sen yolla bana burmaları

Tatlıcıyım ben

Başarılar dilerim yarışmada ...

Deynepnaz bu tatlı kime yetecek az olmuş.Ben tatlıcıyım.Sarma mı tatlı mı deseler bin kere tatlı derim.İlk kez yapmana göre gayet başarılı olmuş.Bayılırım bu tatlıya.Eline koluna sağlık.Başarılar dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…