Şunu yaparım ,bunu yaparım diye plan kurdum,ama nasipten ötesi olmuyor.İşte kendime kızdığım konu buydu, acele etmek..
Halbuki bende istesem tatlıdan birazını ayırıp, daha uygun günde fotoğraflayabilirdim.. Yaniaeben filtreleme programları söyledi, ama onlar çekim esnasında telefonda olsa daha iyi olurdu, 20 tane fotoğrafım var kahve ve servisle ama net çıkmadıklarından koyamadım. Şimdi filtreleyincede çirkin oluyor, geri plan çirkin çıkıyor.
Bu arada fotoğraflarında sunumunda geyet şık
Kendine haksızlık etme canım..
Kimse emin ol çatal bıçak a bakmaz, sonuçta tatlılar yarışacak, ambians evet önemli ama insanlar ambiansa değil tatlılara oy verir bence, bu arada ben ye olduğumdan beri hep tariflere göre oy verdim..
Ne demedin kiAşk olsun ablam bisey mi dedim ben cık cık cık
Yok bişi demedin , a4 dolusuyduAşk olsun ablam bisey mi dedim ben cık cık cık
Herkes ben mi kardeş,ben görsem de söylememYok 1şi demedin , a4 dolusuydu
Fincanı biri hafif yan yatmış gibiydi, keşke onuda diyeydim, sen üzülme diye demedimdi çok pismanimYok bişi demedin , a4 dolusuydu
Tanimazsak yutturcan haHerkes ben mi kardeş,ben görsem de söylemem
Eh işte şimdi dedin soğudunmu cadıFincanı biri hafif yan yatmış gibiydi, keşke onuda diyeydim, sen üzülme diye demedimdi çok pismanim
ifadelerde anladın sen onu
Hayır sogumadimEh işte şimdi dedin soğudunmu cadı
Aynen dediğin gibi, planlara uymadım bende ve nasip işi cidden..Şunu yaparım ,bunu yaparım diye plan kurdum,ama nasipten ötesi olmuyor.
Ne bileyim hem türk kahvesi yapacaktım,hem bol köpüklü ayran bardağım var,ona da ayran koyacaktım,arka plana süslerim vardı ,onu koyacaktım ,hiçbiri olmadı..Tamam 1.olamasam da hakkıyla sunum yapmayı isterdim.
Oğlumun Iphone telefonuyla çektim ama oğlum yine güzel çekememişsin dedi.Tel iyi olsa da olmayınca olmuyor.
Ben de hep tariflere oy verdim.
Sen sunumunu beğenmiyorsun ama bence gayet hoş duruyor.
Ben şahidim hiçbir şey söylemediAşk olsun ablam bisey mi dedim ben cık cık cık
Benimde planlarım vardı hepsi bozuldu ne yapacağım şimdiAynen dediğin gibi, planlara uymadım bende ve nasip işi cidden..
Bence enseyi karartma çünkü ben şahsen cidden güzel buldum sunumunu..
Hadi canım, vardır sende B planı NevoşBenimde planlarım vardı hepsi bozuldu ne yapacağım şimdi
Neyimi gördün kızTanimazsak yutturcan ha
Katılıyorum sanaHadi canım, vardır sende B planı Nevoş
Benim yapmayı düşündüğüm tatlıların hepsi yapıldıHadi canım, vardır sende B planı Nevoş
Bende 80 katlı baklava yaparımNeyimi gördün kız
Katılıyorum sanaBizimki gibi acemi mi sanki Yılların Nevrestesi
Geçen gün kadayıf yapacağım demiştin,o C planı mıydı?Benim yapmayı düşündüğüm tatlıların hepsi yapıldıYani hemen hemen hepsi B planım sahiden yoktu
Bakalım ayın 24 üne 24,5 saat var dahaBenim yapmayı düşündüğüm tatlıların hepsi yapıldıYani hemen hemen hepsi B planım sahiden yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?