Hic test yapmadim ama zor tutuyorum kendimi. Benim oyle cok bi agrim hic olmadi. Belirtimde sizin gibi yok denebilir. Hatta sasiriyorum herkesin progestanda gogus sisligi agrisi cok olmus bende aksine hic yokBenim 5.gün dondurulmuş 3aa embriyom, pazartesi test günüm, çok yoğun kasık ağrıları yaşadım. Hâlâ biraz devam ediyor ama aşırı yoğun değil. Onun dışında başka belirtim yok, umarım tutmuştursiz hiç test yaptınız mı
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayı nasip etsinbende de belırtı yoktu 3.gun yumurtaları ıle ama şükür 18 haftalık oldukdua edın kabak cekırdegı avakado yıyın
5.gun embriyosuysa sizin bi ihtimal cikabilir erken gebelik testinde. Ama az kalmis riskede atmasan mi bilemedimBenim 5.gün dondurulmuş 3aa embriyom, pazartesi test günüm, çok yoğun kasık ağrıları yaşadım. Hâlâ biraz devam ediyor ama aşırı yoğun değil. Onun dışında başka belirtim yok, umarım tutmuştursiz hiç test yaptınız mı
Merhaba ben de 6 ocakta 3. gün 8h 2 adet transfer oldum. Bende de hiçbir belirti yok. Heyecanlıyım, sizde durum nedir?Hic test yapmadim ama zor tutuyorum kendimi. Benim oyle cok bi agrim hic olmadi. Belirtimde sizin gibi yok denebilir. Hatta sasiriyorum herkesin progestanda gogus sisligi agrisi cok olmus bende aksine hic yok
Benim pozitif oldu doktor 2 kese gordu bi dahaki kontrolumu bekliyorum benMerhaba ben de 6 ocakta 3. gün 8h 2 adet transfer oldum. Bende de hiçbir belirti yok. Heyecanlıyım, sizde durum nedir?
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah. Darısı başımaBenim pozitif oldu doktor 2 kese gordu bi dahaki kontrolumu bekliyorum ben
Tebrikler, inş süreç aynen bu şekilde güzel ilerler. Allah yardımcınız olsun. :)Benim pozitif oldu doktor 2 kese gordu bi dahaki kontrolumu bekliyorum ben
İnsallah hepinize nasip olsunnn . İnsalah bende kalp atisini duyarimmmÇok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah. Darısı başıma
İnsallah simdii ogrenince bitmiyor keseydi kalp atisiydi bitmiyorTebrikler, inş süreç aynen bu şekilde güzel ilerler. Allah yardımcınız olsun. :)
Belirti bendede cok olmadi canım. Sol kasigima ani sancilar girip cikiyodu bide 7. Gun seffaf akintimin icinde gul kurusu bi kanama oldu muhtemelen yerlesmeydi baskada bisey yasamadim hala yaşamıyorumMerhaba ben de 6 ocakta 3. gün 8h 2 adet transfer oldum. Bende de hiçbir belirti yok. Heyecanlıyım, sizde durum nedir?
Bende belli bi agri yasamadim ara ara sanci girdi cikti ufak seyirmeler oluyodu o kadar bazen kullndigmz ilaclarda yapabiliyor. Umarim pozitif sonuc alirsinizMerhaba, ben 2 Ocakta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. Kasık ağrısı harici birşey yaşamıyorum, ne zaman belli olur acaba?
Evet benimde solda öyleydi canmSadece bugün iğne batması gibi saniyelik ağrılar oldu sol karnımda o kadar. Onu da uykumda falan hissetmem yani.
Amin.Allah bin kez razi olsun hepimizin yardımcısı olsunTebrikler, inş süreç aynen bu şekilde güzel ilerler. Allah yardımcınız olsun. :)
Size tarihi ne zamana verdiler? 9. gününüz bugün bir ihtimal kanda çıkabilirMerhaba, ben 2 Ocakta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. Kasık ağrısı harici birşey yaşamıyorum, ne zaman belli olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?