- 7 Ocak 2024
- 19
- 7
- 1
- 31
Ben de beklemedeyim, Allah yardımcınız olsun. 2.sinde yumurta büyütme aşaması olmuyor yani ilaç masrafınız düşer, bi tık da tüp bebek ana parası düşer geri kalan aynı diye biliyorum. Zamlardan sonra yine aynısını ödersiniz yani benceHanımlar merhaba benim ilk tüp bebek deneyimim tutmadı ikinci betada değerlerşm düştü doktor da adet olmayı bekle tekrar gel dedi aranızda ilk transferi tutmayan var mı nasıl anladınız neler oldu birde dondurulmuş embriyo transferi edilecek bu sefer ama ücret nasıl oluyor hangi aşamalar oluyor yine aynı ücretlere mi denk geliyor ilk aşamada maddi olarak biraz zorlandık da
Transferde ucret daha dusuk. Ama transfer edilene kadar embriyo saklama parasi alinabilir gibi geldi bana.Hanımlar merhaba benim ilk tüp bebek deneyimim tutmadı ikinci betada değerlerşm düştü doktor da adet olmayı bekle tekrar gel dedi aranızda ilk transferi tutmayan var mı nasıl anladınız neler oldu birde dondurulmuş embriyo transferi edilecek bu sefer ama ücret nasıl oluyor hangi aşamalar oluyor yine aynı ücretlere mi denk geliyor ilk aşamada maddi olarak biraz zorlandık da
Embriyoalrımızı saklamaları için ücret ödedik zaten sadece çözdürme parası okumuştum ben ama tam bilmiyorum işte yani yeni yaptıranlar varsa ortalama ne kadar ödediler diye merak ettimTransferde ucret daha dusuk. Ama transfer edilene kadar embriyo saklama parasi alinabilir gibi geldi bana.
Sizin de mi ilk tutmadı yoksa adetinizi ilk defa yapacağınız donmuş transfer için mi bekliyorsunuzBen de beklemedeyim, Allah yardımcınız olsun. 2.sinde yumurta büyütme aşaması olmuyor yani ilaç masrafınız düşer, bi tık da tüp bebek ana parası düşer geri kalan aynı diye biliyorum. Zamlardan sonra yine aynısını ödersiniz yani bence
Ben 6 Ocakta transfer oldum sonucumu bekliyorumSizin de mi ilk tutmadı yoksa adetinizi ilk defa yapacağınız donmuş transfer için mi bekliyorsunuz
İlk transferiniz mi yani şuan sizinBen 6 Ocakta transfer oldum sonucumu bekliyorum
Evet ilk transfer ama ben de dondurulmuş embriyodan oldum. 2 ay rahim dinlendirme için bekledimİlk transferiniz mi yani şuan sizin
Naptin baklim canim kacinci gununn nasi gdiyoEvet ilk transfer ama ben de dondurulmuş embriyodan oldum. 2 ay rahim dinlendirme için bekledim
Beklemedeyim sabırsızlıkla, perşembe test günüm. Hiçbir belirtim yok. Dün çıkmayacağını bile bile test yaptım :) negatifti tabii ki. Siz de durumlar nasıl?Naptin baklim canim kacinci gununn nasi gdiyo
Bende ultrasonda bebegi gormek kalp atislarini duymak icin bekliyorum vallaBeklemedeyim sabırsızlıkla, perşembe test günüm. Hiçbir belirtim yok. Dün çıkmayacağını bile bile test yaptım :) negatifti tabii ki. Siz de durumlar nasıl?
Ne zaman bakılacak keseye? Değerleriniz nasıl gidiyor ?Bende ultrasonda bebegi gormek kalp atislarini duymak icin bekliyorum valla
keselerim gozuktuu iclerinde yolk keseleride gozuktu fakat bebekleri ve kalp atislarini duyamadim daha betam transferin 15.gununde 2956 cikti bidaha istemedi doktorNe zaman bakılacak keseye? Değerleriniz nasıl gidiyor ?
Rahim dinlendirmesindeyim sonra kontrol süreç nasıl oluyor transfer içinEvet ilk transfer ama ben de dondurulmuş embriyodan oldum. 2 ay rahim dinlendirme için bekledim
İnşallah hayırlısıyla onları da duyarsınızkeselerim gozuktuu iclerinde yolk keseleride gozuktu fakat bebekleri ve kalp atislarini duyamadim daha betam transferin 15.gununde 2956 cikti bidaha istemedi doktor
2. adetle ilaçlara başlayıp rahim kalınlaştırma yapıp (beminki 11'ken transfer oldum) transfer oluyorsunuzRahim dinlendirmesindeyim sonra kontrol süreç nasıl oluyor transfer için
Merhaba , hayırlı olsun insallah sağlıkla alın kucağınızaBenim 5.gün dondurulmuş 3aa embriyom, pazartesi test günüm, çok yoğun kasık ağrıları yaşadım. Hâlâ biraz devam ediyor ama aşırı yoğun değil. Onun dışında başka belirtim yok, umarım tutmuştursiz hiç test yaptınız mı
İnşallah tatlım benim dualarım seninleMerhaba , hayırlı olsun insallah sağlıkla alın kucağınızaBende sizin gibiyim 3aa dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum bana umut oldunuz insallah benimde tutunur
15 Ocak’ta transfer oldum 25 Ocak test günüm insallah nasip olur bizleredeİnşallah tatlım benim dualarım seninletest günün ne zaman?
Çokkk az kalmış kalbim seninle hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah kuzum benimm15 Ocak’ta transfer oldum 25 Ocak test günüm insallah nasip olur bizlerede
İnsallah Allah razı olsunÇokkk az kalmış kalbim seninle hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah kuzum benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?