Dondurulmuş 3.gün embriyoları🧚🏽‍♀️

Ben de beklemedeyim, Allah yardımcınız olsun. 2.sinde yumurta büyütme aşaması olmuyor yani ilaç masrafınız düşer, bi tık da tüp bebek ana parası düşer geri kalan aynı diye biliyorum. Zamlardan sonra yine aynısını ödersiniz yani bence

Transferde ucret daha dusuk. Ama transfer edilene kadar embriyo saklama parasi alinabilir gibi geldi bana.

Transferde ucret daha dusuk. Ama transfer edilene kadar embriyo saklama parasi alinabilir gibi geldi bana.
Embriyoalrımızı saklamaları için ücret ödedik zaten sadece çözdürme parası okumuştum ben ama tam bilmiyorum işte yani yeni yaptıranlar varsa ortalama ne kadar ödediler diye merak ettim

Sizin de mi ilk tutmadı yoksa adetinizi ilk defa yapacağınız donmuş transfer için mi bekliyorsunuz

Naptin baklim canim kacinci gununn nasi gdiyo
Beklemedeyim sabırsızlıkla, perşembe test günüm. Hiçbir belirtim yok. Dün çıkmayacağını bile bile test yaptım :) negatifti tabii ki. Siz de durumlar nasıl?

keselerim gozuktuu iclerinde yolk keseleride gozuktu fakat bebekleri ve kalp atislarini duyamadim daha betam transferin 15.gununde 2956 cikti bidaha istemedi doktor
İnşallah hayırlısıyla onları da duyarsınız

Merhaba , hayırlı olsun insallah sağlıkla alın kucağınıza Bende sizin gibiyim 3aa dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi oldum bana umut oldunuz insallah benimde tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…