Merhaba benim vardi boyle belirtilerim. Hem kimyasal transferde, hem pozitifde. Ama negatif olanda yoktu. Aslinda testde çikar az da olsa ama gununuzu bekleyin. InseAllah hayirlisiyla vardir bebişMerhaba Arkadaşlar, 29 yaşındayım. Dondurulmuş 5. gün embriyosu teransfer edildi, 4AA kalitesinde olduğunu söylediler bana. 27 Mart ta test vermemi istediler. Eşime erken gebelik testi yapayım diyorum bekle negatif çıkarsa üzülürsün bu sefer bebeği düşürürsün filan diye korkuyor. Benim size sorum şu ben 6. günden beri yani dün akşamdan beri ara ara kasıklarımda batma hissediyorum,gecede göğsümde hassasiyet başladı. bu süreçte olup yakın zamanda tüp bebeği olumlu sonuçlanan arkadaşlar oldu mu bu tarz belirtileriniz yada belirtileri neler, yardımcı olur musunuz bana ?
İnşaallah,sabırsızlanmaya başladım git gide :) Sizinde hayırlı olsun bu arada,sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah :)Merhaba benim vardi boyle belirtilerim. Hem kimyasal transferde, hem pozitifde. Ama negatif olanda yoktu. Aslinda testde çikar az da olsa ama gununuzu bekleyin. InseAllah hayirlisiyla vardir bebiş
Canım öncelikle inşallah bebeğin seninledir. Ben de on üç Mart'ta transfer oldum hiçbir belirtim yok hala yok. Belirti aramayın olmayabiliyo ben çok sabirsizim.besinci testte silik çizgiyle gördüm ama çok silikti aynı akşam kan testi verdim 32.5 çıktı 7. Gün verdim 62.7 çıktı bugün doktorum sordu degerlerimi attım Perşembe günü asıl test günü bir daha kan verip son güncelleme beta bakacağız haftaya çarsamba keseye bakalım dedi değer güzel artmış dedi tebrikler dedi. Belirti arama canım şu an gebeyim ama.belirtim.yok sen de dayanamıyorsan yap test ama bu sefer daha çok stres oluyo her gün gebelik yapıyorum çizgi koyulasiyor mu diyeİnşaallah,sabırsızlanmaya başladım git gide :) Sizinde hayırlı olsun bu arada,sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah :)
Yorumun için çok teşekkür ederim inşallah bebiş benimledir dediğin gibi. Eşim izin vermiyor verse ben çok sabırsızım hemen yapardım test ama sanırım dediğin gibi testte çıkmazsa daha çok strese girerim diye korkuyorum,birde benden bugün leke geldi sadece 1 kere geldi ama,ara ara kasığıma ağrı giriyor korkuyorum bugün,birde bu lekelenme olayını gece ruyamda da görmüştüm tutmadı sanırım diyordum , haliyle dahada tedirgin oldum anlayağınCanım öncelikle inşallah bebeğin seninledir. Ben de on üç Mart'ta transfer oldum hiçbir belirtim yok hala yok. Belirti aramayın olmayabiliyo ben çok sabirsizim.besinci testte silik çizgiyle gördüm ama çok silikti aynı akşam kan testi verdim 32.5 çıktı 7. Gün verdim 62.7 çıktı bugün doktorum sordu degerlerimi attım Perşembe günü asıl test günü bir daha kan verip son güncelleme beta bakacağız haftaya çarsamba keseye bakalım dedi değer güzel artmış dedi tebrikler dedi. Belirti arama canım şu an gebeyim ama.belirtim.yok sen de dayanamıyorsan yap test ama bu sefer daha çok stres oluyo her gün gebelik yapıyorum çizgi koyulasiyor mu diye
Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi
Bende 9.gun yaptım çünkü bendende 8.gunde hafif leke geldi dayanamadım test yaptım silikte olsa çift çıktı canım ama istersen beta HCG testi yap daha net belli olur belki idrar testinde yansımamistir.Kızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi
Bende 15 Mart'ta transfer oldum ve bugün dayanamayıp test yaptım hatta inanmayıp beta HCG testinede baktırdım sonuç pozitif, inşallah hayırlısıyla sende pozitif haberini alırsın gerçi hala inanamiyorum, sanırım doktorun ağzından duymadan inanamiycamdaMerhaba kızlar. Ben de 15 martta transfer oldum. İkinci transferim. Pazartesi test yapıcam. İnşaallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız
İnşallah canım bende değer katlanır inşallah diye sabırsızlıkla bekliyorum, can veren Allah kucaklarimizi boş bırakmaz inşallah annelik duygusunu tattirip onları sağlıcakla büyütmeyi nasip ederBen 14 Martta transfer oldum bugün 10. Gün ben de bugün kan verdim pozitif 2 gün sonra değerim inşaAllah katlanır
Yaa çok güzel bir haber buBende 15 Mart'ta transfer oldum ve bugün dayanamayıp test yaptım hatta inanmayıp beta HCG testinede baktırdım sonuç pozitif, inşallah hayırlısıyla sende pozitif haberini alırsın gerçi hala inanamiyorum, sanırım doktorun ağzından duymadan inanamiycamda
Canım tekrar test yaptın mı tekrardan sonuç nasıl benim lekelenmem olmadı bugün 8. günüm sabah idrar testi yaptım tek çizgiKızlar Benim bugün 9. Gün dün 8. Gün de akşam üstü hafif lekelenme gelmiş sahurdan sonra da lekelenme geldi bugün erken gebelik testi aldım ama tek çizgi çıktı erken mi
Cuma günü yaptım canım 10. Gün de kan verdim hemşire sonucu attım pozitif ama biraz düşük dedi pazartesi günü tekrar kan ver dediCanım tekrar test yaptın mı tekrardan sonuç nasıl benim lekelenmem olmadı bugün 8. günüm sabah idrar testi yaptım tek çizgiSeninle aynı durumdayız
Maşallah tutunmuştur o zaman Rabbim kucağına almayı da nasip etsinCuma günü yaptım canım 10. Gün de kan verdim hemşire sonucu attım pozitif ama biraz düşük dedi pazartesi günü tekrar kan ver dedi
Kan testi yaptın mı canım. Bende bugün kan verdim. Sonucu bekliyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsunAmin canım inşaAllahRabbim sana da isteyen herkese nasip etsin inşaAllah bende yarın tekrar kan vereceğim inşaAllah ikiye katlanır
Hayirli olsun insallah guzel sonuclanirKan testi yaptın mı canım. Bende bugün kan verdim. Sonucu bekliyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsun
Hayirli olsun insallah guzel sonuclanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?