- 16 Haziran 2011
- 303
- 313
- 303
- Konu Sahibi rulinnnnnn
-
Canimm cok sevindim masallahh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. benim yine negatif. Umudum kalmadi artikKızlar hamileyyyyiiiiiiim . Değerim 490 çıktı. Çok mutluyum. Şükürler olsun Rabbime. Yeter ki gönülden isteyin. Bi de rahat olun. Allahım tüm çocuk isteyenlür nasib etsin bu hissi. Nazcım senden ne haber?
Teşekkür ederim canım benim. Senin adına çok üzüldüm. Üzülme demiycem çünki üzüleceksen. Aynı şeyi ben de yaşadım. Tam umudumu kayb etmişken birisi bana umut olmasa bi insan yaşıyamazki . İnsanı yaşatan hep bişeylere umut etmesidir dedi. Ondan sonra hiç vakit kayb etmeden ikinci denemeye başladım. Şükürler olsun Rabbime. Yüzümü güldürdü. İnşAllah senin de yüzünü güldürecek. Ben inanıyorum. Sakın pes etme. Seniniçin dua edicem.Canimm cok sevindim masallahh Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. benim yine negatif. Umudum kalmadi artik
Tesekkur ederim canim. Zaten en cok emek ve umuda uzuluyor insan. Hayaller yikiliyor. Ama sunu da biliyorum ki Allahin takdiri boyle. Yani ben hep hayirlisi ise olsun diyordum. Rabbim nasip etmediyse vardir bir hayrı. Bir sure ara vermek istiyorum cunku cok yiprandim. Dr hep kendi kendine olma sansiniz da var diyordu. Belki o surecte kendi kendine olur bilmiyorum ama şu an icin unutmak istiyorumTeşekkür ederim canım benim. Senin adına çok üzüldüm. Üzülme demiycem çünki üzüleceksen. Aynı şeyi ben de yaşadım. Tam umudumu kayb etmişken birisi bana umut olmasa bi insan yaşıyamazki . İnsanı yaşatan hep bişeylere umut etmesidir dedi. Ondan sonra hiç vakit kayb etmeden ikinci denemeye başladım. Şükürler olsun Rabbime. Yüzümü güldürdü. İnşAllah senin de yüzünü güldürecek. Ben inanıyorum. Sakın pes etme. Seniniçin dua edicem.
Çok sağol canım benim. Allah gölnüne göre verecek inşAllah. Sadece zamanı gelince. Ben de çok öpüyorum.Tesekkur ederim canim. Zaten en cok emek ve umuda uzuluyor insan. Hayaller yikiliyor. Ama sunu da biliyorum ki Allahin takdiri boyle. Yani ben hep hayirlisi ise olsun diyordum. Rabbim nasip etmediyse vardir bir hayrı. Bir sure ara vermek istiyorum cunku cok yiprandim. Dr hep kendi kendine olma sansiniz da var diyordu. Belki o surecte kendi kendine olur bilmiyorum ama şu an icin unutmak istiyorumdestegin icin cok tesekkur ederim. Allah ikinizide saglikla birbirine kavustursunn insallah. Simdi kendine cok daha iyi bak ve hamileligin tadini cikar canim. Opuyorumm :*
Canım doktor benden ikinci testi istemedi. Sadece 2 hafta sonra keseyi görmeye çağırdı. Değerim nasıl sizce?
Canım 12 . Gün degerim 490 dı. Doktor sonra da istemedi. Acaba yine tekrar versemmi?cnm kaçıncı gün 490 çıktı. gayet yüksek görünüyor. Bende 10. gün 64 çıkmıştı.
Canım 12 . Gün degerim 490 dı. Doktor sonra da istemedi. Acaba yine tekrar versemmi?
sonucun olumsuz olmasina cok uzuldum uzulmemek elde degil insallah Rabbim aramadan buldurur kendiliginden hamile kalirsinTesekkur ederim canim. Zaten en cok emek ve umuda uzuluyor insan. Hayaller yikiliyor. Ama sunu da biliyorum ki Allahin takdiri boyle. Yani ben hep hayirlisi ise olsun diyordum. Rabbim nasip etmediyse vardir bir hayrı. Bir sure ara vermek istiyorum cunku cok yiprandim. Dr hep kendi kendine olma sansiniz da var diyordu. Belki o surecte kendi kendine olur bilmiyorum ama şu an icin unutmak istiyorumdestegin icin cok tesekkur ederim. Allah ikinizide saglikla birbirine kavustursunn insallah. Simdi kendine cok daha iyi bak ve hamileligin tadini cikar canim. Opuyorumm :*
Bugun transferin olacakti hersey yolundadir insallah pozitifi tekrar gorursun prensesine kardes gelirherkese merhaba...benim kızım 9 seneeden sonra tup bbek tedavisi ile oldu 28 aylık şuan ellerinizden oper :) 2. bebek için dondrulmuş tedavisi görüyorum bir aksilik olmazsa ki inşallah olmaz pazartesi günü transfer gerçekleşecek .
Canım ben de teatimi yaptım. 24 ocağa çağırdı kese görmek için. Sonucumu da 12 ocakda aldım. Bana da baya uzun vakit geldi. Bakalım. Rabbimden hayırlısı.Slmmm kızlarrrr kese ne zaman gormeye gidiliyo ben testlerimi yaptim ama doktira hala gitmedim . Ne zaman gitsem ki tedavi dr um uzakta . 3 hafta sonra gel dediler gec degil miiii
canım hayırlı olsun sendemı dondurulmus bebıs sahıbısınCanım ben de teatimi yaptım. 24 ocağa çağırdı kese görmek için. Sonucumu da 12 ocakda aldım. Bana da baya uzun vakit geldi. Bakalım. Rabbimden hayırlısı.
Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım. İnşAllah pozitif sonuç alırsın. Ben özel bişey yapmadım. İlk neqatif denememde kendimi çok kasdım. Bu defa öyle yapmadım. Transferden sonra 1 gün yatdım dinlendim.ertesi gün uçağa bindim. Sonra da işe başladım. Ama tabi ağır bişey falan kaldırmadım. İlaçları düzenli kullandım. Ve en mühüm olan ilk defa yapdığım hatayı yapmadım.test gününü stresle beklemedim. Herşeyi oluruna bıraktım. Şükürler olsun Rabbime bana bu mutluluğu nasib etdi.bol bol dua et canım. İnşAllah güzel haberlerini alırız. Sormak istediğin bişeyler varsa sora bilirsin. Seve seve cevaplarım.canım hayırlı olsun sendemı dondurulmus bebıs sahıbısınbende cuma gunu transfere gıdecem umarım bana donus yaparsın neler yaptın bana tavsıye etmek ıstedıgın seyler varmı ck merak edıyorum
canım ne mutlu sana darısı basıma bende yanlız kalmamaya calısacam bır odaya bır salonaÖncelikle tedavin hayırlı olsun canım. İnşAllah pozitif sonuç alırsın. Ben özel bişey yapmadım. İlk neqatif denememde kendimi çok kasdım. Bu defa öyle yapmadım. Transferden sonra 1 gün yatdım dinlendim.ertesi gün uçağa bindim. Sonra da işe başladım. Ama tabi ağır bişey falan kaldırmadım. İlaçları düzenli kullandım. Ve en mühüm olan ilk defa yapdığım hatayı yapmadım.test gününü stresle beklemedim. Herşeyi oluruna bıraktım. Şükürler olsun Rabbime bana bu mutluluğu nasib etdi.bol bol dua et canım. İnşAllah güzel haberlerini alırız. Sormak istediğin bişeyler varsa sora bilirsin. Seve seve cevaplarım.
Evet ben de duymuşdum onu. O yuzden salatada bile maydanoz yemedim. Nar suyu içdim transfer öncesi. Sonrası ama hiç dikkat etmedim. Yani abur cubur falan. Bi de hangi ilaçları kullanıyosun?canım ne mutlu sana darısı basıma bende yanlız kalmamaya calısacam bır odaya bır salonayemene ıcmene dıkkat ettınmı pekı kımısı yok maydanoz yeme falan dıyor da
Kizzzzzlarrrr yaaaaa bisi sorucammmmm led tv android tel ve kablosus modemle yaşiyom sürekli zarsrlimidirrrEvet ben de duymuşdum onu. O yuzden salatada bile maydanoz yemedim. Nar suyu içdim transfer öncesi. Sonrası ama hiç dikkat etmedim. Yani abur cubur falan. Bi de hangi ilaçları kullanıyosun?
Hayirlisi diyelim kovusurus bebislerimize him transferin ne zaman olduydu degerin kac ciktiiii belki soledjnde cok kisiyle konusunca unutuyyorum bide su esrofemi biraksak tam rahartlicam cok zararliymis gibi geliyo bana . Sana estrofeme devam dendimi testten sonra cicimmmCanım ben de teatimi yaptım. 24 ocağa çağırdı kese görmek için. Sonucumu da 12 ocakda aldım. Bana da baya uzun vakit geldi. Bakalım. Rabbimden hayırlısı.
Evet canım estrofeme devam. Sabahları crionine jel bi de gunde 1 kez progestan iğne.Hayirlisi diyelim kovusurus bebislerimize him transferin ne zaman olduydu degerin kac ciktiiii belki soledjnde cok kisiyle konusunca unutuyyorum bide su esrofemi biraksak tam rahartlicam cok zararliymis gibi geliyo bana . Sana estrofeme devam dendimi testten sonra cicimmm
Himmmm demekki kullamcaz bunu hayirlisi seninde tebrik ederim hamisligini bu aradaEvet canım estrofeme devam. Sabahları crionine jel bi de gunde 1 kez progestan iğne.
Canım benim. Ne kadar morel oldu anlatamam. Allah gönlüne göre versin. Rabbim çocukların sana bağışlasın. İnşAllah tutunur bebişlerimiz. Mutlu haberi yazarız yarın.bi de cannım rica etsem belirtilerini yazarmısın? Nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?