- Konu Sahibi rulinnnnnn
-
Aramıza hoş geldin canım. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Pozitif sonuç alırsın inşAllah. Ama karamsar olma. İyi düşün güzel düşün. Bak ne güzel 12 hücreliymiş. Benimki de 3. Gün embiriosudu. 2 deneme. Bakalım hayırlısı Rabbimden.merhaba arkadaşlar benimde 2 ocakta dondurulmuş embriyo konuldu bu embriyo 3. gün dondurulmuştu . Çünkü progestoron hormonum yüksek çıktı ve transfer ertelendi. 12 hücreli transfer edildi bugün 3. günüm inşallah tutar içimde tutmadı diye bir his var. bu günler nasıl geçecek bilmiyorum 14 ocak test tarihim
Benimde kasim ayinda donduruldu tsh ydegerim yuksek oldugundan ocak kaldi bende hep taze transfer oldum ilkndefa dondurulmusla olacak bende aynen hem stres hem heyecan iyi olur insallah
Teşekkürler benimde 3.gun embriyosu açıldıktan sonra bölünmeye Başlamış inşallah tutar Çarşamba progestoron tahlili istediAramıza hoş geldin canım. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Pozitif sonuç alırsın inşAllah. Ama karamsar olma. İyi düşün güzel düşün. Bak ne güzel 12 hücreliymiş. Benimki de 3. Gün embiriosudu. 2 deneme. Bakalım hayırlısı Rabbimden.
Slm canım geçmiş olsun öncelikle. ilk denemenin de tutmadı mi yoksa düşük mu oldu. bide adet düzensizliği yasadinmi ilk deneme den sonraMerhaba. Kizlar ilk tüp bebek denemesinde hayal kırıklığına uğradım. Aralık ayında dondurulmuşlarla deneyeceğiz. Lütfen hamile kalan arkadaşlar transfer öncesi hangi ilaçlar kullandınızı, transferin adetin kaçıncı günü yapıldığını ,transferden sonrakı belirtilerinizi yazarmısınız. Çok ihtiyacım var fikirlerinize...
Geçmiş olsun canım. Hayır hiç hamile olmadım. Negatifi aldıktan sonra da ilaçları kesdim ve 3 gün sonra regl olfum. Hiç düzensizlik yaşamadım. Ama normalde adet sorunu olan biriyimSlm canım geçmiş olsun öncelikle. ilk denemenin de tutmadı mi yoksa düşük mu oldu. bide adet düzensizliği yasadinmi ilk deneme den sonra
ilk denememde böyle olmuştum tutunma hiç olmamıştı ama 10 gün adet oluyodum 2 gün sonra tekrar 10 gün adet oluyodum 4 kere sürdü böyle doktorum normal dedi ama en sonunda adet düzenleyici vermiştiMerhaba kızlar aranızda ilk denemesinde benim gibi yasayanlar varmi. benim embriyom gec tutunup birakti beni. ardindan adet oldum, adet bittikten iki hafta sonra bi daha adet oldum ve 11 gun surdu. iki hafta gecti ki ustunden gene adet oldum bu seferde 11 gun surdu. iki gun once bitti adetm ama bu aksam gene bi iki damla kan gelmis ve belim agriyor. doktorum normal diyor ama kafayi yiyecem bu duzensizlikten. aranizda boyle olan oldu mu lutfen yardim
Merhaba canim. Beklemek gercekten cok zor. Benim son 3 gunum. Bazen Allahin izniyle bu sefer kesin tuttu diyorum (3.denemem) bazen de kesib bu da olmadi diyorum. Cok tuhaf bu bekleme suresi. Ben igneyi istemedim bu sefer jel kullaniyorum. Igneler cok yakiyor ve isyerinde oturamiyorum bu nedenle jel kullandim. Dr. Unla paylassan bu konuyu. En azindan karin kaslarinin zarar verip vermedigini ogrenirsin. Cunku ben herseyden nem kapar oldum, ozellikle hapsirmamaya, oksurmemeye calisiyorum. Bir yere kadar dikkat edebiliyorum ama sonucta :) guzel haberler alacaksin canim insallah..Bugün progestoron ve e 2 testi yaptırdım transferin 5. Gunundeyim beklemek zor ailem umutlu negatif olursa herkes üzülecek eşim günleri sayıyı en heyecansız olan benim tutmadı gibi geliyo popom progestan iğnesinden delik deşik oldu karın kaslarını çok kullanmak transferi etkiler mi acaba zor dönüyorum zor Yatıp kalkıyorum
Hiç kasma kendini sen nekadar rahat olursan bebişin tutunmasıda okadar kolay olur. Ben ilk tedavimde hep yattım çok dikkat ettim olmadıYataktan kalkarken zorlanıyoruz ya bu endişelendiriyor popomun acısından
İçimi rahatlattınız bende transferi unutuvrdim ayaklarımı kıvırarak bile oturdum kızıyorum kendime nasıl aptallık ettim diye jeli süreyim derken karın kaslarımı gerdim Aklım Başıma geldide başka Yöntem buldum of ya tutmazsa sebebi bunlar gibi geliyor merdiven indim çıktım of 12hucreli 1tane transfer olduHiç kasma kendini sen nekadar rahat olursan bebişin tutunmasıda okadar kolay olur. Ben ilk tedavimde hep yattım çok dikkat ettim olmadıbu tedavimde normal hayatıma döndüm uzun ucun yürüdüm eğildim çömeldim kalktim... Hatta bol bol komedi filmi izledim inan karnıma agrılar girene kadar güldüm.. 6 haftalıktım kuzenimşn düğünü vardı hiç oturmadım:) Çom şükür 13 haftalık olduk bu güne kadar hep normal hayatıma devam ettim:) inşallah sende hayırlı sonucunu alırsın
Yok yokkk yapma öyle kendine eziyet etme... Bacagını büksen nolcak ben yattığımı bile hatırlamıyorum. İlkinde 2 embriyoydu tutmadı. Bu bitaneydi tuttu:) kendinş rahat bırak sen 12 gün kıpırdamadan yatsanda tutmayacaksa tutmaz. Yanlız su çok önemli bol bol su iç. Bide benim doktorum nar suyu tavsiye etmişti hergün bi bardak içtimİçimi rahatlattınız bende transferi unutuvrdim ayaklarımı kıvırarak bile oturdum kızıyorum kendime nasıl aptallık ettim diye jeli süreyim derken karın kaslarımı gerdim Aklım Başıma geldide başka Yöntem buldum of ya tutmazsa sebebi bunlar gibi geliyor merdiven indim çıktım of 12hucreli 1tane transfer oldu
merhaba ikimiz icinde hayirli olsun insallah pozitif gorur seviniriz sen hangi dr tedavi oluyosun ben mustafa beyin hastasiyim 5. Kez tedavi oluyorum ama sanki ilkmis gibi heyecanliyimTedavin hayırlı olsun cnm. bende bahçecide dondurulmuş tedavisine başladım. senden 5 gün sonra geliyorum :) benimde ilk kontrol 17 ocakta. bugün estrofeme başladım. hadi bakalım hayırlısı ile kavuşuruz inş meleklerimize,
merhaba ikimiz icinde hayirli olsun insallah pozitif gorur seviniriz sen hangi dr tedavi oluyosun ben mustafa beyin hastasiyim 5. Kez tedavi oluyorum ama sanki ilkmis gibi heyecanliyim
Merhaba canim. Vallahi bazen bu sefer oldu diyorum bazen de "off yine olmadi galiba" diyorum. Acayip karmasik duygulardayim. Belirti adina hic birsey yok. Istahim acik bir tek :) gogus agrisi, kasik batmasi bunlarin hicbiri kalmadi son 4-5 gundur. Sanki hic transfer olmamis gibi ,bu da moralimi bozuyor. Heyecan dorukta elbet. Ama sanki hic ogrenmesem, en azindan umudum var boyle. Ya negatifse? Umutta kalmayacakNazcım ne alemdesin? Nasıl gidiyo? Son 1 gün kaldı canım. İnşAllah iyi sonuç alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?