dondurulmuş embiriolarla hamile kalan arkadaşlar bize de umut olun...

merhaba kızlar bende ilk denememde dun negatifi gördüm bugun hastaneyi arıcam bakalm donmus bebeler var biri iyi diğerleri orta ve düşük kalite. bnde nasıl bi sürec merak ediyordm biraz öğrenms oldum szlerden saolun kızlar inşallah güzel sonuçlar alırız

2 gün sonra dondurulmuş la deneyeceğim kısmetse. Bende adetin 2. Günü estrofeme başladım. Adet öncesi kullanmadım hicbirsey. İdrar konusunda yardimci olamıyorum benim rahim biraz sola dönük onun için sıkışık olmam gerekmiyor.

Hayırlı olsun canım tedavin. İnşAllah pozitif sonuç alırsın. Tedavi sürecini paylaşırsan sevinirim...

Slm arkadaşlar benim de ayin 6 sinda opum oldu 26 yumurta topladılar ohss olma ihtimalim çok yüksek diye bu ay donduralim dediler iyiki kabul etmişim ohss oldum çünkü 11 tane 3. Gün embriyo su donduruldu şimdi ilaç kullanıyorum adet olunca gideceğim baslayacagiz inşallah

merhaba elifsu,seninle aynı durumdayım,26 kasımda transferim olacaktı ki iptal oldu ohss riski vardı çünkü dondurdular,iyi ki de dondurmuşlar 1 hafta şişlik,nefes almakta güçlük yaşadım ama çok şükür ki geçti dün adetimin 2. günüydü bu ay da başlamadık ocakta inşlallah transferim var ,13 tane embriyom donmuş beni bekler :)

elif_su06 sayılar çok iyi arkadaşım, bu ay dinlenirsin öbür aya vücudun ilaçları atmış olur rahatça transferin yapılır ve bebişlerine kavuşursun inşallahhh

inşallah canım haklısın önümüzdeki ay a kadar dinlenmiş olacağım daha iyi olur herşeyde bir hayr vardır sonuçta ben geçen yıl da yaptırmıştım onda hemen transfer olmuştu 8 haftalıkken düşük yaptım inşallah bu defa herşey yolunda gider

geçmiş olsun canım bende aynı şeyleri yaşadım inşallah en kısa zaman da Rabbim bebeklerimize kavuşturur

canım yaaaa kaç saattir sitelerde bende tam bu sorunun cevabını arıyorum . halende bulmuş değilim aynı soru benimde kafamda arkadaşımada önce lucrin verildi. açama rahatsızlığın türüne göre mi yoksa dr. ların tedavi yaklaşımlarının farklı olmasından mı anlaymadım sen bir cvp bulabildin mi benide bilgilendir ne olursun bulduysan cvp teşekkürler sevgiyle kal.

Merhaba, ben de dondurulmuş tedavisini adetin 2. Günü başladım. Lucrinli prosedür değil yani. 2.gün gittiğinizde E2 ve progesteron testi isteyecekler. Eğer uygunsa tedavi başlayacak. İlaçlar doktordan doktora Değişiyor. Genelde 15. Gün kontrol, 18-21. Gün gibi de transfer oluyor.

Cevabı yazdım R rulinnnnnn için. Lucrin tedavisi yumurta baskılama sorunu olanlara yapılıyor. E2 ve progesteron değerlerine bağlı. Doktorunuza güvenin, herkesin vucudu tedavisi farklı olabilir.

Cevabı yazdım R rulinnnnnn için. Lucrin tedavisi yumurta baskılama sorunu olanlara yapılıyor. E2 ve progesteron değerlerine bağlı. Doktorunuza güvenin, herkesin vucudu tedavisi farklı olabilir.
yumurta baskılama sorunu derken ? benim de vardır belki bilmiyorum ki nasıl anlaşılır canım o teşekkürler cvp için

yumurta baskılama sorunu derken ? benim de vardır belki bilmiyorum ki nasıl anlaşılır canım o teşekkürler cvp için
E2 ve progesteron değerlerinden anlaşılır. Yani doktorun sana ne olduğunu söyler v ona göre en doğru tedaviyi uygular. Başkalarıyla kıyaslamaya girersen işin içinden çıkamazsın. Naçizane tavsiyem, rahat ol. Doktoruna güven. Aklına takılan şeyleri burada tedavi görenlere değil de doktoruna sor. Ulaşamasan da mail at. Soru sormaya utanma saçma gelse bile. Seni bİlgilendirmek onların görevi.

evet öyle görevleri tabi . utanmıyorum da pek açıklamıyorlar ya ve hoşlanmıyorlar ya hoş ben genede heeeerr şeyiii soruyorum ama tedavi şekillerini eleştirmekte değil isteğim. başkalarıyla kıyaslama da diye düşünmedim açıkçası merak diyelim işte insan ilk kez denediği şeylerden korkuyor her ayrıntıyı araştırıyor. neyse ben doğal buluyorum bunları çaresizlik ve korkuların getirileri belki de. teşekkürler genede .

Rahat olun dondurulmus daha kolay yiprwnmiyorsun hormon almiyorsun vucudun dinlenmis oluyor tutma ihtimali artiyor her ne kadar dr.lar ayni desede ben inanmiyorum daha kolay tutunugor diye dusunuyorum. Ama diger tedavinle arada en az iki ay gecsin derim ben vucudun bi dinlensin. Iki transferden sonra 3. Deneme ilk dondurulmus transferiyle hamile kaldim ikizlerimi bekliyorum hayirlisiyla

Canım ben de çok araşdırdım. Ve lucrin kullanmayan arkadaşların daha çok olduğunu ve hamile kaldığını öğrendim. Yani canını sıkma.lucrinle hamile kalanlar da var ama gerçek bu ki tedavi şekli doktordan doktora değişiyio. İnşAllah hepimiz için hayırlısı.

Sağ salim kucağına alırsın canım bebişlerini İnsAllah. Darısı bizim başımıza. Peki sen lucrin kullandınmı? Cevaplarsan çok sevinirim. Ayrıca da bize umut olduğun için teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…