dondurulmuş embiriolarla hamile kalan arkadaşlar bize de umut olun...

Evet arkadaşlar sonuç 12. Gün için 170 çok şükür 2 gün sonra tekrar edilecek bu arada benim 9. Gün 56 idi yanlış yazmışım. RABBIM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ayyyy canım benim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağ salim kucağına alırsın bebişini inşAllah.darısı bizim başımızaaaa

Tesekkuerler cnm cvp icin

Herkes e iyi akşamlar ..bende dondurulmuş tedavi ile hamile kaldim simdi allahım a sukurler olsun dunya tatlisi bir oglusum var darisi sizlere
Sorummmm varrr size estrofem kullanmissinizdir sanirim . Ne kadar kullandiniz gebelik belli olunca birakiliyor my hemen. Birde rahim kalinliginiz neydi kontrollerde kacinci gun transferiniz oldu. Tesekkurler simdiden sevgilerrrr

Sorummmm varrr size estrofem kullanmissinizdir sanirim . Ne kadar kullandiniz gebelik belli olunca birakiliyor my hemen. Birde rahim kalinliginiz neydi kontrollerde kacinci gun transferiniz oldu. Tesekkurler simdiden sevgilerrrr
Estroferme devam edicekmişim canım öyle dediler..transfwrim adetin 21.gunu..9.1di ..

tedavini nerde yaptırdın

ben 12 haftaya kadar kullandım estrofemi rahim kalınlıgımı hatırlamıyorum canım yaa ..18 ocakda ilk kontrole gittim ben 7 subatta transfer oldu.5 gün emriyosuydu benim birde dondurulmuş tedavide nar suyu içtim transferden sonrada kabak çekirdeği yemiştim..transferi aneztesili olmuştu aşırı heyacanlıyım diye..

Kızlar bugün benim de transferim oldu. Adetimin 12. Günü daha. Rahim kalınlığı 9 du. Erken olmaz değilmi okuyorumda herkesde 18. günden sonra oluyor transfer. Bi de ben de anesteziyle oldum. Belliki bi zararı yokmuş. O da içimde bi şüpheydi. Antikdeniz sen anestiziyle olmuşsun qaliba. Şükürler olsun hamile kalmışsın.

Buz bebeklerinizi alir ısıtirsiniz büyütürsunuz insallah bende dondurulmuslarla denedim ikinci denememiz. 13 aralikta oldu transferim sonuc pozitif Yarin keseyi ya da keseleri gormeye gidecegiz

Ben de dondurulmusla tedaviye basliyorum 4 tane buz bebegim var biri compact biri 12 hucreli biri 8 hucreli bir taneside 7 hucreli daha once 4 kez tedavi gordum ama ilk defa dondurulmusla denicem bugun adet oldum yarin estrofeme baslicam 12 ocakta kontrole cagirdi hepimizin hayirlisiyla sonuclarimiz pozitif olsun insallah

Mrb tuanna hamilemisin merak ettim benimde aynen seninki gibi hamileysen belirtilerin nelerdi yazarmisin rica etsemm☺

Mrb arkadaslar bu form neden ilerlememis ki dondurulmuslarla tedavi olan cok aslinda☺ben de dondurulmuslarla tedavi oldum suan transferimin 8.gunu beklemedeyimm rabbim insallah hayirli sonuclar nasip eder kavusuruz bebeklerimize saglikli bir sekildee☺cokkk pozitifim biliyorum 3tane bebegim benimle insallah☺

Merhaba transferin hayırlı olsun,ben de ocağın ilk haftası dondurulmuş tedavisine başlayacağım,bu sürede hangi ilaclari kullandın ve transferin kaçıncı gün oldu

4 buz bebek tek tüpte mi acaba,bir kere çözülürse geri kalan tekrar dondurulur mu,benim de 13 tane buz bebeğim var 5+4+4 şeklinde donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…