- 9 Ekim 2014
- 197
- 86
- 38
- 36
- Konu Sahibi rulinnnnnn
-
Ayyyy canım benim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağ salim kucağına alırsın bebişini inşAllah.darısı bizim başımızaaaaEvet arkadaşlar sonuç 12. Gün için 170 çok şükür 2 gün sonra tekrar edilecekbu arada benim 9. Gün 56 idi yanlış yazmışım. RABBIM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tesekkuerler cnm cvp icinCanım ben de çok araşdırdım. Ve lucrin kullanmayan arkadaşların daha çok olduğunu ve hamile kaldığını öğrendim. Yani canını sıkma.lucrinle hamile kalanlar da var ama gerçek bu ki tedavi şekli doktordan doktora değişiyio. İnşAllah hepimiz için hayırlısı.
Allah bağışlasın canım. Bizlere umut olduğun için ayrıca teşekkürlerHerkes e iyi akşamlar ..bende dondurulmuş tedavi ile hamile kaldim simdi allahım a sukurler olsun dunya tatlisi bir oglusum var darisi sizlere
Sorummmm varrr size estrofem kullanmissinizdir sanirim . Ne kadar kullandiniz gebelik belli olunca birakiliyor my hemen. Birde rahim kalinliginiz neydi kontrollerde kacinci gun transferiniz oldu. Tesekkurler simdiden sevgilerrrrHerkes e iyi akşamlar ..bende dondurulmuş tedavi ile hamile kaldim simdi allahım a sukurler olsun dunya tatlisi bir oglusum var darisi sizlere
Estroferme devam edicekmişim canım öyle dediler..transfwrim adetin 21.gunu..9.1di ..Sorummmm varrr size estrofem kullanmissinizdir sanirim . Ne kadar kullandiniz gebelik belli olunca birakiliyor my hemen. Birde rahim kalinliginiz neydi kontrollerde kacinci gun transferiniz oldu. Tesekkurler simdiden sevgilerrrr
tesekkürlerr cvp için . sağlıkla inşallah devamına ersin hamilelğiniz .Estroferme devam edicekmişim canım öyle dediler..transfwrim adetin 21.gunu..9.1di ..
tedavini nerde yaptırdınTedaviniz hayirli olsun arkdaslar ben dondurulmus embryolarimla hamile kaldim sukurler olsun Rabbime...Ilk denemem negatifti ikinci denememde 2 adet 5.gun embryosu transfer edildi ve hamileyimmm hatta transferden ssonra hastanede hic yatmadan evime geldim. Yeterki vakti saati gelsin arkadaslar ne olursa olsun nasip ediyor Allah darisi butun isteyen herkese insallah
tedavini nerde yaptırdın
Sorummmm varrr size estrofem kullanmissinizdir sanirim . Ne kadar kullandiniz gebelik belli olunca birakiliyor my hemen. Birde rahim kalinliginiz neydi kontrollerde kacinci gun transferiniz oldu. Tesekkurler simdiden sevgilerrrr
Mrb tuanna hamilemisin merak ettim benimde aynen seninki gibi hamileysen belirtilerin nelerdi yazarmisin rica etsemm☺Merhaba arkadaşlar, bana perşembe günü saat 16'da dondurulmuş 3.gün 12 ve 8 hucreli bide daha düşük kalitede olmak üzere 3 embriyo transfer edildi. Bu gün 2. günüm biraz garip hissediyorum bir ay önce 2 tane 4.gün embriyosu transfer edilmişti negatif oldu biraz kötü hissediyorum sanki olmayacak gibi. Allah'ın izniyle bu sefer olsun istiyorum
Merhaba transferin hayırlı olsun,ben de ocağın ilk haftası dondurulmuş tedavisine başlayacağım,bu sürede hangi ilaclari kullandın ve transferin kaçıncı gün olduMrb arkadaslar bu form neden ilerlememis ki dondurulmuslarla tedavi olan cok aslinda☺ben de dondurulmuslarla tedavi oldum suan transferimin 8.gunu beklemedeyimm rabbim insallah hayirli sonuclar nasip eder kavusuruz bebeklerimize saglikli bir sekildee☺cokkk pozitifim biliyorum 3tane bebegim benimle insallah☺
4 buz bebek tek tüpte mi acaba,bir kere çözülürse geri kalan tekrar dondurulur mu,benim de 13 tane buz bebeğim var 5+4+4 şeklinde dondurulduBen de dondurulmusla tedaviye basliyorum 4 tane buz bebegim var biri compact biri 12 hucreli biri 8 hucreli bir taneside 7 hucreli daha once 4 kez tedavi gordum ama ilk defa dondurulmusla denicem bugun adet oldum yarin estrofeme baslicam 12 ocakta kontrole cagirdi hepimizin hayirlisiyla sonuclarimiz pozitif olsun insallah
Masallah sayin cok iyi cozuldukten sonra gelisimine gore tekrar dondurulacak kalitede olanlari donduruyolar diye biliyorum4 buz bebek tek tüpte mi acaba,bir kere çözülürse geri kalan tekrar dondurulur mu,benim de 13 tane buz bebeğim var 5+4+4 şeklinde donduruldu
Kasim ayinda transfer edilmeden donduruldular,pko olunca ohss riski oluştu,bakalım çok heyecanli ve stresliyim,taze transfer olmadan donmus transferi olacakMasallah sayin cok iyi cozuldukten sonra gelisimine gore tekrar dondurulacak kalitede olanlari donduruyolar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?