- 9 Ekim 2014
- 197
- 86
- 38
- 36
- Konu Sahibi rulinnnnnn
-
Hayırlısı canım. İnşAllah pozitif sonucunu bekliyoruz.Mrb arkadaslar bu form neden ilerlememis ki dondurulmuslarla tedavi olan cok aslinda☺ben de dondurulmuslarla tedavi oldum suan transferimin 8.gunu beklemedeyimm rabbim insallah hayirli sonuclar nasip eder kavusuruz bebeklerimize saglikli bir sekildee☺cokkk pozitifim biliyorum 3tane bebegim benimle insallah☺
Hayırlı olsun arkadaşım. Sağ salim kucağlna alırsın bebeğini İnşAllah. Canım geniş yazarsan sevinirim. Tedavine nasıl başladın?transfer kaçıncı gün oldu ve belirtiler.Buz bebeklerinizi alir ısıtirsiniz büyütürsunuz insallahbende dondurulmuslarla denedim ikinci denememiz. 13 aralikta oldu transferim sonuc pozitif Yarin keseyi ya da keseleri gormeye gidecegiz
Benimde kasim ayinda donduruldu tsh ydegerim yuksek oldugundan ocak kaldi bende hep taze transfer oldum ilkndefa dondurulmusla olacak bende aynen hem stres hem heyecan iyi olur insallahKasim ayinda transfer edilmeden donduruldular,pko olunca ohss riski oluştu,bakalım çok heyecanli ve stresliyim,taze transfer olmadan donmus transferi olacak
Sagol canim insallah ilkini 4-5 ay once denemistik olmadi 28 kasimdada ikinci tedaviye basladik dondurulmus blast embriyolarla. 13 aralikta transfer yapildi transferden sonra acikcasi pek bir belirti yasamadim ilk 3 gun cok siddetli basim agridi transferi falan unutturdu zaten bunun bahanesiylede yatmis oldumHayırlı olsun arkadaşım. Sağ salim kucağlna alırsın bebeğini İnşAllah. Canım geniş yazarsan sevinirim. Tedavine nasıl başladın?transfer kaçıncı gün oldu ve belirtiler.
Canm geniş yazmışsın. Teşekkqr ederim baya bi bilgi edindik.inşAllah pozitif soniç alırsın. Mutlaka haber et sonucunu. Merakla bekliyorum.meraba arkadaşlar ben 33 yaşındayım 5 bitti 6.senemizdeyiz evliliğimizin:) ben ilk dış gebelikle başladım ameliyat oldum tüpüm tıkalı.ilk tüp bebek denememi ankara da maya tüp bebekte yaptırdım negatifikinci ankara cebeci tıp fakültesinde yaptırdım kız kardeşim kadın doğum da ameliyathane hemşiresi.özel hoca yaptı yumurta toplama işleminde enfeksyon kapmışım ve anlamadılar o halde transferim oldu ve çok ağır bi 2 ay geçirdim bebeğim tutmuştu fakat enfeksyondan dolayı sonlandırdılar karın bölgem tamamen apse yapmıştı ve ölüyordum. bu olay geçen yıl tamda bu zamanlar oldu şuan tekrar başladım farklı bir hastaneye gittim ve gittiğim hastanelerde risk alamıcaklarını ani bir durumda mudahale edilemez araştırma hastaneleri tam sistemli olduğu için orada yapmamın gerektiğini söylediler ve bende hiç istemesemde mecburen aynı hastaneye tekrar gittim hemde aynı hoca ya :)birincisi gittiğim doktorlar benim ameliyatımı yapan hastane ve doktorumun olması benim acımdan avantajlı olucanı söylemesi durumumu iyi bildikleri için iyi olur dediler :)ikincisi de hocam aslında işinin ehli anabilim dalı başkanı ve çok iyi benim başıma gelen durum milyonda bir di ve bana olmuştu buradada biraz kaderci olmak lazım dı:) mecburen:)her neyse tedaviye ekimde başladım 1 ay antibiyotik yükelemesi yapıldı kasımda devam etti ve ilk adette başladım yumurtalarım yine geçen yılki gibi 4 tane oldu hocam bu sefer hemen yapmayalım biraz vücut dinlensin birde yumurta toplandıktan sonra damar yolumdan 3 gün sabah akşam 2şer tane antibiyotik aldım yumurta toplanırkende damar yolundan antibiyotik aldım.yumurtalarım 3.gün donduruldu bir ay bekledim ilk adetimin 4.günü başladık ilk 5 gün estrofem günde sabah akşam 1 adet ikinci 5gün 2şer adet içtim birde elevit:)taki endimetrum yükselene kadar en son yani transferden 3 gün önce 9 du sonra 22 aralık pazartesi transferim gerçekleşti ve ben 4 yumurtadan 2 tanesi döllendi bilirken transfer den sonra 3 tane olduğunu öğrendim:) şuan transferimin bu saatten sonra 9.gün oluyorrr tabiki:) ayrıntılı yazdım kusura bakmayın uzattım ama yararı olur diye sizi çokkkk iyi anlıyorum arkadaşlarrrr ilk defa dondurulmuş tedavi oldum ve çok garipti araştırmadığım form kalmadı gözlerim patlıyordu artık eşim kızıyorduuu:) kaç kere tüp bebek tedavisi görürsen gör her seferinde ayrı acemisinnnn:)sormak istediğin başka birşeyler varsa yardımcı olurum seve seveeee:)hepimize rabbim gönlümüzün muradını versin tez zamanda hayırlı sağlık bir şekilde:)
Haklısın qaliba arkadaşım. Kendimizi dinlememiz lazım. Ben de öyle yapıcam. Canım tedavi surecin nasıl gecdi? Yani dondurulmuşlarla hangi ilacla başladın? Trnsfer kaçıncı gun gerçekleşdi?Sagol canim insallah ilkini 4-5 ay once denemistik olmadi 28 kasimdada ikinci tedaviye basladik dondurulmus blast embriyolarla. 13 aralikta transfer yapildi transferden sonra acikcasi pek bir belirti yasamadim ilk 3 gun cok siddetli basim agridi transferi falan unutturdu zaten bunun bahanesiylede yatmis oldumbas agrisi gebelik belirtisi degil gayri stresten ama şunu soyleyeyim belirtilere takilmayin ve emin olun cogu kisilerdeki belirtilet psikolojik tutmadigi zaman daha cok belirtim vardi simdiki en bariz goguslerimdeki hassasiyet ve agri onuda adet oncesi hep yasarim haa bide arada kasiklarimda batma oluyo oda inceden belirti aramasam onuda hissetmezdim yani demem o ki herkeste belirti olacak diye bisey yok olmamasi umitsizlige yol acmasin hersey gonlunuzce olsun gelecegin cici anneleri
Cnm tesekkurler cvp icin sevgilerben 12 haftaya kadar kullandım estrofemi rahim kalınlıgımı hatırlamıyorum canım yaa ..18 ocakda ilk kontrole gittim ben 7 subatta transfer oldu.5 gün emriyosuydu benim birde dondurulmuş tedavide nar suyu içtim transferden sonrada kabak çekirdeği yemiştim..transferi aneztesili olmuştu aşırı heyacanlıyım diye..
Tedaviye basladiktan iki hafta sonra transfer gerceklesyi diger mesajda daha ayrintili yazmistim canim estrofem ve crinone jel kullaniyorum bide folic asit insallah guzel ve hayirli haberlerini alacagizHaklısın qaliba arkadaşım. Kendimizi dinlememiz lazım. Ben de öyle yapıcam. Canım tedavi surecin nasıl gecdi? Yani dondurulmuşlarla hangi ilacla başladın? Trnsfer kaçıncı gun gerçekleşdi?
Canım sonucunu ne zaman alacaksın? Merak ediyorum inşAllah hayırlı haberler verirsin yeni yildameraba arkadaşlar ben 33 yaşındayım 5 bitti 6.senemizdeyiz evliliğimizin:) ben ilk dış gebelikle başladım ameliyat oldum tüpüm tıkalı.ilk tüp bebek denememi ankara da maya tüp bebekte yaptırdım negatifikinci ankara cebeci tıp fakültesinde yaptırdım kız kardeşim kadın doğum da ameliyathane hemşiresi.özel hoca yaptı yumurta toplama işleminde enfeksyon kapmışım ve anlamadılar o halde transferim oldu ve çok ağır bi 2 ay geçirdim bebeğim tutmuştu fakat enfeksyondan dolayı sonlandırdılar karın bölgem tamamen apse yapmıştı ve ölüyordum. bu olay geçen yıl tamda bu zamanlar oldu şuan tekrar başladım farklı bir hastaneye gittim ve gittiğim hastanelerde risk alamıcaklarını ani bir durumda mudahale edilemez araştırma hastaneleri tam sistemli olduğu için orada yapmamın gerektiğini söylediler ve bende hiç istemesemde mecburen aynı hastaneye tekrar gittim hemde aynı hoca ya :)birincisi gittiğim doktorlar benim ameliyatımı yapan hastane ve doktorumun olması benim acımdan avantajlı olucanı söylemesi durumumu iyi bildikleri için iyi olur dediler :)ikincisi de hocam aslında işinin ehli anabilim dalı başkanı ve çok iyi benim başıma gelen durum milyonda bir di ve bana olmuştu buradada biraz kaderci olmak lazım dı:) mecburen:)her neyse tedaviye ekimde başladım 1 ay antibiyotik yükelemesi yapıldı kasımda devam etti ve ilk adette başladım yumurtalarım yine geçen yılki gibi 4 tane oldu hocam bu sefer hemen yapmayalım biraz vücut dinlensin birde yumurta toplandıktan sonra damar yolumdan 3 gün sabah akşam 2şer tane antibiyotik aldım yumurta toplanırkende damar yolundan antibiyotik aldım.yumurtalarım 3.gün donduruldu bir ay bekledim ilk adetimin 4.günü başladık ilk 5 gün estrofem günde sabah akşam 1 adet ikinci 5gün 2şer adet içtim birde elevit:)taki endimetrum yükselene kadar en son yani transferden 3 gün önce 9 du sonra 22 aralık pazartesi transferim gerçekleşti ve ben 4 yumurtadan 2 tanesi döllendi bilirken transfer den sonra 3 tane olduğunu öğrendim:) şuan transferimin bu saatten sonra 9.gün oluyorrr tabiki:) ayrıntılı yazdım kusura bakmayın uzattım ama yararı olur diye sizi çokkkk iyi anlıyorum arkadaşlarrrr ilk defa dondurulmuş tedavi oldum ve çok garipti araştırmadığım form kalmadı gözlerim patlıyordu artık eşim kızıyorduuu:) kaç kere tüp bebek tedavisi görürsen gör her seferinde ayrı acemisinnnn:)sormak istediğin başka birşeyler varsa yardımcı olurum seve seveeee:)hepimize rabbim gönlümüzün muradını versin tez zamanda hayırlı sağlık bir şekilde:)
Hiç merak etme rabbim can verecekse hoplasa da zıplasanda hiç bişey olmaz:) ben transferden yarım saat sonra kalktım tuvalete gittim sonra giyindim çıktım. Araba biraz uzak yerdeydi arabaya kadar yürüdüm evdede öyle sakınmadım kendimi iş felan yapmadım ama bu sadece keyiftendi. Dışarı çıktım gezdim yürüdüm nerdeyse hiç yatmadım. Yanlız bol bol su içtim bu çok önemli. Bide doktorum nar suyu tavsiye etmişti günde bi bardak bar suyu içtim. İnşallah bu mutluluğu sende yasarsın:)Kızlar selam. Hamile kalan arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Ben transfer günü dinlendim sadece. Ondan sonra hep günlük işler falan. Bi de uçağa binmek mecburiyetinde kaldım. Siz nasıl yapdınız? Dinlendinizmi hep? Acaba bebişlere bişey olmuşmudur
Teşekkür ederim canım morel olduğun için. Darısı başıma.Hiç merak etme rabbim can verecekse hoplasa da zıplasanda hiç bişey olmaz:) ben transferden yarım saat sonra kalktım tuvalete gittim sonra giyindim çıktım. Araba biraz uzak yerdeydi arabaya kadar yürüdüm evdede öyle sakınmadım kendimi iş felan yapmadım ama bu sadece keyiftendi. Dışarı çıktım gezdim yürüdüm nerdeyse hiç yatmadım. Yanlız bol bol su içtim bu çok önemli. Bide doktorum nar suyu tavsiye etmişti günde bi bardak bar suyu içtim. İnşallah bu mutluluğu sende yasarsın:)
Amin canım inşallah:)Teşekkür ederim canım morel olduğun için. Darısı başıma.
Bende fitil kullanıyodum ama iğne daha rahat geldi bana iğneye geçmiştim. Bütün gün fitilin akması beni rahatsız ediyodu bide kaşıntı yapmıştı iğnenin ağrısı daha cazip geldi bana fitilden:) ama jel kullanıp hamile kalan çoookkk arkadas var bu sitede için rahat olsun...merhaba arkadaslar. kafamı kurcalayan birşey var. blastosist transferi yapıldı bu sefer bana. bgn transferimin 6. günü, dr bana önce iğne vermişti ama ben jel istedim ve sabah&akşam jel kullanıyorum. acaba yanlış mı yaptım? işim masabaşı ve iğne çok yakıyor daha önceki tecrübemden biliyorum. jel ile iğne arasında bir fark var mı? bilen varsa cevap verirse çok sevinirim.. jel kullanıp hamile kalan arkadaslar içime su serpin lütfen
çook teşekkür ederim canım, içime su serptin. jelde aktığı zaman ilacı tam alamamış olmaktan çok kokuyorum, gereken etkiyi sağlamıyor gibi geliyor. bakalım sonuç ne olacak ..Bende fitil kullanıyodum ama iğne daha rahat geldi bana iğneye geçmiştim. Bütün gün fitilin akması beni rahatsız ediyodu bide kaşıntı yapmıştı iğnenin ağrısı daha cazip geldi bana fitilden:) ama jel kullanıp hamile kalan çoookkk arkadas var bu sitede için rahat olsun...
Yok yok öyle düşünme rahim sünger gibi ihtiyacı olanı alıyor.. Çıkanlar fazlalıklar. İnşallah güzel olur hersey:)çook teşekkür ederim canım, içime su serptin. jelde aktığı zaman ilacı tam alamamış olmaktan çok kokuyorum, gereken etkiyi sağlamıyor gibi geliyor. bakalım sonuç ne olacak ..
Canım ben pozitifi gördüm çok iyiydi 170 le başladı 12. Gun bir hafta sonra kese için randevu verdiler değer 20 gun 4000 di ana aynı gün kese yi bakmaya giderken aniden kanama başladıMrb tuanna hamilemisin merak ettim benimde aynen seninki gibi hamileysen belirtilerin nelerdi yazarmisin rica etsemm☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?