dondurulmuş embiriolarla hamile kalan arkadaşlar bize de umut olun...

canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum 15 gün önce benimde öyle oldu benim değerim 165 den 77 düşmüştü seninki daha yüksekmiş kısmet olmayınca olmuyor ne yazik ki inşallah bu yeni yılda hamileleik haberini verebiliriz allah isteyen herkese anneliği tatmayı nasip etsin inşallah benim başlarsam 5.tedavim olacak senin kaçtı bu sorun neydi bizim sebepsiz diyorlar tabiki kesin bir şey varda bilemiyorlar kanda 3 denememde de pozitifi görüyorum keseyi görmeden düşüyor doktor niye düşük oluyor diye embriyolara genetik tarama yapalım diyor hayırlısı bakalım

Azospermi sıkıntımız var. 1 tup bebek 2 dondurulmuş embriyo transferi var. Ilk denememde kese yi gördük değer düşük başlamıştı ama kalp atışı gözlenmedi ve küretaj oldum. Ilk dondurulmuş transferim negatif oldu. 2. Dondurulmuş transferim malum yukarda yazdım zaten

sen yine kese kalp atışı görüyorsun ben sadece kanda görüp düşüyor inşallah bundan sonraki denememiz sonuna kadar gider kucagımızada aldığımız günleride göstersin rabbim dua edelim birbirimize düşük için doktorun ne diyor benim dr herşey normal olduğu için embriyolar hasta olabilir diyor tarama yapıp sağlıklı embriyo koyalım diyor yazın histeroskopi oldum temizdi rahim eşimle kanda genetik testlerimizide yaptırdık kan pıhtılaşması gözükdü bende ama iğnede asprinde kullandım bu tedavimde kısmet olmayınca olmuyor üzülme desemde insan üzülüyor dua et bol bol canım

Benede aynı embriyoda kromozom anomalisi var diyor bundan sonraki denememde genetik bakılacak embriyoda inşallah Rabbim bizleredeo duyguyu tattırı.

Canım ben iğne de kullanıyorum jel de. Ama bi tek jelle de hamile kalan duydum. Fakat bende de jel geri gelmiyo kızlar. Napıcam bilmiyorum. Hamile arkadaşlar sizce bu iyiye mi kötüye mi işaret?

Canım ben iğne de kullanıyorum jel de. Ama bi tek jelle de hamile kalan duydum. Fakat bende de jel geri gelmiyo kızlar. Napıcam bilmiyorum. Hamile arkadaşlar sizce bu iyiye mi kötüye mi işaret?
bende de jel normalde gelmiyor. belli bir süre sonra tuvalete girdiğim zaman topak topak geliyor bazen. bazende hiç gelmiyor. gelmemesi problem değil,geldiğinde de vucut fazlasını atıyor diye okumustum bir yerde ama iğne olunca vucut tamamen emiyor ya sanki daha mı sağlıklı benim kafamı kurcalayan o. hatamı yaptım acaba

Canım benim de canımı çok acıtıyo o progestan iğne. Ama napalım ki bebişimiz için. İnşAllah hayırlısı. Sen de canını sıkma. Ama bişey sorucam. Sana bi tek jel mi verdi? Vitamin falan diğer ilaçlar vermedimi?

Naz senin kaçıncı denemen? Ve transferin kaçıncı günü?

1 yıl içinde 3. denemem tedavi süreci, iğneler vs. insan çok yıpranıyor. bgn 7. günümdü. 10 ocak test günüm. 1 hafta daha nasıl dayanacağım bilmiyorum canım
Canım ne tesadüf benim de test tarihim 10 ocak. Ne zaman oldu transferin ? Benim pazartesi oldu bugün 5. Gün oluyo ama

Canım ne tesadüf benim de test tarihim 10 ocak. Ne zaman oldu transferin ? Benim pazartesi oldu bugün 5. Gün oluyo ama
Canim benim 27 aralikta transferim oldu ve test icin 10 ocak dediler. Tam 15 gun olacak 10 ocakta. Aslinda yarin sabah idrar testi yapacaktim ama cift cizgi cikmaz diye korkuyorum. Haftaya cumartesi gunune kadar sabretmeye calisacagim. Neden 15. Gune verdiler anlamadim

Ben de anlamadım niye öyle tarih vermişler canım. Ama herşeyde vardır bi hayır. Sakın idrar testi yapma. Morelini bozarsın. Bu kadar erken çıkmaz idrarda. Beraber bekleyelim . İnşAllah ikimiz de pozitif sonuç alıcaz arkadaşım. Sakin olmaya çalış.

Canimm ayni gun olmasi birbirimiz icin destek olsun o zaman :) insallah ikimizde cok guzel sonuclar aliriz.

Canimm ayni gun olmasi birbirimiz icin destek olsun o zaman :) insallah ikimizde cok guzel sonuclar aliriz.
İnşAllah canım ya. Şimdiki belietilerin ne? Ben çok sık idrara çıkıyorum mesala. Bi de kasıklarımda ağrı var. Gerçi geçen defa da böyle olmuşdu ama. İnşAllah bu defe olumlu olur

İnşAllah canım ya. Şimdiki belietilerin ne? Ben çok sık idrara çıkıyorum mesala. Bi de kasıklarımda ağrı var. Gerçi geçen defa da böyle olmuşdu ama. İnşAllah bu defe olumlu olur
Valla canim kasiklarda batmalar, gogus sismesi daha once de olmustu hep. Ama son 3 gundur falan o sancilarin hicbiri kalmadi. Simdi sadece hafif mide kazinmalarim var. Bir de gogsumde ilk kez damarlar belli olmaya basladi. Agrimin olmamasi canimi sıkıyor cunku sanki canim acisa orada olduklarindan daha emin olacagim bu aradaaa dayanamadim sabah test yaptim kocaman bi negatifff. Ama inan hic uzulmedim cunku tam test tarihimin ortasindayim. Daha testime 1 hafta var. Cikmamasi cok normal. Neden mi yaptim? Bilmiyorummm :) dayanamadim ama uzulmedim :) nasil gececek 1 hafta daha :)

Üzülmemene sevindim canım. Bence de bu kadar erken çıkmaz idrarda. Zaten o yüzden doktorlar kan testi istiyolar. Canım ağrılarının olmaması da normal. Çünki hiç belirti yaşamadan da hamile olanlar var. Ama duyduğum kadarıyla göğüste damarların oluşması iyi bi şey. Hadi hayırlısı. Bende de ağrılar çok. Ama göğsüm şişmedi. Bakalım artık. Hayırlısı Rabbimden. Canım dondurulmuşlarla mı denedin?

Aslinda bu sefer uzun protokol denedik cok sancili bir surecti benim icin. Igneler 10 gun daha erken basliyor ve cok daha fazla igne oluyorsun. Yumurtalar toplandiktan sonra doktorum 2 ay ara vermemiz gerektigini soyledi. Benim icin daha iyi oldu cunku karnim cok sismisti, cok sancim oldu bu sefer cunku yumurtaliklar cok fazla uyarilmisti. Dinlenmeye ihtiyacim vardi. Sonra 2 tane 5.gun ile transferim yapildi. Ben normalde kulagima 2. Deligi deldiremedim korkudan, tup bebek macerasinda Allah nasil bir guc verdiyse igneye katlanmayi ogrendim :) ama manevi olarak cok tukendigimi hissediyorum bakalim artik kismet Allahin dedigi olur elbet. Bu seferde olmazsa tup bebek konusu benim icin kapanacak sanirim.

İyi düşün iyi olsun lütfən. Karamsar olma. Bak kaç defa deneyenler var. Sabr etmek lazım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…