- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah tutunurlar.
Saol cnim.Allah razi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah tutunurlar.
Ben gonal f kullandım yumurtalar erken catlamasin diye de cetrodite kullandım. Yeterince büyüyünce çatlatma iğnesi vurulup 36 saat sonra toplanıyor sonra döllendi 5.gün donduruldu ise yarayanlar.ikinci adetimde aradım estrofeme başladık salı günü transferim varHamile Arkadaslar oncelikle bebislerinizi Allah sag saglim kucaginiza almak nasip etsin bir sey soracagim dondurulmuş embriyo ile sureç transfer kac gun sürüyor ilac ve igne ne kullandiniz anlatirmisiniz teşekkür ediyorum
Aradılar emre bey yapıyor diye kararsızımayy az kaldı çok heyecanlı hadi inşallah hayırlısıyla al gel bebişini.
transferini kim yapacak tatlım
Aradılar emre bey yapıyor diye kararsızım
Yok canım hiç gitmedim sevinç olsun dedim izinliymis gönül hanımı ister misin dedi o da pek transfer yapmıyor sanki bayan olsa daha rahat ederim gibi ne yapayım bilemedim yine arayacağız dedi sormak icinemre bey opu çok transfer yapıyor diye biliyorum. sordular mı sana tercihin var mı diye?
eğer semra hanım olmazsa ki büyük ihtimal olmayacak benim ilaçsız olduğu için önceden belirlemek imkansızmış ben de emre bey ya da yücel beyi isteyeceğim. başka dr kesinlikle istemem.
emre bey'e hiç gittin mi? ben çok seviyorum hem çok pozitif hem de işinde iyi bence.
Yok canım hiç gitmedim sevinç olsun dedim izinliymis gönül hanımı ister misin dedi o da pek transfer yapmıyor sanki bayan olsa daha rahat ederim gibi ne yapayım bilemedim yine arayacağız dedi sormak icin
Melih bey yaptı memnun kaldım ama eşim pek erkek doktor istemiyor. Iyi transfer yapan olsun istiyorum. Transferde eşimiz de yanımızda oluyor muben de hiç kadın doktorları tanımıyorum. 2 sene önce ilk betül hanımla görüşmüştüm. ikinciye emre bey'e verince randevuyu gerildim epeyce ama sonra bir daha betül'e gitmek istemedi. kahraman bey ve emre beyle devam ettim.
opuyu da o yapmıştı bana hatta melih bey neden yapmıyor diye sinirlenmiştim ama 11 yumurtam oluşmuştu hepsini topladı. senin opuyu kim yaptı?
Melih bey yaptı memnun kaldım ama eşim pek erkek doktor istemiyor. Iyi transfer yapan olsun istiyorum. Transferde eşimiz de yanımızda oluyor mu
Neyse canım gönül hanım dedim eşim moralini bozdu çünkü . Nasibinde varsa tutar kimseden ses çıkmadı gönül hanım la ilgilihiç transfer olmadım ben ama sanmıyorum almazlar onları herhalde. 2. katta opunun olduğu katta yapıyorlarmış.
Neyse canım gönül hanım dedim eşim moralini bozdu çünkü . Nasibinde varsa tutar kimseden ses çıkmadı gönül hanım la ilgili
CANIM Semra hanım yapacakmış transferimi :)hayırlısı olsun canım sonuçta sevinç hanım da yeni başlamış bir doktor değil kaç senedir orada merak etme sen. zaten semra hanım yapamayacağını düşünse yaptırmazdı ona da.
Emre bey çok iyi biri benim yumurtalarımı topladı esas doktorum yücel bey ama transfere semra hanımı isticem biraz yumuşak durunca olmaz filan diyolar ama biraz sert olmakta yarar var
ayyyy nasıl çok sevindim anlatamam tatlımmm. az önce başka bir arkadaşa da yazdım müsait olunca biz istemesek bile o geliyor hem görüşmeye hem transfere diyeCANIM Semra hanım yapacakmış transferimi :)
Evet canım amin inşallah.ben Semra hanımın yapacağını hiç düşünmemiştim.kendisi istemiş sanırım :))ayyyy nasıl çok sevindim anlatamam tatlımmm. az önce başka bir arkadaşa da yazdım müsait olunca biz istemesek bile o geliyor hem görüşmeye hem transfere diye
bak bebişin uğuruyla geliyor inşallah. allah kalbimize göre versin bebişlerimize kavulaşalım inşallah