• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

canım, opuları emre bey ve melih bey yapıyor. başka dr yapmıyor diye biliyorum. yücel bey de semra hanımla birlikte operasyonlara giriyormuş.
ayrıca semra hanım müsaitse zaten siz talep etmeseniz bile görüşüyor iki kez başıma geldi. transferde de öyle müsaitse zaten gelir. bunun sertlik ya da yumuşaklıkla alakası olduğunu sanmıyorum. şahsi düşüncem sert davranmak bizim bizi zor duruma sokar. hepimiz iş hayatındayız kendimizi yerlerine koyalım bi pozitif insanlarla çalışmak verimi de arttırır. bi severek yapmak var bi de sadece iş diye. sonuçta bu bizim hayatımız olsa da onların sadece işi. sakın yanlış anlama beni sadece şahsi düşüncemi yazmak istedim.
Valla cnm hep hoşgörülü oldum biliyordır drdim hep doktoruma 7 aylık kızımı toprağa verdim şu sağlık sektöründe maalesef sessizsen kuzu kuzu onlara uyarsan inanki sonuçları bazen ağır olabiliyor 11 ay önce kızımı toprağa verdim doktor ihmali yüzünden...

Valla cnm hep hoşgörülü oldum biliyordır drdim hep doktoruma 7 aylık kızımı toprağa verdim şu sağlık sektöründe maalesef sessizsen kuzu kuzu onlara uyarsan inanki sonuçları bazen ağır olabiliyor 11 ay önce kızımı toprağa verdim doktor ihmali yüzünden...

ayyy içim gitti allah sabır versin canım benim zor gerçekten allah dayanma gücü versin sana da eşine de. çok üzüldüm çok.

Evet canım amin inşallah.ben Semra hanımın yapacağını hiç düşünmemiştim.kendisi istemiş sanırım :))

evet evet dosyaları değerlendiriyor ve müsaitse mutlaka kendi de dahil oluyor. iki kez istemediğim daha doğrusu talep etmediğim halde arayıp semra hanım da olacak dediler. bakalım inşallah bana da denk gelir. nasip kısmet.
çok güzel oldu hiç kafanda soru işareti olmayacak maşallah.

ayyy içim gitti allah sabır versin canım benim zor gerçekten allah dayanma gücü versin sana da eşine de. çok üzüldüm çok.
Allah büyük Allaha havale ettim şu an 2. Bebek için uğraşıyorum inan bi sağ salim kardeşini kucağıma alayım kızımın hesabını soracağım ama şu an mahkemelerde dayanacak gücüm yok

İyiyiz canım bizde bir sıkıntı yok çok şükür. Kalp çarptınım fazla demişsin ne yaptın
İyi masallah sze 4 aylik oldunuz dmi banada baktilar bsy yok iyi kanszliktan olabilir dediler kan ilacina basladim cok şükür gecti

Bu cuma muayenemiz var canım ama geçen bi polikliniğe gittim merakımdan biri erkek diğeri belli değil dedi. Umarım bu cuma kesinleşir
AAA ne guzel ya bi kiz bi erkek gibi hissettim insallah guzel gaberlerle gelirsin canm :KK60:

Kızlar merhaba tekrar ☺️Cumartesi donmuş embriyo transferim var.Öncesinde dün itibariyle oksapar isimli iğneye ve bazı ilaçlara başladık.İğne transferden sonra değil miydi?Kafam karıştı.Sizde de benim gibi kullanan oldu mu?

Kizlar ilk denememiz taze ileydi negatif oldu. Cok uzuldum. Simdi 7 adet dondurulmus embriyomuz var. Yine nagetif olcak diye cok korkuyorum. Oncesinde pihtilasma testleri genetik testler, histereskopi, rahim cizme, intralipid serum, embriyo traslama gibi seyler duydum inanin hepsimi yaptirmak geliyor icimden doktorla acik acik konuscam. Sizler neler yaptiniz dondurulmus sureci nasil oluyor onuda bilmiyorum hic kisaca yazar misiniz ? Oncesinde ilac kullanimi oluyor mu ?

Kızlar merhaba tekrar ☺️Cumartesi donmuş embriyo transferim var.Öncesinde dün itibariyle oksapar isimli iğneye ve bazı ilaçlara başladık.İğne transferden sonra değil miydi?Kafam karıştı.Sizde de benim gibi kullanan oldu mu?
Baska hangi ilaclari kullaniyorsunuz acaba bizimde 7 tane dondurulmus var sureci hic bilmiyorum

Ben dondurulmuşlar natural siklusla transfer oldum çok şükür pozitifi gördüm. Daha az ilaç olduğu için vücut daha rahat oluyo ben faydasını gördüm şahsen

maşallah canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kontrollerde ve transferde rahim kalınlıkların kaçtı hatırlıyor musun?
bana ovulasyon kiti verdiler. sanırım sen de kullanmışsındır. kaçıncı gün oldu transferin?

Mrb insallah transferin olumlu olur bnde transferden once basladim o iğneye ve 10haftada biraktirdi doktorum

Back
X