- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
Mrb aklina takilan herseyi dokoruna sor bnden de bazi testleri istemedi cunku ilk tedaviye baslanan gun soruyo kacinci gebelik dusuk yaptnmi neden diye eger dusuk yaptiysan yada onceden hamile kaybi yasadiysan dedigin bazi testleri yaptriyo bnm ilk gebeligim olocagi icin o testleri hepsini yapmadi rahim filmi cekti birde kan tahlileri okadar transferden bir hafta once crinone jel esrtofem dekort ecoparin oksaparin clikara forte bunlari yazdi ama herkesde ayni tedaviyi uygulamayabiliyo cunku bazilerde rahimde kalinliginda sknti olmayanikiyo bnm hatirladiklarim bunlar canm okurlarsa deger arkadaslarda yardmci olucaklardrKizlar ilk denememiz taze ileydi negatif oldu. Cok uzuldum. Simdi 7 adet dondurulmus embriyomuz var. Yine nagetif olcak diye cok korkuyorum. Oncesinde pihtilasma testleri genetik testler, histereskopi, rahim cizme, intralipid serum, embriyo traslama gibi seyler duydum inanin hepsimi yaptirmak geliyor icimden doktorla acik acik konuscam. Sizler neler yaptiniz dondurulmus sureci nasil oluyor onuda bilmiyorum hic kisaca yazar misiniz ? Oncesinde ilac kullanimi oluyor mu ?