Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Anladim canim. Insllh tutunurlar insllh

Kızlar 3.gun embriyosu dondrulupta çözüldüğünde 5.gune gitmesini isteyenler oldumu ben 2.tedavimde öyle istemiştim 4u çözüldü 2si kaliteliydi ve 5.gune gitmişti kimyasal oluştu.. .şimdide 3 tanr 3.gun dondrulmuslarim var ama 5.gune gitmesini istesem mi yardımcı olur musunuz böyle yaptıran var mi

Bnde osman hocayla gorustum ama soguk geldi bna murat erdemiri tercih ettik onda denedik ilk oda kimyasal cikti onumuzdeki ay dondurulmuslari denicez

Bnde osman hocayla gorustum ama soguk geldi bna murat erdemiri tercih ettik onda denedik ilk oda kimyasal cikti onumuzdeki ay dondurulmuslari denicez dondurulmuslardadami ole gun bekleniyo memnunmusun osman hicadan

Bnde osman hocayla gorustum ama soguk geldi bna murat erdemiri tercih ettik onda denedik ilk oda kimyasal cikti onumuzdeki ay dondurulmuslari denicez dondurulmuslardadami ole gun bekleniyo memnunmusun osman hicadan
Evet canim resmi bir doktor ama ben memnunum. Dondurulmus ile yapilirken rahimin kalinligi onemliymis o kalinliga gelesiye kadar ilac kullaniyorsun sonra transfer gerceklesiyor. Bugun saat 3 te transfer oldum bende

Hayırlı olsun canım inşallah pozitifinde görürüz...kacinci gün embriyosuydu dondurulmuş mu denemistin
5.gun embriyosuydular canim. Evet dondurulmuslardi. Transferde yltrasonda gosterdiler o kadar duygulandimki o an Insllh tutunurlar dua edin bana lutfenn

Test günün ne zaman buraya yazmayı unutma sakın bol bol çiğ kabak çekirdeği ye meyve ye
23 kasim canim nasipse test gunum. Tamam canim yerim. Dun saat 3den beri yatiyorum cok sıkıldım basim agrimaya basladi yatmaktan. Sagima soluma donuyorum sirt ustu yatiyorum yok yattikca her yerim agriyor sanki

23 kasim canim nasipse test gunum. Tamam canim yerim. Dun saat 3den beri yatiyorum cok sıkıldım basim agrimaya basladi yatmaktan. Sagima soluma donuyorum sirt ustu yatiyorum yok yattikca her yerim agriyor sanki
Allah nasip ederde 23 nde bende doktora gidiyorum ve tekrar start tuşuna basıyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah olumlu olur canim

Kız arada da otur o kadar yatmakta fayda etmiyorki
Haklisin canim . Doktor uyardi hep yatma cok yatanlarda tutunma orani daha dusuk dedi ama yarin zaten ise baslicam ogretmenim cok yorulurum diye dun ve bugunu yatarak gecireyim dedim. Ama baya bunaldim bile yatmaktan

Haklisin canim . Doktor uyardi hep yatma cok yatanlarda tutunma orani daha dusuk dedi ama yarin zaten ise baslicam ogretmenim cok yorulurum diye dun ve bugunu yatarak gecireyim dedim. Ama baya bunaldim bile yatmaktan
Ise başlayacak olmanda iyi olur sürekli düşünüp durmazsin en azından oyalanirsın

Ise başlayacak olmanda iyi olur sürekli düşünüp durmazsin en azından oyalanirsın
Birde surekli kayisi yememe ragmen kabiz oldum doktorun verdigi surupta ise yaramadi. Karnim cok agriyor wc de ikinma istegi oluyor ister istemez,birsey olmaz dimi canim bebeklere

Allah kucagina almayida nasip etsin canim masallah. Bizleride dualarinda unutma.

Ayyy ne guzel haberler yaaa rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim...darisi bizlere.... çok cok dua et bizlere...dondulmuslarla ilk denemenmiydi benimde dondurulmuş transferi olacak ama çok korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…