- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
- 53
Butun embriyolar sagliksz olmaz ki illa vardr kalitelisi ve bnm bi arkadadim da kalitesz embro ile hamile kaldi insallah olur sen olucak diye inan ki herseyin basi strestr stres yapma kadin stres yaptigi zmn ilk kadinin rahmi yumurtaliklari etkileniyo sen kendini cok iyi hazirla ki hersey guzel olsunAma kimyasal geçirmiş olunca inan denemedende umudum kalmadı tabiki basitinde varsa rabbim ol derse illaki olacaktır...ama kimyasal sağlıksız embriyo olduğu için oluyor galiba
Öncekileredede çok iyi hazırlamıştım canim hep pozitiftim ama nasip kısmet iste...ve o transferlerimde de birinci kalite demislerdiButun embriyolar sagliksz olmaz ki illa vardr kalitelisi ve bnm bi arkadadim da kalitesz embro ile hamile kaldi insallah olur sen olucak diye inan ki herseyin basi strestr stres yapma kadin stres yaptigi zmn ilk kadinin rahmi yumurtaliklari etkileniyo sen kendini cok iyi hazirla ki hersey guzel olsun
Canm bnm dedigin gibi kismet Allah isteyen herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsin hp dua ediyorum Allahtan hep iste insallah nasip eder sanada bnde 4 sene bekledim hp dua ettim cok şükür Robbim nasip etti kucagma almayida nasip etsin insallah korkma gene kendini guzel hazirla bu sefer olucaktr insallahÖncekileredede çok iyi hazırlamıştım canim hep pozitiftim ama nasip kısmet iste...ve o transferlerimde de birinci kalite demislerdi
Amin amin inşallah hayirli sağlıklı nasip etsin sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim inşalalh kaçıncı tedavinde olduCanm bnm dedigin gibi kismet Allah isteyen herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsin hp dua ediyorum Allahtan hep iste insallah nasip eder sanada bnde 4 sene bekledim hp dua ettim cok şükür Robbim nasip etti kucagma almayida nasip etsin insallah korkma gene kendini guzel hazirla bu sefer olucaktr insallah
CANIMMM hayırlı olsun transferin...evet iğneyi transfer günü başlayacak ve 3 günde bir vurulacaksin...ilk dondurulmuş denemen mi...kabak çekirdeğini bende yemistim ama kimyasal sonuçlandı.. .transfer olduğun günden itibaren yemeyyemeye baslabırde balık yagı ıcsem zararı olmaz dımı?
Gebelik oluşur inşallah o zman zaten iceceksindir balık yağınıCANIMMM hayırlı olsun transferin...evet iğneyi transfer günü başlayacak ve 3 günde bir vurulacaksin...ilk dondurulmuş denemen mi...kabak çekirdeğini bende yemistim ama kimyasal sonuçlandı.. .transfer olduğun günden itibaren yemeyyemeye basla
Merhaba bende bu cumartesi yani 11 kasimda dondurulmus 1 tane embriyo transferi olacagim. Ben estrofem ve progestan vajinal fitil kullaniyorum sadece. Insllh hakkimizda hayirlisi olurkızlar gunaydın bu ayın 21 ınde dondurulmus embriyolarımı alıcam 2 tane sımdılık su ılacları kullanıyorum estrofem folbıol coraspırın. bunlara deltacortıl, progesteron fıtıl, prolutan ampul, oksapar iğne eklenicek sizin ilaçlarınız nasıl birde bu prolutan ıgneyı kullanan var mı ? kac gune bır vuruluyorsunuz ne zaman baslanıyor bana transfer gunu dendı, bir de bu surecte ne yıyıp ne ıcmelı kabak cekırdegını sımdıden yemeye baslamalımıyım yoksa transferden sonra mı ?
Aaa hayırlısı olsun tabi canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebisin haberdar etmeyi unutma bizi...kacinci gün embriyosu kaçıncı transferinMerhaba bende bu cumartesi yani 11 kasimda dondurulmus 1 tane embriyo transferi olacagim. Ben estrofem ve progestan vajinal fitil kullaniyorum sadece. Insllh hakkimizda hayirlisi olur
Canım sen bu lucrin depot u raporlu mu aliyorsun bende basladim bu ilaca rapor geçiyor mu bilmiyorum tüp bebek ilaclarimin yazildigi raporda yok çünkü bu ilac normal lucrin varevet ben ankara başkentte tedavi görüyorum...haftaya çarşamba tekrar gideceğim ve sanırım ilk doz lucrini olacağım
Ilk transferim olucak nasipse. 5.gun embriyosu bir tane transfer edilecek. Aminnn canim aminnnAaa hayırlısı olsun tabi canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebisin haberdar etmeyi unutma bizi...kacinci gün embriyosu kaçıncı transferin
Sen mi istedin bir tAne olmasını canimIlk transferim olucak nasipse. 5.gun embriyosu bir tane transfer edilecek. Aminnn canim aminnn
Yok canim yasalar bir taneye izin veriyor diyor osman hoca 35 yasindan buyukler ya da erkekte sperm azliginda birden fazla konulabiliyor diyor. Bizimde esimde sorun yok,sorun bende kistim var yasimda 29,Iki tane istedim ama kabul etmedi malesefSen mi istedin bir tAne olmasını canim
Hmm hayırlısı olsun canım yaaa nerde tedavi gördünYok canim yasalar bir taneye izin veriyor diyor osman hoca 35 yasindan buyukler ya da erkekte sperm azliginda birden fazla konulabiliyor diyor. Bizimde esimde sorun yok,sorun bende kistim var yasimda 29,Iki tane istedim ama kabul etmedi malesef
benım ıkıncı transferım olacak canım fıtılın cokta etkılı oldugunu dusunmuyorum ıgne de ekletcem bu tedavıme. bırde pıhtılasmaya baktırdım oda baskın genım cıktı bırde kan sulandırı igne eklınıcek bu tedavıme. Allah buyuk ınsallah bu bebeklerım tutunur.Ilk transferim olucak nasipse. 5.gun embriyosu bir tane transfer edilecek. Aminnn canim aminnn
Amin sail canm Allah isteyen herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsin bnm dogal yollada olur bekle dedi doktorum bn beklemek istemedim döndürülmüş ebryo ile tup bebek yaptrdim cok şükür ilk denemede tuttuAmin amin inşallah hayirli sağlıklı nasip etsin sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim inşalalh kaçıncı tedavinde oldu
Bursada canim A.R.T diye bir merkez Prof Dr. Osman Develioglu'nda tedavideyimHmm hayırlısı olsun canım yaaa nerde tedavi gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?