Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canim senin tedavin nasil gidiyor yaz arada banada ameliyat önermedi simdilik lucrinle baskilanacak
merhaba..bende beklenmeyen adet gelişti iğneden sonra...hemen estrofem ve cyclo başladık kanamyı durdurduk...şimdi cyclonun 3 tanesini içip adet olacağım ve 4 kasımds 2. doz lucrin olacak...24 kasımda muayene....ve inşallah her şey uygun olursa transfere hazırlık..

ben asıl 24 kasımdan sonraki kısmı merak edioyurm yani tekrar iğne mi ilaç mı kullanacağım transfere uygunluk için. bu kaç gün sürecek? bilgisi olan var mı? tahmini transfer ne zaman olur

24 Kasım da büyük ihtimal rahim kalinligina bakacak ve kan tahlili yapıp kandegerine bakcak rahim kalınlığı 9 ve üstü olduğunda genelde transfer yapıo dr lar eğer uygunsa rahim kalinligi 3 4 gün içinde transferi yapar

rahim kalinligi uygunsa 3 4 gün progestan iğne kan sulandırıcı iğne crinone jel verio bnm dr um ve estrofem e de devam .

Ins Hamilee olursan 12 hafta bunlara devam ediosunuz.her dr farklı tedavi uygulayabilir tabi

İyi akşamlar kızlar , ben de transfer için gün sayıyorum. Bu ilk dondurulmuş transferim olacak daha önceki tazeydi ve kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Tedavimde 8 yumurta toplandı 8 i döllendi 5. Güne 7 embriyo ile gittim biri transfer oldu kalanların gelişimi yavaştı 6. Günü beklediler 6. Gün de 3 tane dondurulmuşum oldu. 6. Gün dondurulmuş 5AB tek embriyo transfer edilecek. Reglimin 8. Günü yumurta 16 mm, rahim kalınlığı 9 mm idi. Bu arada natural takip yapılıyor ilaç kullanmıyorum. Kalınlık iyi mi sizce? Bu durumda transferim ne zaman olur? Benim gibi 6. Gün transferi olacak var mı aranızda?

Lucrin opudan ne zaman sonra baslaniyor birde hergün mü vuruluyor

Lucrin opudan ne zaman sonra baslaniyor birde hergün mü vuruluyor
merhaba...lucrin dediğim decopeptyl depot....opudan sonrası kısmını tam anlayamadım benim 2 yıl önce dondurulan embriyolarım olduğu için sanırım farklı işliyor süreç

merhaba...lucrin dediğim decopeptyl depot....opudan sonrası kısmını tam anlayamadım benim 2 yıl önce dondurulan embriyolarım olduğu için sanırım farklı işliyor süreç
Lukrini vuruldum yumurtalarim toplandi bir gun ara ile ve donduruldu.bu asamdan sonra transfer zamani lukrin kullaniliyor mu?ilacin adi kutu uzerinde lucrin yaziyo bu arada

Kızlar lütfen yardım edin kimyasal gebelik sonrası dondurulmuslarini deneyen ve pozitif sonuç alan var mi ne olur yardim edin

Bu ayin sonunda dondurulmuş tedavisine başlayacağız canım ama ben o kadar umutsuzluğa kapıldım ki araştırıyorum birseyde bulamıyorum kafayı yiyecem artık ne yapacam bilemiyorum
Canm umudunu kaybetme Allahtan iste insallah bu sefer tutunur yavrun Allah hayırlı saglikli evlat nasip etsin hep pozitif ol inan en onemlisi bu stres yapma

Canm umudunu kaybetme Allahtan iste insallah bu sefer tutunur yavrun Allah hayırlı saglikli evlat nasip etsin hep pozitif ol inan en onemlisi bu stres yapma
Umudumu kaybetmek istemiyorum ama kimyasal oluşu kafamı çok kurcalıyor onlar sagliksizsaydi o yüzden kimysal olduysa eeee dondrulmus olanlarda sağlıksızdır o zman onlarda ya tutmayacak ya düşük olacak...zaten sürekli dua ediyorum ama düşüncelerde bi rahat bırakmıyor ki beni

Öyle düşünme canm bak enazindan deniyorsun umudun var ki deniyorsun bu deneme şansı olmayanlarda var hic şansi olmayanlard var burdada bir cok arkadas bi kac deneme sonrasi hamile kaldi senin kacinci denemen ve oncekide döndürülmüş embryomiydi

3.denemem olacak canim ilki hic tutmadı ikinci doldurulmuştu kimyasal oldu bu üçüncü olacak ve yine dondurulmuş olacak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…