walla canım beniim önemli olan kendini iyi hissetmen bence , transferden sonra daha dikkatli olman olman gerek boşver temizlik beklesin içinde en ufak bir endişe varsa yapma bir şey , benimde transfer p.tesi çalışıyorum zaten hafta sonu güzel bir temizlik yaparım ondan sonra sonuca kadar öyle aman aman temizlik yapmam , transferden sonra bol bol dinleneceğim 4-5 gün işede gitmem. Evde tembellik yapmayı seviyorum zaten. 2.tedavimde transferden sonra misafirlerim gelmişti temizlik yaptım gezdik falan sonra vicdan azabı çektim sonuç olumsuz olunca.Moralimi bir kat daha yükselttin saolasın ya birde ben cok hareketsizim yanlismi yapiyorum sanki yumurtalarim kirilacak diye derin temizlik yaomam lazim ondan bile kaciniyorum
Hayirli olsun Kaçıncı gün embriyosuydu?
- Selam kızlar bebişlerimi aldım geldim 2 embriyo transfer edildi inşallah sımsıkı tutunurlar bana
5. Gün embriyosu canım çok saolHayirli olsun Kaçıncı gün embriyosuydu?
pozitif sonuçlarla insallah:) benimde transferin 3.günu çift embriyo transfer edildi , 4.gun embriyosu dondurulmuşlarla.. beklemek çok zor5. Gün embriyosu canım çok saol
Ayy masallah cok sevindim iki tanemi konuldu benimde 5. Gun embriyom ve 19 unda kismetse insllh bende senin gibi guzel haberle gelirim yazarım ☺ Allah tamamına erdirir kucağına almayı nasip eder insallah5. Gün embriyosu canım çok saol
Canım KESKE sonucu almış olsaydim ama daha 3gun önce transfer edildi :) yanı beklemedeyim bende.Ayy masallah cok sevindim iki tanemi konuldu benimde 5. Gun embriyom ve 19 unda kismetse insllh bende senin gibi guzel haberle gelirim yazarım ☺ Allah tamamına erdirir kucağına almayı nasip eder insallah
oda olur insallah neticede sorunsuz şükür bu kısmı atlattın artık bol bol moral lazım sana ben daha donduklarin çozülünce sıkıntı cıkarmı ondan korkuyorum orayi bir atlatsam kendimi hamile sayıcamCanım KESKE sonucu almış olsaydim ama daha 3gun önce transfer edildi :) yanı beklemedeyim bende.
Bu arada yeni fark ettim sen suskuna yazmışsın ben cvp vermişim sana:) pardon :) canim benim de dondurulmustu hiç birşey olmadı rahat ok laboratuvarlar eskisi gibi değil daha sağlıklı çözülüyor gönlünü ferah tut Allah büyük .oda olur insallah neticede sorunsuz şükür bu kısmı atlattın artık bol bol moral lazım sana ben daha donduklarin çozülünce sıkıntı cıkarmı ondan korkuyorum orayi bir atlatsam kendimi hamile sayıcam
Cvp verme konusunda sorun değil hepimiz birimiz için ben sevimli gülücüklerden çıkartamıyorum ☺ insllh Medical park iyidir insallah bu konuda bakalım hayirlisi artik olunca eve gelince hemen yazicam sizedeBu arada yeni fark ettim sen suskuna yazmışsın ben cvp vermişim sana:) pardon :) canim benim de dondurulmustu hiç birşey olmadı rahat ok laboratuvarlar eskisi gibi değil daha sağlıklı çözülüyor gönlünü ferah tut Allah büyük .
İki tane koydular hayırlısıyla inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün olumlu sonuç alırız Allah'ın izni ileAyy masallah cok sevindim iki tanemi konuldu benimde 5. Gun embriyom ve 19 unda kismetse insllh bende senin gibi guzel haberle gelirim yazarım ☺ Allah tamamına erdirir kucağına almayı nasip eder insallah
Bende çok korkuyordum ama bi sıkıntı olmadı inşallah kendini üzme bebeğine sarılmaya odaklanoda olur insallah neticede sorunsuz şükür bu kısmı atlattın artık bol bol moral lazım sana ben daha donduklarin çozülünce sıkıntı cıkarmı ondan korkuyorum orayi bir atlatsam kendimi hamile sayıcam
Birşeyler hissediyor musun canim ? Kasik batması vs gibi ?Bende çok korkuyordum ama bi sıkıntı olmadı inşallah kendini üzme bebeğine sarılmaya odaklan
Kasıklarımda batma var biraz belimdede ağrı var tuhaf kalbim çarpıyo yükleme yapıldıktan bir saat sonra çok acıktım içim titredi hiç böyle olmamıştı diğer seferlerde çok farklı geldi haftaya cumartesi tahlil günüm inşallah güzel haberler vereceğimBirşeyler hissediyor musun canim ? Kasik batması vs gibi ?
İnsallah canim hayırlı haberlerle gelirsin , benim de kasiklarimda batma var ve ara ara adet olacakmışım gibi sancı oluyor ve korkuyorum bu yüzden.Kasıklarımda batma var biraz belimdede ağrı var tuhaf kalbim çarpıyo yükleme yapıldıktan bir saat sonra çok acıktım içim titredi hiç böyle olmamıştı diğer seferlerde çok farklı geldi haftaya cumartesi tahlil günüm inşallah güzel haberler vereceğim
Aynen bende çok korkuyorum Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinİnsallah canim hayırlı haberlerle gelirsin , benim de kasiklarimda batma var ve ara ara adet olacakmışım gibi sancı oluyor ve korkuyorum bu yüzden.
Arkadaşlar progestan kullanmaya başladığımdan beri bulantı huzursuzluk boyun ağrısı boyun kenarında odem oluştu normalmidir yaşayan var mı transferime daha 4 gun var ilacın yan etkisi olabilir mi? Aslında çokta rahat sakindim ama bu ödem tedavimi bozar mı?
Normal cnm sonuçta hormon yükleniyor. İçini ferah tutArkadaşlar progestan kullanmaya başladığımdan beri bulantı huzursuzluk boyun ağrısı boyun kenarında odem oluştu normalmidir yaşayan var mı transferime daha 4 gun var ilacın yan etkisi olabilir mi?
Canım bende olmadı ama belki hormonal bi durumdur veya kendini stres altında hissettiğindede bu durumlar oluşuyo hiçbir şey düşünme bebeğini alıp gelmeyi düşleArkadaşlar progestan kullanmaya başladığımdan beri bulantı huzursuzluk boyun ağrısı boyun kenarında odem oluştu normalmidir yaşayan var mı transferime daha 4 gun var ilacın yan etkisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?