Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar progestan kullanmaya başladığımdan beri bulantı huzursuzluk boyun ağrısı boyun kenarında odem oluştu normalmidir yaşayan var mı transferime daha 4 gun var ilacın yan etkisi olabilir mi?
İlacın öyle bir yan etkisi olduğunu hiç sanmıyorum , benim kullandığımın prospektüsünde öyle bir etki yazmıyor. Yine de Dr una danış .

Arkadaşlar progestan kullanmaya başladığımdan beri bulantı huzursuzluk boyun ağrısı boyun kenarında odem oluştu normalmidir yaşayan var mı transferime daha 4 gun var ilacın yan etkisi olabilir mi?
Canim bn onceki tedavimde progestan yuzunden asiri ates basmasi ve mide bulantisi olmustu hormonlarin etkiisi

Canım ara ara batmalar var sanki adet olacakmış gibi bi his içindeyim çabuk yoruluyorum anlamadım sende durumlar nasıl kaçında test günün
Benim embriyolar 4.gun embriyosu test günüm ayin 23’u . 2 ay önce taze 3. Gun embriyosu ile transferim olmustu ama negatif sonuçlandı. Benim de kasiklarda batmalar var Zaman geçmiyor bir Türlü..

Benim embriyolar 4.gun embriyosu test günüm ayin 23’u . 2 ay önce taze 3. Gun embriyosu ile transferim olmustu ama negatif sonuçlandı. Benim de kasiklarda batmalar var Zaman geçmiyor bir Türlü..
Önce vakit çabuk geçerdi şimdi hiç geçmiyor benim cumartesi günü inşallah test günüm inşallah güzel haberler veririm sana

Önce vakit çabuk geçerdi şimdi hiç geçmiyor benim cumartesi günü inşallah test günüm inşallah güzel haberler veririm sana
İnsallah canim hayırlı haberlerle .. dualarım seninle ve bizim gibiler icin , kızım var 9 yasında o benden çok istiyor anne kardeşim olacak mi diyor kötü oluyorum ozaman.. bir defa olumsuz sonuçlandı çocuk benden çok yıkıldı ..

Aynı durum bendede var oğlum 6 yaşında kardeş istiyo anne bizim bebeğimiz hiçmi olmayacak diyo boğazım düğümleniyor oda tüp Bebek tedavisi ile oldu ama onda hiçbir belirti yaşadığımı hatırlamıyorum hatta tutmadı diye çok üzülüp hasta olmuştum her yerim ağrıyordu şimdi çok ikilemdeyim inşallah evlatlarımıza hayırlı kardeş olurlar bizi bekletmezler

Canim bn onceki tedavimde progestan yuzunden asiri ates basmasi ve mide bulantisi olmustu hormonlarin etkiisi
Biz receteyi okuduk bir coğu yazıyor bugun danıştık hemsireye doktor cok yoğundu iletmislerdir herhalde ama geri donus yapmadilar sıkıntılı gorseler geri donus yaparlardı diye düşündüm cok sükür bugun cok daha iyiyim

Allahım yavrularımıza bir Kardes nasip etsin yavrularımızın yüzü suyu hürmetine insallah .. benim karnımda ki batmalar kasiklarda değil göbek hizamın birkaç parmak asagidinda sağlı sollu oluyor , korkuyorum ya

Selam kızlar bende bugün dondurulmus embriyo transferi için ilk kontrolümë gidiyorum 2 adet4.gün dondurulmus embriyom var .Aralık ayında negatif aldım..benimde 5 yasinda bi oğlum var 4.tup bebek denemesinde tutmuştu inşallah birde kardeşi olur

Amin inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah herşey yolunda gider hayırlı tedavilerin olsun

Birşey olmaz inşallah dua edelim hayırlısı olsun hayırlısı ile kucağımıza bebeklerimizi alalım Nasıl bir tepki ile karşılaşacak vücudumuz bilmiyoruz inşallah tüm bu belirtiler bebişlerimizin habercisidir

Kızlar nasılsınız ??? Benim bugün transfer sonrasi 7.günüm ve yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum .. en erken kaçıncı gün idrarda çıkar acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…