Gercekten okadar sevindim ki hem sizin adınıza hemde kendi adıma moralimi cok yükseltti sizin durumunuz insallah hayirli haberinizi aliriz sevincimize sevinc katariz ben ilac tedavisi surecindeyim ayin 19 u fln gibi yapacaklar transferi insllh bende sorunsuz atlatirim inanin dua edicem sizin icinde bana moral oldunuz ben cozulupte bozuldu demesinden cok korkuyordumMerhaba canim benim 4 yumurtam toplandı 2 tanesi döllendi. transfer günü atesim yukseldigi icin doktorum dondurma kararı aldı. 2 embriyodan sadece 1 tanesi 5. güne kadar dayanabildi ve o 1 embriyo donduruldu. Doktorum " embriyon cok iyi durumda endişelenme dondurma işlemi şansımızı düşürmez tam tersi belki yükseltebilir öncelikle sen iyi olmalisin" dedi. 1 ay geçti ve cok şükür ç.tesi günü transferim gerçekleşti. Dr. Transfer öncesi bilgi verdi embriyon gayet iyi durumda dondurulduğu kalitede çözüldü dedi. Insallah sizlerin de transfer süreci guzel geçer ve birbirimizin pozitif haberlerini aliriz
Canim ınsallah senin de transferin sorunsuz gerçekleşir. Şimdiden kendini hic strese sokma. Tam tersi mutlu olmalısın ki senin 3 embriyon var benim sadece 1 taneydi ve ben ona güvendim umut bağladım cok şükür o da beni yarı yolda bırakmadı. Bundan sonrası artik nasip ınsallah bebislerimize kavuşuruz.Gercekten okadar sevindim ki hem sizin adınıza hemde kendi adıma moralimi cok yükseltti sizin durumunuz insallah hayirli haberinizi aliriz sevincimize sevinc katariz ben ilac tedavisi surecindeyim ayin 19 u fln gibi yapacaklar transferi insllh bende sorunsuz atlatirim inanin dua edicem sizin icinde bana moral oldunuz ben cozulupte bozuldu demesinden cok korkuyordum
AMIINNN inşallah.. Rabbim hayırlı haberle karşılaştırsın seni ve beni ve isteyen tüm herkeziCanim ınsallah senin de transferin sorunsuz gerçekleşir. Şimdiden kendini hic strese sokma. Tam tersi mutlu olmalısın ki senin 3 embriyon var benim sadece 1 taneydi ve ben ona güvendim umut bağladım cok şükür o da beni yarı yolda bırakmadı. Bundan sonrası artik nasip ınsallah bebislerimize kavuşuruz.
Hayırlısı olsun Canım benimde salı günü kontrollüm var doktor ctesi en geç 16 Nisan ptesi yaparız transferi demişti beklemedeyim :) Şuan sadece estrofem kullanıyorum transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor senin?Selam hanımlar haftaya cuma günü transferim olacak inşallah bugün kontrole gittim herşey yolunda progestana başladım hayırlısı bakalım
16. Günüme denk geliyor canım hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırız birbirimizden ben estrofem coraspin folbiol kullanıyordum bugün progestanada başladım şimdilik herşey yolunda bakalımHayırlısı olsun Canım benimde salı günü kontrollüm var doktor ctesi en geç 16 Nisan ptesi yaparız transferi demişti beklemedeyim :) Şuan sadece estrofem kullanıyorum transfer adetin kaçıncı gününe denk geliyor senin?
İnşlh Canım hayırlı güzel haberler verelim :) Benim doktor 20.güne kadar gidicek sanırım 5.gün embriyosu transfer olacak salı günü kesin tarih belli olacak ama biran önce olsun istiyorum artık , senin Merkez neresi?16. Günüme denk geliyor canım hayırlısı olur inşallah güzel haberler alırız birbirimizden ben estrofem coraspin folbiol kullanıyordum bugün progestanada başladım şimdilik herşey yolunda bakalım
Bende çok sabırsızlanıyorum ama geç olsun tutunması güç olmasın diyorum hayırlı Zaman o vakit demekki benimde 5, gün embriyosu transfer edilecek Kayseri memorial benim merkezİnşlh Canım hayırlı güzel haberler verelim :) Benim doktor 20.güne kadar gidicek sanırım 5.gün embriyosu transfer olacak salı günü kesin tarih belli olacak ama biran önce olsun istiyorum artık , senin Merkez neresi?
Gecikme yaşanıyor canım ben negatif sonuçtan sonra iki adetimi düzenli gördüm ama üçüncü ay 10 gün gecikti adetim normalde çok düzenlidirarkadaşlar bi sorum olucak yaşayan vardır belki diye soruyorum benim dondurulmuşlarla transferim olucak fakat doktor 2 adet bekleyelim dedi opudan sonra 2.adeti bekliyoruz. ama bnm ayın 1 inde adet olmam gerekirken olmadımopu sonrası ilk adet 2 gün geç gelmişti hatta ilaç kullandım gelsin diye. neyse sorum şu böle gecikme yaşayan oldu mu hiç ???? yoksa test mi yapayım ???
Canım bende ağrı var ama ondan kaynaklanıyormu bilmiyorum çünkü geçen ay toplama işlemim oldu çok ağrılı bi süreçti benim için onun devamı diye düşündüm ama sen doktoruna danış bu durumumerhaba kizlar benimde bu ay ucuncu denemem iki dondurulmus embiriyo verecekler suan estrofem kullaniyorum estrofem kullanan arkadaslar estrofem bel agrisu yapiyormu sizde de ne zaman estrofeme baslasam bel agrisi gibi boyle pit pit belimde bisey atiyo gibi yardimci olurmusunuz lutfen
sordum gecen sefer belim agrimiati diye tekrar olursa soyle dedi ama burda da bilgi alirim dedim cunki cogumuz estrofem kullaniyor yarini bekleyemedim ariyacgim doktorumu tabikiCanım bende ağrı var ama ondan kaynaklanıyormu bilmiyorum çünkü geçen ay toplama işlemim oldu çok ağrılı bi süreçti benim için onun devamı diye düşündüm ama sen doktoruna danış bu durumu
Bel ağrısı ben de olmadi canim. Kişiye gore yan etkisi de değişiyor olabir.nette de arastiriyorum herkes transferden sonra bel agrisindan bahsetmis transfer oncesi hic bel agrisi yasayan olmadi mi ki
ilk denemem de boyle olmadi opu yapildigi zaman ama ikinci denememde boyle oldu buda ucuncu yine bel agrisi of niye boyle oluyorki boyle oluncada korkuyorum negatif olucak yine diye yarin bi olsana dr arasam tesekkur ederim cvplar icinBel ağrısı ben de olmadi canim. Kişiye gore yan etkisi de değişiyor olabir.
Günaydın canım , bende günde 3 tane kullanıyorum ve bendede maalesef bel ağrısı ve akşamları baş ağrısı oluyor yorgunluktan yada büyük olasılıkla stresten olabilir diye düşünüyorummerhaba kizlar benimde bu ay ucuncu denemem iki dondurulmus embiriyo verecekler suan estrofem kullaniyorum estrofem kullanan arkadaslar estrofem bel agrisu yapiyormu sizde de ne zaman estrofeme baslasam bel agrisi gibi boyle pit pit belimde bisey atiyo gibi yardimci olurmusunuz lutfen
Merhaba cnm Ne kadar kaldı transfere büyük ihtimal stresstendir , bende günde 3 tane kullanıyorum uyku problemim YokMerhaba estrofem kullanıyorum sabah akşam gunde 2 ye cikarttığımızdan beri yoğun kasık ağrım var normalmidir birde uykusuzluk yaptı stresten mi yoksa ilaçtanmı onuda tam bilemiyorum ama uyku tutmuyor hiç
Yarın kontrolüm var doktor be zamanı belirleyecek bilmiyorum ilk ilaca başladığında 19 u gibi yaparız demişti cok heyecanlıyım Allahım hepimize yardım etdin zor bir süreç aslında çokta kısa bir süre en azından bu ayın sonunda hamilemiyim değilmiyim belli olacak bir sonuca varacak 4 yıldır bekliyorum 1 ay beklemesini bilmem lazim ☺Merhaba cnm Ne kadar kaldı transfere büyük ihtimal stresstendir , bende günde 3 tane kullanıyorum uyku problemim Yok
Benimde bugün kontrolüm var hastaneye gidiyorum şuan gün belli olacak büyük ihtimal 16 Nisan , bende sigorta yaptırdım Canım 5ay bekledim ama son zamanlar hiç geçmiyorrr hiç süreç zor sonucu güzel olsun inşşh :)Yarın kontrolüm var doktor be zamanı belirleyecek bilmiyorum ilk ilaca başladığında 19 u gibi yaparız demişti cok heyecanlıyım Allahım hepimize yardım etdin zor bir süreç aslında çokta kısa bir süre en azından bu ayın sonunda hamilemiyim değilmiyim belli olacak bir sonuca varacak 4 yıldır bekliyorum 1 ay beklemesini bilmem lazim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?