Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hiç korkma insallah sen de hayırlı haberler vereceksin 10 gün sonra kadar:) kendini sakin sıkma transfer sırasında derin nefes al ver ki oksijen gitsin vücuduna kasilma olmasın . hergun kesinlikle c vitamin içeren meyveler ye , benim 2 ay önce negatif transferimde yaptıgım farklı olan 2 şey vardı 1.si transfer sırasında kendimi aşırı derecede rahat bıraktım derin nefesler alıp verdim 2.si ilk günden itibaren hergun 1 dilim ananas ve 2 tane portakal yedim düzenli olarak ve 2,5 litre su içtim . 2 ay önce ki transferimden farklı olarak sadece bunları yaptım ve tuttu.

Canim dün akşam yapmıştım bide şimdi farklı bir marka ile yapıyım dedim biraz daha koyu çıktı ama çıktı yanı ikinci çizgi:) Dr umu aradım çok güzel dedi olumlu yanı, ama kan testini erken zamana almadı 12.gunu bekleyelim dedi.

Hayırlısı canım iyi olmuş inşallah kan değerinde iyi çıkar ben yarın haber veririm inşallah sağlıkocağına yaptıracam hastaneye gitmeyle uğraşmayım sağlıkocağı yakın bana

Hayırlısı canım iyi olmuş inşallah kan değerinde iyi çıkar ben yarın haber veririm inşallah sağlıkocağına yaptıracam hastaneye gitmeyle uğraşmayım sağlıkocağı yakın bana
Ben Türkiye’de olmuş olsaydim kesinlikle ben de yaptırırdım ama burada ne sağlık ocağı nede devlet hastanesi /özel hastane ayrımı yok . Mecbur beklicem pazartesini. Senden güzel mutlu haberler bekliyorum canim insallah

Allah razı olsun denicem dediklerini yapıcam cok asiri stresli degilim aslinda azicik heyecan var onuda olacakmis gibi doğuyor icime guzel bir heyecan icimdeki saolun

Doktoru bekliyrm sıkısıgm bir sorun olacak cok acil siz trasferden hemn sonra idrarinizi yaptinizmi yoksa oylede yatmaya devammi ettiniz

Cok acil olacak sorum duzgun yazamamis olabilirim sıkışık sekilde transfere aliyorlar ya transferden hemn sonra yapiyormusunuz yoksa biraz daha beklemelimiyim ben ilkinde baya uzun tutmustum pozitif cikti alakasi olabilirmi

Cok acil olacak sorum duzgun yazamamis olabilirim sıkışık sekilde transfere aliyorlar ya transferden hemn sonra yapiyormusunuz yoksa biraz daha beklemelimiyim ben ilkinde baya uzun tutmustum pozitif cikti alakasi olabilirmi
Canim benim dr um sıkışık olup olmamam konusunda baskı uygulamadı gerek YOk dedi hatta wc ihtiyacın varsa git yap gel yat dedi :) Ben yurt dışında yaptırdığım icin Türkiye’den farklı canim . Bide beni hiç yatırmadı transfer oldu sonra elimden tuttu hadi bakalım dedi kaldırdı beni

Cnm ben anastezili oldum 1saat bekledim sonra wcye girdim ama ben sıkışık girmedim bana dememislerdi işlem sırasında biz hallederiz dediler hemşireler. Sen anastezisiz olucaksan yasa olduysan yarm saat sonra git

Merhaba kızlar bende donmuş embiryoya başladım dün muayeneye tekrar gtcem 25de sizin nekadar süre sonra transfer oldu önceki transfer gibi?

Cnm ben anastezili oldum 1saat bekledim sonra wcye girdim ama ben sıkışık girmedim bana dememislerdi işlem sırasında biz hallederiz dediler hemşireler. Sen anastezisiz olucaksan yasa olduysan yarm saat sonra git
Neden anastezi aldınız ? Transfer icin

Tam 1 saat once transferim gerceklesti cok şükür bende ikiz anne adayıyım simdilik cok guzel bir duygu insllh tutarlar hic korkmadım kasmadım heyecan yapmadım moralim cok ii girdim insllh tutat brnimde sizler gibi

Canım bende hemen çıkabilirsin dediler çok sıkışık olduğum için hemen kalkıp yaptım sonra iki saat yattım hiç kalkmadım

Tam 1 saat once transferim gerceklesti cok şükür bende ikiz anne adayıyım simdilik cok guzel bir duygu insllh tutarlar hic korkmadım kasmadım heyecan yapmadım moralim cok ii girdim insllh tutat brnimde sizler gibi
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum herşey güzel olacak Allah'ın izni ile

Canim dediklerimi kesinlikle yap ilk 3 gün dinlen ama arada kalk evin içinde yürü Rahime kan gitsin dolaşım olsun bebek ondan beslenip tutunacak sana .

Hayırlı olsun canım inşallah tutunurlar sana. Bol bol su iç mutlaka ilk 4-5 gün 1er dilim ananas ye. Ceviz, portakal suyu, havuç, haşlanmış yumurta, peynir tüketmeye çalış.birde benim doktorum yatmak doğru değil bebek şuan kanla beslenicek bu yüzden rahime kan gitmesi lazım ve bunun içinde yürüyüş hareket şart demişti

Ya senin tuttuğunda karnında ki batmalar iki taraflı miydi ? Benim hem sağ hem de sol tarafa iğne batıyor sanki ara ara .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…