Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar benim de bugün transferim oldu çok şükür.ama transfere o kadar çok sıkışık girmişim ki çıkınca 20 dakika filan bekleyip tuvalete gittim.15 dk sonra bir daha gittim.buyuzden biraz korkuyorum.offff baya zor işlermiş bunlar.Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

Canım hayırlı olsun öncelikle hiç korkma birşey olmaz okadardan ben transferden sonra odaya yürüyerek gittim , sonrasında yarım saat yatıp WC’ye gittim tabi sonuç ne bilmiyorum şuan bekleme aşamasındayım ama bir sıkıntı olsa yürütmezlerdi diye düşünüyorum :) bu süreçte pozitif olmak çok önemli sonucun ne olursa olsun kendini sakın suçlama , allh hayırlısıyla yavrularımızı önce karnımızda sonra kucağımızda görmeyi nasip etsin inşlh

Hayırlı olsun Canım hiç sıkıntı yapma ben hemen lavaboya gittim hiç beklemedim inşallah güzel sonuç alırsın

Kızlar benim çok az kahverengi lekem geldi moralim bozuldu doktoru aradım normal dedi bende biliyorum bunları ama moralimi bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…