Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Çok geçmiş olsun cnm , benimde transferimden sonra 9.gün kahve rengi lekelenmem 1 defa oldu ama çok korkmuştum , doktor progestandan dolayı olabilir kan şeklinde lekelenmede olabilir takılma demişti , bir dahada olmadı merak etme canım birşey olmaz allhım izniyle içini ferah tut

Cok saol canm benimde dun 10. Gunumdu dun bakindi genelde o tarihlerde yerlesme kanamasi yasamis cogu kisi icim boraz daha rahat cok sukur coraspirini kestim sadece hemsire oyle dedi

Slm . Ben tüp bebek tedavisine başladım ama kafama bişey takıldı, doktor söyledi de unuttum mu, söylemedi mi bilmiyom, o gün kafam epey karışmıştı. Şimdi tedaviye başladım ilaç iğne kullanıyom. Tedavi bitti. Çatlatma iğnesi yapıldı. Yumurta toplanacak, toplandığı gün eşim sperm veriyor dimi?
Eşim diyor ki yumurtalar toplandı , 4-5 gün beklenecek, kalanlar spermle birleştirilecek ?
Hangimiz doğru anlamış bizi aydınlatır mısınız :)

Yok canım aynı gün oda sperm verecek en iyi sperm ve yumurta seçilip o gün döllenecek sonraki günlerdede embriyoların gelişimine göre kötü olanlar elenecek

Sen doğru anlamışsın eşin anlamamış:))

Hayırlı Kandil'ler kızlar Rabbim bugün bu sene doğacakları ve ölecekleri belirlermiş bol dua edelim Rabbim herkesin evine cennet kuşunu yollasın kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Hayırlı Kandil'ler kızlar Rabbim bugün bu sene doğacakları ve ölecekleri belirlermiş bol dua edelim Rabbim herkesin evine cennet kuşunu yollasın kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
aminnnnn canımmmm hayırlı kandillerr

Kızlar bugün 10.günüm sabahtan kan testi verdim ama sonrasında drum aradı.sanirim düşük yapıyorsun saat 4 de mutlaka burda ol dedi.dun idrar testinde pozitif çıkmıştı.dr bu durum bana bile sürpiz oldu dedi.kizlar beni en iyi siz anlarsınız neler çektiğimi bi tek siz bilirsiniz.nolur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim bana tutunsun.

İçini ferah tutmaya çalış insallah mucizen seninledir, bu mübarek günde Allah yardım etsin .

Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine inşallah bebeğini sana bağışlar inşallah sımsıkı tutunur canım duamız seninle

inşalllah güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle

Kızlar Allah razı olsun dularinız icin fakat Su an düşüyormuş.yapilabilecek hiç birşey yok dedi dr.ben troid hastasiyim buna bağlı olarak düşüyor olabilir dedi.bir sürü detaylı test verdi troid ile ilgili.3 hafta sonra bunları yaptircaz sonuçlar güzel olursa haziran ayında geriye kalan 2embriomuzu transfer edecekmiş.

Canim biliyorum suan üzgünsün ama herşeyin en doğrusunu rabbim bilir .. belki ozaman senin icin en doğru zaman olacağı icin mucizeni ozamana ertelemiştir bilemeyiz.. sabır ve şükür demekten başka elimizden birşey gelmiyor. Metanetini koru bir daha ki tedavin icin gücünü topla. Tiroit hastalığı düşuk yaptırıyor benim de kuzenimin öyle oluyordu sürekli ama onun şansı bizler gibi tup bebekle değil normal yolla hamile kalmasıydı , sonra tedavisini oldu ve hamile kaldığı halde belirli süre bir ilaç kullandı , suan çocuğunu doğurdu

Canım Rabbim hayırlısı neyse onu vereceğine inanıyorum cok üzülmuş olduğuna eminim fakat şöyle düşünmeyi dene lütfen milyonlarca aile evlat sevgisi ile yanip tutuşuyor ve malesef embriyo bile olusturamayanlar var tabiki Rabbim isteyen herkeze nasip etsin ama embriyo olusmasi demek bile bir cok insana gore mucize belki temeli sağlam atmak gerekir belki olusacakti ilerde dusecekti Allah korusun tetkiklerini yaparsin doktorun ona gore tedavi uygular.. söylemesi kolay diye düşünebilirsin ben 2 sefer düşuk yapmis biriyim ustelik keselerim bile cikmisti seni cok iyi anliyorum cok guclu ol ki bu tedavilere cvp verebilesin tek birsey merak ettim kan testin kac cıktida doktorun duşuk oldugunu anladi yani derein kacti

Cok ilginctirki ailede kac kardeşim kardesimde troid var evlendigi gibi hamile kaldi dogum yapti 1 sene sonra tekrar hamile kaldi masallahi var ama bana bakinca bende troid yok hamile kalamadim tup bebek yaptrdim sukur onu dogurdum sonra yine korunmadim kendiliğinden iki sefer hamile kaldim ikiside dusuk baktim olmuyor suan dondurulmuslar carem olur insllh demem o ki Allah ol diyecek gerisi yalan tabiki araştirilacak tetkiler tedaviler yapilacak amaaa ben cok inanamiyorum bir tur hastaliklardan dolayi surekli duseceğine gercekten cok inanmalisin ne kadar inanirsan moralin okadar yuksek olacaktir bir sonraki sefere hazirlanirken cok zorda olasa biraz sal kendini cok odaklanma sadece inan ama cok heyecan yapma kafani hep baska seylerle dağit uzak bir zaman değil haziran

Herkese merhaba böyle garip duygular için de yaşayan bir ben var bugün transferimin 6 günü ve kan testim 33 çıktı çok erken ama iyi gibi sanki öyle değil mi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…