Çok geçmiş olsun cnm , benimde transferimden sonra 9.gün kahve rengi lekelenmem 1 defa oldu ama çok korkmuştum , doktor progestandan dolayı olabilir kan şeklinde lekelenmede olabilir takılma demişti , bir dahada olmadı merak etme canım birşey olmaz allhım izniyle içini ferah tutCok şükur iyiyimcm merak ettiğin icin saol dun lekelenmem ara ara cok hafif devam etti ama kanamaya cevirmedi cok bulanik az lekelenme olarak kaldi insallah birsey olmaz artik test yaptrmaya gidecektim kesilince vaz gectim dinlenmek belkide iyi geldi yormak istemiyorum kendimi yaptirsam dahi doktor carsambadan once hastanede olmayacak
Cok saol canm benimde dun 10. Gunumdu dun bakindi genelde o tarihlerde yerlesme kanamasi yasamis cogu kisi icim boraz daha rahat cok sukur coraspirini kestim sadece hemsire oyle dediÇok geçmiş olsun cnm , benimde transferimden sonra 9.gün kahve rengi lekelenmem 1 defa oldu ama çok korkmuştum , doktor progestandan dolayı olabilir kan şeklinde lekelenmede olabilir takılma demişti , bir dahada olmadı merak etme canım birşey olmaz allhım izniyle içini ferah tut
Sorma canım hop oturup hop kaldirdilar beniÇok şükür iyi olmana sevindim bol bol dinlen inşallah canım Rabbim büyük senin yaramazlar çok heyecan yaptıracak sanırım
Yok canım aynı gün oda sperm verecek en iyi sperm ve yumurta seçilip o gün döllenecek sonraki günlerdede embriyoların gelişimine göre kötü olanlar elenecekSlm . Ben tüp bebek tedavisine başladım ama kafama bişey takıldı, doktor söyledi de unuttum mu, söylemedi mi bilmiyom, o gün kafam epey karışmıştı. Şimdi tedaviye başladım ilaç iğne kullanıyom. Tedavi bitti. Çatlatma iğnesi yapıldı. Yumurta toplanacak, toplandığı gün eşim sperm veriyor dimi?
Eşim diyor ki yumurtalar toplandı , 4-5 gün beklenecek, kalanlar spermle birleştirilecek ?
Hangimiz doğru anlamış bizi aydınlatır mısınız :)
Sen doğru anlamışsın eşin anlamamış:))Slm . Ben tüp bebek tedavisine başladım ama kafama bişey takıldı, doktor söyledi de unuttum mu, söylemedi mi bilmiyom, o gün kafam epey karışmıştı. Şimdi tedaviye başladım ilaç iğne kullanıyom. Tedavi bitti. Çatlatma iğnesi yapıldı. Yumurta toplanacak, toplandığı gün eşim sperm veriyor dimi?
Eşim diyor ki yumurtalar toplandı , 4-5 gün beklenecek, kalanlar spermle birleştirilecek ?
Hangimiz doğru anlamış bizi aydınlatır mısınız :)
Amin Amin AmiiiinnnnHayırlı Kandil'ler kızlar Rabbim bugün bu sene doğacakları ve ölecekleri belirlermiş bol dua edelim Rabbim herkesin evine cennet kuşunu yollasın kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
aminnnnn canımmmmHayırlı Kandil'ler kızlar Rabbim bugün bu sene doğacakları ve ölecekleri belirlermiş bol dua edelim Rabbim herkesin evine cennet kuşunu yollasın kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
İçini ferah tutmaya çalış insallah mucizen seninledir, bu mübarek günde Allah yardım etsin .Kızlar bugün 10.günüm sabahtan kan testi verdim ama sonrasında drum aradı.sanirim düşük yapıyorsun saat 4 de mutlaka burda ol dedi.dun idrar testinde pozitif çıkmıştı.dr bu durum bana bile sürpiz oldu dedi.kizlar beni en iyi siz anlarsınız neler çektiğimi bi tek siz bilirsiniz.nolur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim bana tutunsun.
Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine inşallah bebeğini sana bağışlar inşallah sımsıkı tutunur canım duamız seninleKızlar bugün 10.günüm sabahtan kan testi verdim ama sonrasında drum aradı.sanirim düşük yapıyorsun saat 4 de mutlaka burda ol dedi.dun idrar testinde pozitif çıkmıştı.dr bu durum bana bile sürpiz oldu dedi.kizlar beni en iyi siz anlarsınız neler çektiğimi bi tek siz bilirsiniz.nolur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim bana tutunsun.
inşalllah güzel haberlerle dönersin dualarımız seninleKızlar bugün 10.günüm sabahtan kan testi verdim ama sonrasında drum aradı.sanirim düşük yapıyorsun saat 4 de mutlaka burda ol dedi.dun idrar testinde pozitif çıkmıştı.dr bu durum bana bile sürpiz oldu dedi.kizlar beni en iyi siz anlarsınız neler çektiğimi bi tek siz bilirsiniz.nolur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim bana tutunsun.
Canım Rabbim hayırlısı neyse onu vereceğine inanıyorum cok üzülmuş olduğuna eminim fakat şöyle düşünmeyi dene lütfen milyonlarca aile evlat sevgisi ile yanip tutuşuyor ve malesef embriyo bile olusturamayanlar var tabiki Rabbim isteyen herkeze nasip etsin ama embriyo olusmasi demek bile bir cok insana gore mucize belki temeli sağlam atmak gerekir belki olusacakti ilerde dusecekti Allah korusun tetkiklerini yaparsin doktorun ona gore tedavi uygular.. söylemesi kolay diye düşünebilirsin ben 2 sefer düşuk yapmis biriyim ustelik keselerim bile cikmisti seni cok iyi anliyorum cok guclu ol ki bu tedavilere cvp verebilesin tek birsey merak ettim kan testin kac cıktida doktorun duşuk oldugunu anladi yani derein kactiKızlar Allah razı olsun dularinız icin fakat Su an düşüyormuş.yapilabilecek hiç birşey yok dedi dr.ben troid hastasiyim buna bağlı olarak düşüyor olabilir dedi.bir sürü detaylı test verdi troid ile ilgili.3 hafta sonra bunları yaptircaz sonuçlar güzel olursa haziran ayında geriye kalan 2embriomuzu transfer edecekmiş.
Herkese merhaba böyle garip duygular için de yaşayan bir ben var bugün transferimin 6 günü ve kan testim 33 çıktı çok erken ama iyi gibi sanki öyle değil mi arkadaşlar
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı yükselirHayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?