- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
İğne batması gibi ani bişe mi canım . Bende belki erken yaparım ama doktor kesinlikle yapmıyorsun pazartesi test günün dedi .. bana cesaret versen sen verirsin:)Yok hiç birşeyim ne yap biliyormusun çok su iç ben 4 lt kadar içtim buradakilerin sayesin de belim de agrıyor haberin olsun birde dün gece yatağın diğer tarafına dönerken ani den bir anlık kaşıklarıma Ağrı girdi bir kere daha tutmuştu kimyasal oldu orda da tak diye bir agrı girmişti kasıklarıma
Erken bence benim için de çok erken evet ikisi de döndürülmüş benim De ilaçtan ötürü akıntı var ne zaman gidicen kana senCanım ikisi de dondurulmuş transfer miydi Peki?? Benim 4. Gün bugün ama akıntıya da jelden oluyo diyen de var çok erken galiba kuzum
7 mayıs canım ..Erken bence benim için de çok erken evet ikisi de döndürülmüş benim De ilaçtan ötürü akıntı var ne zaman gidicen kana sen
Ay Yok ben sana cesaret veremem doktorun bir bildiği var biliyorsun değil mi yani şimdi ben. Bu sonucu aldım ama yükselmeye bilir kimyasal olabilir 12 gün yapılan testle bir çok şeyi geride bırakıyorsun yani boşuna sevinip sonra üzülmüyorsun ben bunları göze aldım ama sen bekle benceİğne batması gibi ani bişe mi canım . Bende belki erken yaparım ama doktor kesinlikle yapmıyorsun pazartesi test günün dedi .. bana cesaret versen sen verirsin:)
Ben evde 7.gun idrar testi yapmıştım ve çıkmıştı:) daha sonra 3gun üst üste evde kendim idrar testiyle takip ettim değer katlanıyor mu diye , her sabah ayni saatte idrar testi yapmaya devam ettim ve hergun dahada koyulaştığını gordum . 12.gunde değerim 240 çıkmıştı ama benim 3.gun dondurulmuş embriyolariydi. 7 gün sonra bir daha kan testi yapıldığında 4950 beta hcg olmustu . Değer 3 er kat olarak katlanmış hep .Ay ay ayy çok tatlı ya çok mutlu oldum rabbim bize de nasip etsin keseyi degeriniz kaçtayken gördünüz kaç haftalıkken
2-3 kez çamaşır değişiyorum ben birden ıslanıyor umarım bebeğim tutunuyodur canımEvet canim dondurulmuş çift embriyo transferiydi. Ben jel kullanmadığım icin bir yorum yapamicam ama akıntı bildigin su gibi şeffaf oluyor , jel akıntısından farklı olur ayırt edebilirsin.
Bende o yürek neeeeerdeeeee ki zaten
Tamam
Ay Yok ben sana cesaret veremem doktorun bir bildiği var biliyorsun değil mi yani şimdi ben. Bu sonucu aldım ama yükselmeye bilir kimyasal olabilir 12 gün yapılan testle bir çok şeyi geride bırakıyorsun yani boşuna sevinip sonra üzülmüyorsun ben bunları göze aldım ama sen bekle bence
İnsallah canim insallahhhh dualarım sizlerle rabbim dualarımızı kabul etsin.. yatağa dümdüz uzandığında batmalar hissediyor musun? Benim en büyük belirtim oydu mesela2-3 kez çamaşır değişiyorum ben birden ıslanıyor umarım bebeğim tutunuyodur canım
Canım bazen adet ağrısı gibi oluyo geçiyo bazen de dediğin gibi oluyo ama çok hafif ve anlık bişeİnsallah canim insallahhhh dualarım sizlerle rabbim dualarımızı kabul etsin.. yatağa dümdüz uzandığında batmalar hissediyor musun? Benim en büyük belirtim oydu mesela
Aaahhhh o adet agrilari hep oluyor ki :) ben her seferinde lavaboya gidip kontrol ediyordum tmm bu defa kesin oldum diye diye 6.haftayi gordum:) ve Halen oluyor korkma sakın içini ferah tut.Canım bazen adet ağrısı gibi oluyo geçiyo bazen de dediğin gibi oluyo ama çok hafif ve anlık bişe
Sen kaçıncı gün kan testi verdin canım doktorun dediği günü bekledin mi :) ben dayanamıyorum dürtüyolar beni :)Aaahhhh o adet agrilari hep oluyor ki :) ben her seferinde lavaboya gidip kontrol ediyordum tmm bu defa kesin oldum diye diye 6.haftayi gordum:) ve Halen oluyor korkma sakın içini ferah tut.
Bende 27si transfer oldum canım benim de ayın 7si test günüm bazen aynısı bana da oluyo bende pazar yaptırmak istiyorum ama doktor tutturuyo pazartesi diye kararsız kaldım erken kan vermek te başka ne belirtilerin var canımKızlar selam 28inde 5. Gün embriyosu transferim oldu. Adet olucak gibi ağrım oluyor sanki arada. 9. Güne yani ayın 7 sine test günüm. En erken ne zaman belli olur acaba? Adet tarihim de ayın 7si, adet olucak gibiyim de. Kafam çok karıştı
Ben kan testi icin Dr un dediği günü bekledim ama idrar testini 7.gun evde yaptımSen kaçıncı gün kan testi verdin canım doktorun dediği günü bekledin mi :) ben dayanamıyorum dürtüyolar beni :)
İdrar testini yapmaya hiç gücüm YÖK evde hep negatif gördüğüm için direk kan vereyim diyorum canım belki pazar veririmBen kan testi icin Dr un dediği günü bekledim ama idrar testini 7.gun evde yaptım
Ben 4. Günü bitirdim canım senin ilkgünler nasıl belirtilerin vardıÇoğu kişiye cok erkene verilmis tetkikler en uzun benim sanirim 13 gun sonraya yinede sabirla bekledim gerci arada bir yaptırmayı düşünsemde doktorun dedigi tarihi bekledim yarin Allahin izni ile yaptiricam nolur bana dua edin bakalım ne cikacak.. 5. Gun embriyosu olanlara genelde erken tarih benimkisi ise teeyy 13 gun sonraya hayirlisi bakalim
Bende 27si transfer oldum canım benim de ayın 7si test günüm bazen aynısı bana da oluyo bende pazar yaptırmak istiyorum ama doktor tutturuyo pazartesi diye kararsız kaldım erken kan vermek te başka ne belirtilerin var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?