Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Merhaba guzel anneler
Benimde dun lekelenmem okunca 10.gun doktorum test yaptir dedi sonuc 293 sukurler olsun hamileyim
Bir tane 29 aylik kizim var rabbimden kardes istedik ins saglikla nasip eder
Ben kizim oldugu icin haliyke ilk 2 gun esim evdeydi kizimi kucagimada aldim evde is guc de yaptim yoruldum da biraz kaderciyim ven okucagi varsa olur her sekilde
Annesine uzulen arkadasim hic uzme kendini bende gurbetteyim insan bir sure sonra kendi kendine yetebilmeyi ogreniyir ben hic cagirmadim bile annemi
Bir sekilde islerini halledersin anneciginede kizma onlarin cani sagolsun varliklari yeter
Insalah sende anne olucaksin Alahin izniyle
Hepimize rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah dualarim sizlerle

Canım adet ağrılarn birebir benziyor mu regl ağırlarına beni bazen korkutuyor bugün transferin 5. Günü senin de bu günlerde mi başladı bel ağrısı falan
Canım acikcasi soyle gercekten bazen her halinle reglimi olucam diyorsun tamamen ayni belirti yalniz ben nasil ayırt ettim biliyormusun bunda kasigimda siskin ağri yerine tirmalayan bir ağrım vardi ve bacagima vuruyordu gecmedi duzenli olrak taaki 10. Gune kadar fln surdu simdi azaldi sadece ara ara sanki ozamn yetlesiyordu simdide test icin hastaneye geldik bakalim insallh yanilmiyorumdur idrarda iki sefer pozitif aldik dua et lutfen

merhabalar. benimde insallah bu ay transferim olucak. 2 ay otelendi. ilk ay rahim toparlansin dedi doktor daha once ameliyat olmustum cunku. diger ayda yumurtalik kisti olmus d. kontrol verdi. haplar dun bitti. simdi adet olmayi bekliyorum. cok heycanliyim. insallah hersey temizdir ve insallah bu ay transfer olur.

İnsanın en yakını bunu yaparsa yedi kat yabancı neler yapmaz ki aklım almıyor
Benzeri olay bende yaşadım canm gercekten booşşveerrr dedim kendi kendime sadece kendini bebegini düşün senden daha onemli varmi suanda kendin yapmak zorunda kalmissan bile bazi seyleri bari stressiz yap yormadan ufak hareketlerden bebek dusmez ama stresten duser kimse yoksa bak biz birbirimize yeteriz

Hayırlı olsun :) ne güzel haberler bunlar rabbim hamişlerimizi çoğaltsın burada insallah .. kaçıncı gün embriyosuydu ve çift embriyo transferimiydi?

Benim bi kaybım olduğunu biliyolar bunu ne kadar istediğimi de biliyolar ama beni böyle üzüp gitmelerini aklım almıyo cidden iyi ki varsınız bu 5gün nasıl geçecek bilmiyorum ama

Anneme üzüldüm beni bu halde bıraktı gitti ben de gurbetteyim başka şehirde eşimin ailesi de yok bi de bu donemde daha da hassasız biliyolar ama işte .. transferimden umutluydum bugüne kadar herşey mahvolmuş gibi hissediyorum

Canım olacağı varsada böyle yaparak olmaz hale gelecek gerçekten çok olumsuz şeyler yaşıyoruz oluyo ama bebeğin için yılmadan mücadele etmek gerek sen en önemli anında manevi destek beklersin ama ailen senin bu yönde isteğinin olduğunu bilemezler düşünemezler o yüzden bırakacaksın ben öyle yapıyorum dua et kendine kafandan bu düşünceleri atmak için uğraş bul inşallah güzel olacak herşey

İnşallah canım

Canim hic oyle deme
Bak ben ikinci cocuk icin deneme yapmama ragmrn hep unutsuzdum niyeyse hatta hersey yolunda sikinti yoktu
Huc dikkat etmedim inan kaynim ve nisanlisi geldiler bize kiz guya bana yardim ucin 2 gun ben onlara hizmet ettim iyke soylim nasil sinir oldum ama hastayim yok suram agriyo buram agruyo bide bana sen huc transfer olmus gibi degilsin dedi utanmadan
Dunde kan gelince dedim test yapalim doktorumda oyle dedi bak pozitif diyecegim o ki bisver kimseyi sen huzuruna bak stres cok onemli bu tedavide benim ilk denemem annem kaldi sagolsun hep yattim negatuf diger denemede huc cagurmadim use basladim calistim pozitif olacagi varsa oluyir merak etme

Arkadaşlar günlük pede üç dört damla kahve rengi leke gelmiş normal mü sizce ne zaman normal olmaz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…