- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
Normal ucuz olan testlerden yaptım kuzum ben zorla gördüm yani kendi göz yanılmam diye düşünmüştüm o gün ilacım bitmişti gitmişken erken gebelik testi aldım ve hemen çıktı :) bak ilk testlerimi ekliyorum aynı gün kanda 15 çıkmıştıCanımmm benim embriyo 5 günlükdü transferin de 4. Günü toplamda 9günlük embriyo senin ki de 9günlükmüş :) kanda mı baktırdın canım idrar da mı :)
15 çıkmıştı canımSenin altıncı gün Seher’in kaç çıkmıştı ki
Canım bu adet ağrısı biraz tedirgin ediyo beni hiç farkı yok belim kopacak gibi senin de aynısı mıydıBende 6ınvı gün öğrenmiştim canım göğüs hassasiyetim vardı el süremiyorsun birde adet ağrısı gibi oluyor :) inşallah pozitif sonuç alırsın (3.gün embriyosuydu)
Bende haftasonu yaptırayım kuzum o zaman :)Normal ucuz olan testlerden yaptım kuzum ben zorla gördüm yani kendi göz yanılmam diye düşünmüştüm o gün ilacım bitmişti gitmişken erken gebelik testi aldım ve hemen çıktı :) bak ilk testlerimi ekliyorum aynı gün kanda 15 çıkmıştı
Canım adet ağrılarn birebir benziyor mu regl ağırlarına beni bazen korkutuyor bugün transferin 5. Günü senin de bu günlerde mi başladı bel ağrısı falanKasikta hafif hafif agrilarla basladi sonra goguslerimin uclari sizlamaya basladi siskinlik olustu şuanda ozellikle sol kasik agrim cok var surekli yatmaktanmi yoksa belirtimi bilemem sol bacagimda surekli agri oldu ama suan yok bir seferde lekelenmem oldu ara ara adet olacakmisim gibi sancilar oldu
Benmde ağrılarım bugün itibari ile azaldıCanım bu adet ağrısı biraz tedirgin ediyo beni hiç farkı yok belim kopacak gibi senin de aynısı mıydı
Kızlar ben sabah tan beri ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum resmen bebeğime bişe olur mu 5. Günüm bugün ..Benmde ağrılarım bugün itibari ile azaldıbuda beni korkutuyo bugün gidip kan wermeyi bile düşündüm
Amin inşallah bende haftaya gidecem ilk ultrasyon muanem olacak çok heyecanlıyım benimde 7. Gün 87 çıktı şimdilik herşey yolunda bakalım6ınvı gün 15 çıkmıştı canım duydum şükür darısı sizin başınıza tabi sağsalim kucağımıza alırız inşallah :)
Canım üzüntü stres sana iyi gelmez kendini bu kadar yıpratma herkesin hayatında çok büyük problemler olabilir ama şu aşamada hepsini at bide adet sancısı ile tutunma birbirine benziyor çok yıpratma bak benim içinde gerçekten hayat çok zor ama sadece bebeğimi düşünüyorum sende öyle yap dua et vesveselerle uğraşmaÇok moralim bozuk sizin yine kaynananız canınızı sıkıyo beni annem bu halde bırakıp kızkardeşimin peşine gitti giderken de görümceni çağır dedi inanabiliyo musunuz
İnsanın en yakını bunu yaparsa yedi kat yabancı neler yapmaz ki aklım almıyorCanım üzüntü stres sana iyi gelmez kendini bu kadar yıpratma herkesin hayatında çok büyük problemler olabilir ama şu aşamada hepsini at bide adet sancısı ile tutunma birbirine benziyor çok yıpratma bak benim içinde gerçekten hayat çok zor ama sadece bebeğimi düşünüyorum sende öyle yap dua et vesveselerle uğraşma
Öyle düşünme zaten elin yaptığı zor gelmez ama çoğu kez yakınların yıkar takma bunları bu günler geçer sen bebeğinin hayalini kur üzme bebeğinide kendinideİnsanın en yakını bunu yaparsa yedi kat yabancı neler yapmaz ki aklım almıyor
Ben de iyiyim ilk gün dışında yatmadım annemleri de moral olarak iyi olayım diye Yanımda istedim iş yemek vs için bile değil ama ağlarken karnım hep kasıldı gitsinler sorun değil ama insan yavrusuna bunu yapmaz İşte hazmedemiyorum ..Kızlar illa yanınızda birisi olmasına gerek yok ki, ben yalnızım yaşadığım ülkede eşimden arkadaşlarımdan başka aileden kimsem yok, birde 1 çocuğum daha var ilk günden beri okula götürdüm geldim evde mecbur yemek yaptım arabada sürdüm evde ortalıkta topladım . Zaten Dr larin da istediği bu normal hayata dönüş . Çok şükür tuttu benim yanı veren allah veriyor . Tabiki bu işlerimi Hallederken düzensiz hiç bir hareket yapmadım kendimi kısıtlamadım ama hareketlerimi temkinli yaptım hep. Lütfen üzülme canim
Ben 2 ay önce ki transferimde okadar dikkat ettim ki eşim evdeydi ise gitmedi hep uzandım hiç kalkmadım eşim herşeyi yapıyordu yemek vs . Ama tutmadı. Bu denememde dikkat etmedim olacağı varsa olacak dedim kafama çok fazla takmamaya çalıştım tuttu. Sen gönlünü ferah tut rabbime bırak.Ben de iyiyim ilk gün dışında yatmadım annemleri de moral olarak iyi olayım diye Yanımda istedim iş yemek vs için bile değil ama ağlarken karnım hep kasıldı gitsinler sorun değil ama insan yavrusuna bunu yapmaz İşte hazmedemiyorum ..
İnşallah güzel haberler alırız senden de :)Amin inşallah bende haftaya gidecem ilk ultrasyon muanem olacak çok heyecanlıyım benimde 7. Gün 87 çıktı şimdilik herşey yolunda bakalım
Yap kuzum yapCanım bu adet ağrısı biraz tedirgin ediyo beni hiç farkı yok belim kopacak gibi senin de aynısı mıydı
Şuan bile belim ağrıyor ilk zamanlar kasığım ağrıyordu birde benim adet olurken bile ağrımazdıCanım bu adet ağrısı biraz tedirgin ediyo beni hiç farkı yok belim kopacak gibi senin de aynısı mıydı
Acaba yaptığınız kan tahlillerini ve degerlerini yazarmışsınız ben de altıncı gün yaptım 33 çıktı da merak ettim6ınvı gün 15 çıkmıştı canım duydum şükür darısı sizin başınıza tabi sağsalim kucağımıza alırız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?