- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
Testin çıksa bile henüz hamile sayılmıyorsun rabbimin izniyle bir dört haftan geçsin o zaman hamilelikten söz edilir şuan pozitif alırsan üç haftalık olmuş olacak hayırlısıyla ama hamilelik kesin olmaz bir de adet agrısı herkeste oluyor yani belki tutunma belirtisidir bilemezsin kiAaa süper aynı zaman:) ya sanki adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor, bir de göğüslerim hassas ama benim adet tarihim de ayın 7si. Sanki adet olucam öyle hissediyorumben sanırım önce idrar testi yapıcam. Şimdi eğer varsa biz kaç haftalık hamile sayılıyoruz acaba? Senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
Benim de ayın 8i canım adetim 3 haftalık galiba canım :) benim 5. Gün embriyosuAaa süper aynı zaman:) ya sanki adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor, bir de göğüslerim hassas ama benim adet tarihim de ayın 7si. Sanki adet olucam öyle hissediyorumben sanırım önce idrar testi yapıcam. Şimdi eğer varsa biz kaç haftalık hamile sayılıyoruz acaba? Senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
Hangi ilaçları kullanıyodun canımAaa süper aynı zaman:) ya sanki adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor, bir de göğüslerim hassas ama benim adet tarihim de ayın 7si. Sanki adet olucam öyle hissediyorumben sanırım önce idrar testi yapıcam. Şimdi eğer varsa biz kaç haftalık hamile sayılıyoruz acaba? Senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
Bi de adet belirtisi gibi oluyo canım korkma üzme kendiniAaa süper aynı zaman:) ya sanki adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor, bir de göğüslerim hassas ama benim adet tarihim de ayın 7si. Sanki adet olucam öyle hissediyorumben sanırım önce idrar testi yapıcam. Şimdi eğer varsa biz kaç haftalık hamile sayılıyoruz acaba? Senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
Canım benim naturel transfer oldu, sadece folik asit kullanıyorum bir de crinone jelHangi ilaçları kullanıyodun canım
Onun için bile çok erken değil mi daha daha transferden sonraki 3. Gün. Transferden beri ara ara var böyle ağrımBi de adet belirtisi gibi oluyo canım korkma üzme kendini
Dondurulmuş mu transferin canım taze mi pekiOnun için bile çok erken değil mi daha daha transferden sonraki 3. Gün. Transferden beri ara ara var böyle ağrım
Bende 6ınvı gün öğrenmiştim canım göğüs hassasiyetim vardı el süremiyorsun birde adet ağrısı gibi oluyor :) inşallah pozitif sonuç alırsın (3.gün embriyosuydu)Canım hayırlı uğurlu olsuuun :) belirti olarak ne yaşadın ? Bide bu cesareti nerden buldun bana da söyle 4. Günümdeyim ben de
Canım hakkında hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden duamız seninle inşallah sağlığın yerine gelince Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar Allah razı olsun dularinız icin fakat Su an düşüyormuş.yapilabilecek hiç birşey yok dedi dr.ben troid hastasiyim buna bağlı olarak düşüyor olabilir dedi.bir sürü detaylı test verdi troid ile ilgili.3 hafta sonra bunları yaptircaz sonuçlar güzel olursa haziran ayında geriye kalan 2embriomuzu transfer edecekmiş.
Hayırlı olsun Canım inşallah artışın güzel olur Rabbim hayırla tamamına erdirdinHerkese merhaba böyle garip duygular için de yaşayan bir ben var bugün transferimin 6 günü ve kan testim 33 çıktı çok erken ama iyi gibi sanki öyle değil mi arkadaşlar
Senin altıncı gün Seher’in kaç çıkmıştı kiBende 6ınvı gün öğrenmiştim canım göğüs hassasiyetim vardı el süremiyorsun birde adet ağrısı gibi oluyor :) inşallah pozitif sonuç alırsın (3.gün embriyosuydu)
Dondurulmuş tatlımDondurulmuş mu transferin canım taze mi peki
Yani kan tahlilinSenin altıncı gün Seher’in kaç çıkmıştı ki
Canım bilmiyorum ama benim de ani adet sancısı giriyo cıkıyo ben hayra yormaya çalışıyorum :) sende öyle yap pozitif olalım hep :)Dondurulmuş tatlım
Canımmm benim embriyo 5 günlükdü transferin de 4. Günü toplamda 9günlük embriyo senin ki de 9günlükmüş :) kanda mı baktırdın canım idrar da mı :)Bende 6ınvı gün öğrenmiştim canım göğüs hassasiyetim vardı el süremiyorsun birde adet ağrısı gibi oluyor :) inşallah pozitif sonuç alırsın (3.gün embriyosuydu)
Canim senin ikiz mi ?Bende 6ınvı gün öğrenmiştim canım göğüs hassasiyetim vardı el süremiyorsun birde adet ağrısı gibi oluyor :) inşallah pozitif sonuç alırsın (3.gün embriyosuydu)
Canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sen keseni kalp atışını duydun sanırım test sonucun kaç çıkmıştı acabaBende 6ınvı gün öğrenmiştim canım göğüs hassasiyetim vardı el süremiyorsun birde adet ağrısı gibi oluyor :) inşallah pozitif sonuç alırsın (3.gün embriyosuydu)
Kasikta hafif hafif agrilarla basladi sonra goguslerimin uclari sizlamaya basladi siskinlik olustu şuanda ozellikle sol kasik agrim cok var surekli yatmaktanmi yoksa belirtimi bilemem sol bacagimda surekli agri oldu ama suan yok bir seferde lekelenmem oldu ara ara adet olacakmisim gibi sancilar olduBen 4. Günü bitirdim canım senin ilkgünler nasıl belirtilerin vardı
6ınvı gün 15 çıkmıştı canım duydum şükür darısı sizin başınıza tabi sağsalim kucağımıza alırız inşallah :)Canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sen keseni kalp atışını duydun sanırım test sonucun kaç çıkmıştı acaba
Hayır canım dr şüphelendi ikizden ama tek kese kalp atılımcıda duydum yani tek :)Canim senin ikiz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?