Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Testin çıksa bile henüz hamile sayılmıyorsun rabbimin izniyle bir dört haftan geçsin o zaman hamilelikten söz edilir şuan pozitif alırsan üç haftalık olmuş olacak hayırlısıyla ama hamilelik kesin olmaz bir de adet agrısı herkeste oluyor yani belki tutunma belirtisidir bilemezsin ki

Benim de ayın 8i canım adetim 3 haftalık galiba canım :) benim 5. Gün embriyosu

Hangi ilaçları kullanıyodun canım

Bi de adet belirtisi gibi oluyo canım korkma üzme kendini

Canım hayırlı uğurlu olsuuun :) belirti olarak ne yaşadın ? Bide bu cesareti nerden buldun bana da söyle 4. Günümdeyim ben de
Bende 6ınvı gün öğrenmiştim canım göğüs hassasiyetim vardı el süremiyorsun birde adet ağrısı gibi oluyor :) inşallah pozitif sonuç alırsın (3.gün embriyosuydu)

Canım hakkında hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden duamız seninle inşallah sağlığın yerine gelince Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin

Bende 6ınvı gün öğrenmiştim canım göğüs hassasiyetim vardı el süremiyorsun birde adet ağrısı gibi oluyor :) inşallah pozitif sonuç alırsın (3.gün embriyosuydu)
Canımmm benim embriyo 5 günlükdü transferin de 4. Günü toplamda 9günlük embriyo senin ki de 9günlükmüş :) kanda mı baktırdın canım idrar da mı :)

Canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sen keseni kalp atışını duydun sanırım test sonucun kaç çıkmıştı acaba

Ben 4. Günü bitirdim canım senin ilkgünler nasıl belirtilerin vardı
Kasikta hafif hafif agrilarla basladi sonra goguslerimin uclari sizlamaya basladi siskinlik olustu şuanda ozellikle sol kasik agrim cok var surekli yatmaktanmi yoksa belirtimi bilemem sol bacagimda surekli agri oldu ama suan yok bir seferde lekelenmem oldu ara ara adet olacakmisim gibi sancilar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…