Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Dun netten cok baktim tek sol kasik agrisi ve bacağa vuruyorsa dis gebelik belirtisiymis benim sag tarafta hic sorunum yok sol surekli agriyor surekli

Boyle seylerle kafani bulandirma canim
Insanin akljna dusundukce birseyler geliyo kafada kurup diruyo hamileliginin tadini cikar

Canim disgebelik ne kadar erken teshis edersem okadar iyi gec kalinmasi cok kotu seylere yol aciyormus alttan usg istemedim dun ama bugunde pisman oldum baktirsamiydim ya
Boyle seylerle kafani bulandirma canim
Insanin akljna dusundukce birseyler geliyo kafada kurup diruyo hamileliginin tadini cikar

Hanımlar merhaba, 27 nisan prş günü yani 1 hafta önce doğal siklusla dondurulmuş 2 adet 3. gün transferi oldum. Transferden sonra 7. günüm. Dün gece biraz sancı, sabaha karşı ayaklarımda yanma ve regl ağrısına benzer ağrı yaşadım, uyuyamadım. Geçen yıl ilk denememde de 5.gün embriyosu ile kızıma hamile kalmıştım ama sonrasında kaybettim. Geçen yıla göre kıyas yapamıyorum. Akıntım yok. Sık idrara çıkıyorum, göğüslerim çok acıyor ve hassas, halsiz hissediyorum. Normalde reglime 2 gün var ve açıkçası regl olacağım diye çok korkuyorum. Bu durumu yaşayan ve/veya yaşayıp olumlu sonuç alan var mı?

Canım buna benzer şikayetler tutunmadada oluyo benimde adet sancısı gibi ağrılarım ateşlenme oldu dahada devam ediyo bazen kasıklarımda batma oluyo hala korkuyorum inşallah seninde tutunma belirtisidir canım duamız seninle

Çok teşekkürler, gerçekten evet vücut ısımın yükseldiğini hissediyorum. Her an regl olabilirmişim gibi kontrol ediyorum. Tutunma, 3.gün embriyosunda transferden 2-3 gün sonra, 5.gün embriyosundaysa ertesi ve sonraki gün oluyor. Tutunma olmuşsa blast kök salmaya başlıyor ve yavaş yavaş beta HCG salgılanıyor. Yani tutunma çoktan olmuştur aslında yada tutunmama..

Aynen canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Arkadaşlar perde ne demek bilen varmi netten arastirdim bir nevi kisirlikmis tedavisi varmis rahimi ikiye boluyormus doktor vana perde var dedi bende bugun doktorumu aradim dediki 10 12 gun sonra usg ye bakicam ozaman ablasilir suan acil bir durumun yok dedi peki bu koskoca tup bebek uzmani perde olsa daha onceden neden beni bilgilendirmesin hamile kalmaya engel ise neden bile bile transfer yapsin ki ya dusuge yada erken doğuma sebep olabiliyormus ben kizimdan sonra aralikli iki dusuk yaptim bunca zaman doktora gittim neden kimse gormesin usg ile kendi doktoruma cok korktugumu soyledim bana simdi bakmamin bir anlami yok dedi 10 12 gun sonra gorusucez dedi

Canım perde olayını görmemesi imkansız o kadar kontrole gidiyorsun toplama işleminde en azından anlaşılır diye düşünüyorum inşallah doktor gerçek bi yanılgı içindedir çok saçma olur senin emeğini maneviyatını yormaya hakları yok bence bu gittiğin hastane iyi bi merkezmiydi canım

Normalde de vicut isisinin yykselmesi hamilikte belirtidir ben mesela bu tedavimde esim galiba hamilesin yaniyosun diyordu olcuyordum normal icten gelen birsey kizimda da klimayi 18 dereceye indirirdik yinede alev alev yanardim ben.Insallah guzel haberler verirsin bize.Bu arada venim bir kizim var onda hic belirtim yoktu ara ara kasik batmasi haric bu tedavimde afet agrisi gibi agrim lekelenmem oldu 10.gun test yaptik sukur ki pozitif ins hersey gonlunce olsun seninde

Canim perdeyi usg de gormesi lazim yani doktoruna guveniyorsan ki kac kere usg ye giriyor insan tedavi surecinde mutlaka goru mesi lazim.Dunku o doktor bence goremedigi icin oyke bir sey atti ortay ki zaten cok normal gorunmemesi ben kizinda 7.haftaya kadar hep alttan usg ike kontrol oldum ki tum hastalar bu sekikde kontrol oluyor vajinal usg sanikdigi gibi bebege zarar veren bir sey degil

Bücu
Vücut ısısı yükselmesi belirtiler arasında yer alıyor. Benim dün gece başladı bugün de var. Ama sanki her an regl olacakmışım da birşey engelliyormuş gibi, bomba gibiyim de patlamak üzereymişim gibi tuhaf bir his var üzerimde. Sağolun. Sizin de olumlu netice olur inş..

ben de çok heyecanlıyım haftaya transferim var
Canım belli olmuştu değil mi senin dün? Tekrar gözünaydın. Her hafta birimiz dizilmiş gibi olduk, hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…