Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hangi gün silik çıkmıştı.? Regl belirtilerim de var, sanki her an olacakmışım da olamıyormuşum, birşey engelliyormuş gibi..

Daha cok erken benim 5.gun embriyosu 10.gun bile silik cikti.2 tane transfer olmasina ragmen.Hem 3.gun embriyosu daha bolunmeye devam edicek tutunacak sonra hcg salgilayacak cok cokkk erken bisuna moralini bozmussun evet cok zor beklemek ama biraz daha sabirrrr

3.embriyosu, transferden 3 gün sonra tutunmaya başlıyor. Tutunma gerçekleşirse yavaş şekilde beta hcg salgılanıyor. Umarım dediğiniz gibi olur, çok çok isterim..regl olmazsam tabi o arada..hayırlısı..

3.embriyosu, transferden 3 gün sonra tutunmaya başlıyor. Tutunma gerçekleşirse yavaş şekilde beta hcg salgılanıyor. Umarım dediğiniz gibi olur, çok çok isterim..regl olmazsam tabi o arada..hayırlısı..

Bence sen bu ruh halinden kurtul canim negatif mesaj veriyirsun beynine
Hersey olacagina varir ilaclardan regl olmazsin zaten
Hayirlisi olsun insallqh

5 gün önce iki kez embiriyo transfer edilmişti
6cı gün değerim 32
8 gün değerim 47
Yine mi kimyasal sizce
Canim 1,5 kat değer katlanmış sanırım tek gebelik.. kimyasal olsaydi abartılı şekilde bildiğim kadarıyla değer katlanırdı ama öyle birşey YOk:) tek gebelik sanırım insallah.

Perde sonradan olusan birsey olabilirmi acaba cunku ilk zamanlari hsg cekildim bebek olmuyor diye kac ayri doktora gittim devlet hastanesinde infertilite bolumune gittim sonra tup bebek yaptrdim donduruldu iki kere dusuk yaptim bu aralikta kimse ama kimseden duymadim perde olayini ki kisirlik olarakta geciyormus dusuklere sebep olutormus yada erken doğuma sebep oluyormus

Canim 1,5 kat değer katlanmış sanırım tek gebelik.. kimyasal olsaydi abartılı şekilde bildiğim kadarıyla değer katlanırdı ama öyle birşey YOk:) tek gebelik sanırım insallah.
Böyle telefonun ucun da deli gibi bişeyler arıyordu. Ve siz yazdınız ama anlayamadım bi daha anlatırmısımız çok moralim bozuk

Ayrica bugun doktorumu aradim dedim böyle böyle cok korktum dedim cok acil birsey olsa gel bakayim demezmiydi suan icin birsey diyemem 10 gun sonra usg icin geleceksin ozaman bakarim dedi medical park cnm birde aklima takilan perde olayi tedavisi olan bir durummus netten cok okudumda amaliyat vs.. ile zamanda alsa doktor beni transfere hazirlarken oyle birsey olsa perde var tedavini yapalim oyle transfer yapalim demezmiydi neticede dondurulmuslardan yaptik daha cok uzun sure bekletebilirlerdi doktor acil gel demeyince icim bi rahatladi ama ne perdesi sende perde filan yok da demedi ben oyle demesini bekledim usg ye gelince bakariz dedi atlamis olabilirmiki ya olsa biz gorurduk icini ferah tut filan demedi

Arkadaslar benim bugun opu oldu 7 yumurta toplandi ve rahmimde polip vardi o alindi.embriyolar dondurulup rahim dinlendirme yapilacak. Ben il disinda oturuyorum ve merak ediyorum transfer surecinde hangi gunlerde kontrol oluyor nasil bir surec isliyo? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Böyle telefonun ucun da deli gibi bişeyler arıyordu. Ve siz yazdınız ama anlayamadım bi daha anlatırmısımız çok moralim bozuk
Canim normalde tek gebeliklerde 1buçuk ve 2 kat arası artış oluyor , mesela benim artış 3 katt olmustu Dr um telefonda ikiz olabileceğini söyledi haftaya 7.haftam insallah

Canm aynen okadar cok usg ye girdim ki bu zamana kadsr hic kimsede duymamistim perdeyi tek endisem iki kere dusuk yaptim daha once acaba olabilirmi perdeyi netten arastirdimda peş peşe dusuğe sebep oluyormuş eger kesin varsaki sadece usg ile gormuşse diger doktorlarin neden hic biri soylemesin ya vallahi kafamda deli sorular varmi yokmu diye dusunuyor insanlar ben degeri gordum sevinemedim bile yok dis gebelikmi yok perde dusuk yaparmi vs.. diye

Peki bu perde sonradan okuşan birsey mi yoksa anadan doğustan anatomik yapimlami alakali biliyormusunuz cunku ben daha onceki tup bebek denememden 1 cocuk sahibiyim pesinden iki dusuk yaptim kendiligimden hamile kalmistim ustelik hic kimseden perde fln duymamistim anatomik ise ilk kizimdada vardi sorun olmaz ama sinradan olmussa ozaman bundada dusuk yapma yada dis gebelik ihtimali yuksek

Perde doğuştan olan anatomik bir durum arkadaşım. Sonradan olmaz yani. Gebeliği engelliyor. Bende de vardı. Ultrasonda, rahim filminde felan görülmedi. Miyom ve çikolata kisti için laparoskopi ve histereskopi oldum. O zaman anlaşıldı. Dr onu da kesmiş.

Merhaba kizlar.benim de transferimin 3.gunu bugun.adet agrisindan cok daha hafif agrim var arada.insallah hayir olur.taa kandil gecesi aksam 8e sarkti transferim.aksilikler yasandi.cozdurulen embriyo acilmamis son embriyom cozduruldu o transfer edildi cgh li embriyo.Allahim onu bana nasip eder insallah.Allah dileyen herkese nasip eder umarim..

Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun öncelikle , agrilara takılmayın lütfen herkeste oluyor hatta ağrıması da iyiye işaret çünkü içeride bir yapılanmanın olduğunu gösterir.

Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun öncelikle , agrilara takılmayın lütfen herkeste oluyor hatta ağrıması da iyiye işaret çünkü içeride bir yapılanmanın olduğunu gösterir.
Cok tesekkur ederim.siz hamilesiniz sanirim.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:) dondurulmuslarla 2.denemem.umarim guzel gunler yakindir

Yok doğuştan olan bişey ama bu şekilde hamile kalan war kalmamaya bebeğin gelişmemesine sebep olan da war perdenin boyutuna göre değişiyor

Canım rahim filmi felan çektirmişsin doğum yapmışsın perde olayı benim duyduğum en baştan beri olurdu bence seninki tamamen yanılgı sonradan oluşmaz en azından doğum doktorun derdi hadi onu geçti rahim filminde çıkardı

Az once tanidığim bir doktorla gorustum oda aynen oyle dedi sonradan olmaz dedi egerki senin olsa daha once hsg de soylerlerdi dedi ki bunu bana diyen doktor karindan usg ile dedi

Yok doğuştan olan bişey ama bu şekilde hamile kalan war kalmamaya bebeğin gelişmemesine sebep olan da war perdenin boyutuna göre değişiyor
Eger doğuztansa bende daha once bu zamana kadar coook doktor tedavi gorsum nirinden biri derdi hadi doyelim onlar gormedi arada kaynadi ozaman ilk tup bebek denememde bebegimi doguramaz dusururdum varsada zararsiz demk ki en azindan artik boyle teselli olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…