- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
Benmde perde war ki Rahime ikiye bölecek şekildeydi ilk denemem de alınmadı Bana göre yanlış ameliyat doktora göre Zararı olmaz die çünkü bu şekilde hamile kalan çok insan warmış araştırma hastanesinde olmuştum ameliyatı ikinci denemeden önce histereskopiyle alındı kurtuldum ama rahim bozukluğu hala dewam ediyo bunun için ameliyat olmaya karar werdiğiniz de lütfen çok iyi araştırın geçmiş olsunArkadaşlar perde ne demek bilen varmi netten arastirdim bir nevi kisirlikmis tedavisi varmis rahimi ikiye boluyormus doktor vana perde var dedi bende bugun doktorumu aradim dediki 10 12 gun sonra usg ye bakicam ozaman ablasilir suan acil bir durumun yok dedi peki bu koskoca tup bebek uzmani perde olsa daha onceden neden beni bilgilendirmesin hamile kalmaya engel ise neden bile bile transfer yapsin ki ya dusuge yada erken doğuma sebep olabiliyormus ben kizimdan sonra aralikli iki dusuk yaptim bunca zaman doktora gittim neden kimse gormesin usg ile kendi doktoruma cok korktugumu soyledim bana simdi bakmamin bir anlami yok dedi 10 12 gun sonra gorusucez dedi
Canım duygulanmışsın..olacak inş..evet canım yarın son kontrolde günü netleşecek.
bugün çok heyecanlıyım nedense.evde de ağlıyorum falan
Kaçıncı günün bugünNormal ucuz testlerden yaptım şimdi, tek çizgi çıktı. Olmadı bence bu kez..kaybettiğim kızım mucizemdi belki..
3.gün embriyosu dondurulmuş, 7.gün..Kaçıncı günün bugün
Erken bence benim 2 tane 5.gün embriyosu çok çok silik çıkmıştı3.gün embriyosu dondurulmuş, 7.gün..
Hangi gün silik çıkmıştı.? Regl belirtilerim de var, sanki her an olacakmışım da olamıyormuşum, birşey engelliyormuş gibi..Erken bence benim 2 tane 5.gün embriyosu çok çok silik çıkmıştı
Canım hem erken hem de sabah idrarı değilNormal ucuz testlerden yaptım şimdi, tek çizgi çıktı. 3.gün embriyosu, 7.gün.. Olmadı bence bu kez..kaybettiğim kızım mucizemdi belki..
Bilmiyorum canım. İşin ucunda tutmama da var ama, yaşadıklarımı biliyorsun, büyük bir çöküş olur benim için bu kez..ilkinin tutup bebeğini kaybedip ikincinin tutmaması..inş sürpriz olur bana güzel haber alırım.Canım hem erken hem de sabah idrarı değil
7.gün çok çok silik çıkmıştı bence ikiz diye öyle çıktı tek olsaydı kesin çıkmazdı. Bende de tam tersi hiçbir belirti yoktu ve kesin olmadı demiştimHangi gün silik çıkmıştı.? Regl belirtilerim de var, sanki her an olacakmışım da olamıyormuşum, birşey engelliyormuş gibi..
inşallah canım inan ki çok istiyorum bunu senin adınaBilmiyorum canım. İşin ucunda tutmama da var ama, yaşadıklarımı biliyorsun, büyük bir çöküş olur benim için bu kez..ilkinin tutup bebeğini kaybedip ikincinin tutmaması..inş sürpriz olur bana güzel haber alırım.
Geçen yıl 2 5.gün embriyosu dan kızım tutunmuştu. 10.gün değerim 333 idi. Şimdi sanki her an regl olacakmışım gibi his var ve kontrol ediyorum.7.gün çok çok silik çıkmıştı bence ikiz diye öyle çıktı tek olsaydı kesin çıkmazdı. Bende de tam tersi hiçbir belirti yoktu ve kesin olmadı demiştim
Çok sağol canım inş..inşallah canım inan ki çok istiyorum bunu senin adına
Benmde ayni 26 sında transfer olmuştum ve adet ağrılarım war erken gebelik testi ve normal test yaptım ikisinde de negatif sanırım bu seferde olmadı3.gün embriyosu dondurulmuş, 7.gün..
Testi bugün mü yaptınız yani 8.gün oluyor?Benmde ayni 26 sında transfer olmuştum ve adet ağrılarım war erken gebelik testi ve normal test yaptım ikisinde de negatif sanırım bu seferde olmadı
Testi bugün yaptım ama transfer olan gün sayılmıyoTesti bugün mü yaptınız yani 8.gün oluyor?
Evet, benim 27 nisandaydı transferim. Bugün 7.günüm oluyor.Testi bugün yaptım ama transfer olan gün sayılmıyo
Normalde ewet ama doktorlar transfer olunan günü saymıyorlarEvet, benim 27 nisandaydı transferim. Bugün 7.günüm oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?