Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hayırlı olsun canım aynen benim doktorum 4-5 gün önceden söylemişti. 23.gün olmuştu transferim
Benim de haftaya cumartesi transferim var dondurulmuş.ama adetimin 25. Gününe denk geliyor.geç mi sorun olur mu ki kendi günüme en yakın sizi gördüm.acaba doktor yanlış mı hesapladı diye akşamdan beri huzursuzum

Canimm senin adet siklusun ne kadar ?

Yok yok tamemen kişinin rahim kalınlığı ile alakalı benim ilk transferim 20. Gün olmuştu 2.transferim 23.gün olmuştu. Rahim nezaman olması gereken kalınlığa geliyorsa ozaman transfer işlemi yapılıyor sıkma canını

İnşallah sonu güzel olur canım YA VARİS YA ALLAH de ben transferim yapılırken hep demiştim birde doktorum bismillah dedirtti :)
Valla bihdigim herşeyi okudum canim benimgitmeden yasini serif ayetel kürsi.kenşül arş duası hepsini okudum.transferde de hep okudum.Allah hepimizin dualarını kabul etsin hıdırellez gününde Hızır aleyhisselam bize de yardım etsin insallah.

Amin inşallah hayırlı olsun şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbim duası kabul edilen kullardan etsin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Amin canım benimde transferim kandil günüydü kenzül arş ve Meryem suresini okumuştum bende gitmeden rabbim dualarımızı boş çevirmesin

Amin canım benimde transferim kandil günüydü kenzül arş ve Meryem suresini okumuştum bende gitmeden rabbim dualarımızı boş çevirmesin
İnşallah canım..sanada hayırlı olsun. doktorum yatmayı önermedi. İki gün kismi istiahat ile kendi işlerini yapabilirsin dedi. Hareket olmalı ki oradaki canlı büyüsün dedi.bende öyle yapıyorum.. öncekilerde yattım bunda yatmicam.Allah büyüktür o ol derse olur.

Kızlar günaydın mide ve karin agrisiyla gece yarısı 3:30 gibi uyandım ve dik yürüyemiyordum bile , iki büklüm şekilde kendimi acilde buldum.. bebeğimin kalp atışlarını gordum Rahimde kanamada gözlenmedi fakat halen agrim geçmedi kan aldılar ağrının sebebini araştırmak icin.. dua edin bana lütfen.

Çok şükür bebeğin iyi inşallah üşütme gibi bişey olmuştur kötündüşünüp kötüyü çağırma iyi düşün allahın izniyle bebeğine hiç bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…