Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Çok şükür bebeğin iyi inşallah üşütme gibi bişey olmuştur kötündüşünüp kötüyü çağırma iyi düşün allahın izniyle bebeğine hiç bişi olmaz
Saol canım allah razı olsun evet bebek iyi çok şükür kanama gibi birşey de gözlenmedi . Fakat çok şiddetli Ağrı cektim bu sıcak havalarda üşüttüm mü onu da bilmiyorum . Zor süreçler rabbim hepimize yardım etsin insallah.

cok gecmisler olsun canim insallah bunlar olagan agrilardir. iste bu surecleri atlatinca insan hep tedirgin oluyor diger gebelere gore

Belki gaz sancısı olabilir canım bazen çok kötü sıkıştırıyor basit birşey gibi dursa da. Geçmiş olsun

Evet Dr da öyle söyledi herşey temiz çıkınca gaz sıkışması dedi hayatımda ilk defa bu şekilde bi gaz sıkışması sancısı cektim çok fena.
Canım canımm canıımmm çok şükür kalp atislarini gormussun cook mutlu oldum Rabbim kucağina almayi nasip etsin ne kadar mutlu oldum anlatamam darisi bizlerin basina. Gaz sancisi cidden zorluyor insani malesef bende kucuk ataklar yasiyorum demek daha dikkat etmek gerekiyor

Saol canım allah razı olsun dilerim rabbimden bütün kader arkadaslarıma o minik kalp atışını duymayı nasip etsin.. evet gaz sancısına dikkat etmek gerekiyor hayatımda ilk defa yaşadım dayanılacak gibi birşey değil dik duramıyordum iki büklüm oldum eşimin yardımıyla hastaneye gittik. Bol bol su içmemiz gerekiyor özellikle 6. Ve 7. Haftalarda ki hormonların birden yükselişi vücuda böyle seyler yapabiliyormuş bunlaran korunmak icin bolca sıvı almalıyız , Dr umun söyledikleri .

Saol bilgilendirmen icin cnm ben dogumumdan 1 hafya sonra acile apartopar goturduler oradan biliyorum alttan birsey oldu kesin bana birsey oluyor dedim inanilmaz bir korku yasatti bana dogum doktorumu acilen cagirdilar dogumla alakasi yok gaz sikismasi olabilir diye 2 3 doktor gormustu hamilelikte yasiyor insan malesef normalde hic bilmem boyle kasilmalari

Suan kac haftaliksin usg bilgilerin ne cikti kendisi gorundumu icinde sen transferi ayin 13 unde olmustun 2 taneymiydi ikiside gorundumu

Suan kac haftaliksin usg bilgilerin ne cikti kendisi gorundumu icinde sen transferi ayin 13 unde olmustun 2 taneymiydi ikiside gorundumu
Canim tek kese bebek göründü çok ağrım vardi diye fazla bakamadi başka bebek var mi diye , alttan kontrol ettiği icin bir kaç dakika bile dayanamadım , kalp atışini da duyduk kese ve bebek gayet uyumlu dedi, ben ayin 11’inde transfer olmustum 6 hafta 3 günlük diye söyledi Dr um . Asil kontrol günüm carsamba günü ozaman daha dikkatli bakarız dedi, bakalım hayırlısı tek olsun bizim olsun:)))) sağlıkla gelsin de yeter canim

Slm arkadaşlar..5. gün embriyosu için 12gun sonra test günü verdiler.normalde daha erkeb çıkmaz mı??yardım lütfen

Tabiki canm yeterki sağlıklı olsun bendede iki tane konulduya ondan merak ettim kimilerinde tek gorunuyormus bir sonraki kontrolde digeri gorunebiliyormus ben 19 unda oldum transferimi testim pozitif cikti usg kontrolum ise ayin 12 sine gorunurmu kalp atisi duyulurmu onu merak ediyorum dahami gece alsam acaba 3 5 gun dahami sonraya gitsem

Duyulur canim benimki gayet ne şekilde duyuldu yanı:) sende transferden 3 hafta sonra gitmiş oluyorsun benim gibi o yüzden senin de duyulur .. benim 12. Gun kan testim 440 beta çıkmıştı normalde tek gebeliklere göre Yüksek ama tek bebek göründü :))

Canım çok geçmiş olsun. İnş iyi gider hamileliğin..bir sıkıntı yaşamazsın umarım bir daha..
Benim 10.gün değerim kan testinde 1.20 çıktı yani tutunma bile gerçekleşmemiş. Yok olup gitmiş embriyolarım. Böylelikle bir negatif denemem olmuş oldu, ilki tuttu ama bunlar olmadı. Bir daha 3.gün embriyosu dondurulmuş asla yaptırmayacağım, bende olumlu olmuyor. kızım 5.gün, taze transferleydi ve mucizem olarak kaldı. Üzgünüm ama hayırlısı diyorum..

Canim ya çok üzüldüm , ben de iki ay önce negatif sonuç almıştım ama umudumu yitirmedim bu defa dondurulmuslarla oldu . Hayatta herseyde bir hayır vardır unutma sabrını da sükrünude rabbim arttırsın hiç kaybetme .. dondurulmuş başka embriyon varmı canim ?

Canim oyle.dusunme demekki hayirli degilmis
Benim.ilk denemem blast taze embriyo transferiydi ve negatifti.Allah ol diyecek olacak 3.gun transfer olur hamike olursun 5.gun 2 tane blast transfer olursun negatif olur biraz kaderci olmak lazim.Doktorunla gorusup sikintinin ne oldugunu seninle paylasirsa daha farkli bir yol izlersiniz bu sefer

Canim gecmis olsun.Gaz sancisi beterdir kizima hamileyken doguruyorum zannetmistim o derece dogundan sonrada hungur hungur agladigimi bilirim sirtima vuruyordu nefesim kesiliyordu babam karsimda koca adam ne yapacagini sasirmisti.Cok dikkat et kendine havalar bi sicak bir soguk ayaklarini usutme sirtini usutme.Kuzucugunun kalp atisini gormussun masallah darisi bize canim dua et olur mu

Saol canım allah razı olsun .. dua ediyorum etmez miyim hiç sizlerin hiç birisini birebir tanimasamda kaderlerimiz ortak , kader arkadaşlarıyız.. ben de çok cektim 2 defa transfer göremeden embriyolarım 3 gün çöp oldu.. sonra bir defa taze embriyo negatif aldım en sonunda dondurulmuş ile tutturdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…