Hayırlı olsun :) o telaş hiç bitmeyecek sanırım , ilk kan pozitif çıkar ikiye katlanacak mi diye düşünürüz o biter keseyi görecek miyiz sonra kalp sesini duyacak miyiz derken 9 ay bu telaş hiç bitmeyecek .. insan zor bulunca böyle oluyor galiba , rabbim olmayanlara da nasip etsin olanlara da sabır versin:) icin de bana da :)Arkadaşlar 13. Gün değerim 1154,9
9. Gün 238
Çok şükür.
Daha buna sevinemeden kesenin telaşına düştüm
Evet cnm benim doktor ikisini bir gormek istiyor genelde testten 10 15 gun sonraya al dedi randevuyuda ben yine 10 gun sonraya aldim dayanamam diye
Arkadaşlar 13. Gün değerim 1154,9
9. Gün 238
Çok şükür.
Hayirli olsun telas etme tadini cikar degerin cok guzel Allah tamamına erdirir insallahArkadaşlar 13. Gün değerim 1154,9
9. Gün 238
Çok şükür.
Mayısın 2 si test gunumdu mayisin 12 sinede usg tarihimEvet malesef sabirsiziz canim hepimiz
Az daha dayan az kaldi ayin kacinda randevu
Canım ilaçlara aynı devam ediyorum bende ilk ultrasona kadar böyle devam edecekBu arada benim tetkikimde 13.de yapıldi 1892 çıktı benimki 2 embriyo seninki kac merak ettim
Hepsi dimi bana sadece coraspirini kestirmislerdi oda az lekelenmem oldu diyeCanım ilaçlara aynı devam ediyorum bende ilk ultrasona kadar böyle devam edecek
Canim okadar surekli yatma azicik dolan evin icinde kan dolasimin olsun birde sen daha once idrarda yapmismiydin ne cikmistiTransferin 7. Günündeyim yiyip içip yataktan çıkmıyorumhiç bişe de hissetmiyorum allah sonumu hayır etsin pazar yaptırmaya karar verdim kan testini de
Geç degil benim de 21.gunu olmustu hormonların ve rahimin durumuna göre yapıyorlar transferi:) ben pozitif sonuç aldım dilerim sen de alırsınKızlar benim haftaya cumartesi dondurulmuş transferim olacak ama adetimin de 25. Günü oluyor. Çok geç değil mi
İnşallah canım.geçen ilk tedavimde negatif almıştım.bunlar oradan kalan yavrularım.geçen tedavide psikolojim çok kötüydü.şimdi içim ferah nedense.Allahım bana da nasip eder inşallahGeç degil benim de 21.gunu olmustu hormonların ve rahimin durumuna göre yapıyorlar transferi:) ben pozitif sonuç aldım dilerim sen de alırsın
Ben ilk denememde yumurtaliklar toplandi rahim hazrlandi vs derken bayagi uzun surmustu net gununu hatirlamiyorum ama hatta doktora adet gunum cok yakin degilmi demistim diye hatrliyorum sonumcusu ise17 gunu yapildi dondurulmustuKızlar benim haftaya cumartesi dondurulmuş transferim olacak ama adetimin de 25. Günü oluyor. Çok geç değil mi
Benim sen ilk denemem de negatif olmustu taze embriyo transferiydi , Rahim ister istemez yorgun oluyor ama dondurulmuşlarda tutma olasılığı yüksek .İnşallah canım.geçen ilk tedavimde negatif almıştım.bunlar oradan kalan yavrularım.geçen tedavide psikolojim çok kötüydü.şimdi içim ferah nedense.Allahım bana da nasip eder inşallah
İnsallah .. ne zaman transferiniz ?İyi akşamlar. Benim 5. Tüp bebek denemem ilk kez dondurulmuş embriyo ile yapılacak. Umarım bu sefer güzel sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?