Hayırlısı, umarım güzel şeyler olur..Insallah dilerim isteyen emek veren herkes sagljkla kucagina alir evladini
Ayy cok şükür Rabbim kucağıniza almayıda nasip etsin cok cok mutlu oldum sabah sabah moralim yerine geldiSelam kızlar hastaneden geldim keselerimizi gördük çok şükür iki hafta sonraya kalp atışı için gidecez Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın emeklerini boşa çıkarmasın
Hayırlı olsun canım benim Sağlıklı sıhatli tamamla inşallahKizlae sukurler olsun simdi ciktik muayeneden kesemizi gorduk
Rabbim isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu
Hayırlı olsun canım benim Sağlıklı sıhatli tamamla inşallah
Canimmmmm hayırlı uğurlu olsun:) çok sevindim rabbim tamamına erdirsin ne güzel bugün güzel haberlerle dolup taşıyor burası bin şükür :) senin tek mi ikiz mi canisiKizlae sukurler olsun simdi ciktik muayeneden kesemizi gorduk
3 Mayıs transfer tarihim
Yarın sabah
E2
Prolaktin
Progesteron
Tsh
Bakılacak aranızda bu testleri yaptıran var mı? Sonuçları yazar mısınız
Cok sevindim hayirli olsun Rabbim kucaginiza almayida nasip etsin.. Bende gitsem gozukur demk kiKizlae sukurler olsun simdi ciktik muayeneden kesemizi gorduk
Kalp atislari icin ne zamana gun verdi canmKizlae sukurler olsun simdi ciktik muayeneden kesemizi gorduk
Canimmmmm hayırlı uğurlu olsun:) çok sevindim rabbim tamamına erdirsin ne güzel bugün güzel haberlerle dolup taşıyor burası bin şükür :) senin tek mi ikiz mi canisi
Cok sevindim hayirli olsun Rabbim kucaginiza almayida nasip etsin.. Bende gitsem gozukur demk ki
Canım bazen belirti hissetmiyorsun ilerleyen haftalarda ufak ufak belirtiler oluyo ama ben oğlumda hiçbir şey hissetmemiştim inşallah güzel haberini alacazMerhaba arkadaşlar herkes iyi mi benim transferin 4. Günü.hic belirtim yok desem.perşembe işe başlayacağım. Sizde durumlar nasıl??
normal Can'ım endometrium kalınlığı için ilaç dozun yükseltilebilir ben transferden sonra günde 6 içiyordum bugün günde 3 e çevirildi değişiklik yapılabilir inşallah hayırlı transferlerin olur sımsıkı bebeğin sana sarılırbugun aďetimin 4. gunu kontrolum vardi.
heniz endometriumda bi degisiklik yok. 11. gunu yani haftaya sali tekrar gidicem. bu arada cuma gununden itibaren estrofem gunde 4 e cikicak. normal mi bu durum? degiaiklik olur dimi?
Transferinden sonramı bakıyorlar bu değerlereE2 288
Progesteron 58 çıktı
Transferin 5. Günü
Doktor ilaçlar devam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?