Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Selam kızlar hastaneden geldim keselerimizi gördük çok şükür iki hafta sonraya kalp atışı için gidecez Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın emeklerini boşa çıkarmasın
Ayy cok şükür Rabbim kucağıniza almayıda nasip etsin cok cok mutlu oldum sabah sabah moralim yerine geldi simdi transferinin kacinci gunu oldu bugun

Kızlar adet benzeri olan sancılara takılmayın ben 7 haftalık oldum Hale’n gun içinde bir kaç defa yokluyor . Rahat olun lütfen bu içeride bir çalışmanın olduğunu gösterir .

3 Mayıs transfer tarihim
Yarın sabah
E2
Prolaktin
Progesteron
Tsh
Bakılacak aranızda bu testleri yaptıran var mı? Sonuçları yazar mısınız

Kizlae sukurler olsun simdi ciktik muayeneden kesemizi gorduk
Rabbim isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu
Canimmmmm hayırlı uğurlu olsun:) çok sevindim rabbim tamamına erdirsin ne güzel bugün güzel haberlerle dolup taşıyor burası bin şükür :) senin tek mi ikiz mi canisi

Canimmmmm hayırlı uğurlu olsun:) çok sevindim rabbim tamamına erdirsin ne güzel bugün güzel haberlerle dolup taşıyor burası bin şükür :) senin tek mi ikiz mi canisi

Tek canim benim Allah izin verirse
Gerci doktorum haftaya tam belli olur dedi ama yuzde doksan tek

Merhaba arkadaşlar herkes iyi mi benim transferin 4. Günü.hic belirtim yok desem.perşembe işe başlayacağım. Sizde durumlar nasıl??

bugun aďetimin 4. gunu kontrolum vardi.
heniz endometriumda bi degisiklik yok. 11. gunu yani haftaya sali tekrar gidicem. bu arada cuma gununden itibaren estrofem gunde 4 e cikicak. normal mi bu durum? degiaiklik olur dimi?

Merhaba arkadaşlar herkes iyi mi benim transferin 4. Günü.hic belirtim yok desem.perşembe işe başlayacağım. Sizde durumlar nasıl??
Canım bazen belirti hissetmiyorsun ilerleyen haftalarda ufak ufak belirtiler oluyo ama ben oğlumda hiçbir şey hissetmemiştim inşallah güzel haberini alacaz
bugun aďetimin 4. gunu kontrolum vardi.
heniz endometriumda bi degisiklik yok. 11. gunu yani haftaya sali tekrar gidicem. bu arada cuma gununden itibaren estrofem gunde 4 e cikicak. normal mi bu durum? degiaiklik olur dimi?
normal Can'ım endometrium kalınlığı için ilaç dozun yükseltilebilir ben transferden sonra günde 6 içiyordum bugün günde 3 e çevirildi değişiklik yapılabilir inşallah hayırlı transferlerin olur sımsıkı bebeğin sana sarılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…