Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

5 haftalikta basladi cnm ben daha 6 haftalik bile olamadim kizimdada cok kotu gecirmistim hep bulanti buda oyle olacak cok kprluyorum

Erken basladi demek ki benimde kizima gore erken basladi ozellikle yemek yedikten sonra oluyo mide bulantisi cikarinca rahatliyorum.

Pozitif goren arkadaslar ben bu ay dondurulmus transferi olucam ama embriyolarim biri 4bc biri 5bc korkuorum tutmaz die.pozitif sonuc alan arkadaslar embriyo kaliteleriniz neydi?

Pozitif goren arkadaslar ben bu ay dondurulmus transferi olucam ama embriyolarim biri 4bc biri 5bc korkuorum tutmaz die.pozitif sonuc alan arkadaslar embriyo kaliteleriniz neydi?
Hayırlı transferlerin olsun Canım embriyo kalitesi önemli ama çok çok iyi olup tutmayanı gördüm içinde bende olmak şartıyla kader kısmet işi bu Rabbim ol diyecek hayırlısıyla olacak benim embriyolarım 5aa 4aa

Benim bi tanıdığımın en kötü kalite tek embriyo transferi tuttu. Nasipse olacak inşallah...

insallah bizlerde boyle seylerden bahsederiz ne guzel gunler gecmiyor ki daha transfer bile yapilmadk
Rabbim insallah sizede nasip etsin bende daha kese bile gorunmedi ama yinede bulantisiz diye dua edelim cidden bulanti hamilelik sevincini golgeliyor cok kotuyum anlatilamaz bir durumdayim acaba ilaclarin birikimimi diye dusunuyorum

Ben onlari hic bilmiyorum mesela ilkinde a ne dir b nedir 5 gun embriyosuymus onuda sonradan ogrendim cok sukur tuttu bunlar dondurulmus oldum simdi iki tane onlarda 5. Gun embriyosu biri iyi digeri yavas dedi bakalim bekliyoruz hayorlisi sadece dua etrim ben pek oralarini bilmedigim icin sadece dua etmistim

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bende 07.05.2018 de 5.gün aa tek embriyo transferim oldu test günüm 16.05.2018 ama çok heyecanlı ve sabırsızım kasık ağrısı ve şişkinlik(gaz) problemi dışında bişey YÖK acaba sizde ne gibi belirtiler oldu bi de ne zaman sonuç aldınız en erken

Hayırlı olsun canım öncelikle aynı durumlar bendede vardı hala devam ediyo kasık ağrısı ben 6. Gün idrar tahlilinde ikinci çizgiyi hafifte olsa gördüm 7. Gün tahlilde pozitif aldım benimde 5. Gün aa idi embriyolarım iki transfer edildi şimdilik iki keseyide gördük çok şükür ama tek transfer için tahlilinde erken davranma olumsuz çıkabilir ben daha önce oğlumdaki tedavimde idrar tahlilim çıkmamıştı çok üzülmüştüm tahlilde pozitifi gördüm ama günlerce çok ağlamıştım karar senin biraz bekle derim

Canım benim çok teşekkür ederim Allah sana bağışladın meleklerini. Artık bu saatten sonra biraz daha sabredecezRabbim bizim sabrımızı arttırsın şu mübarek günlerin hürmetine gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı edip nasip etsin inşallah

Inan hic bir kere bile sormadim kalitesi nedir diye kizinda da bu tedavimdede blast iki embriyo transfer edildi sadece onu biliyorum.Kaderci olmak lazom biraz bosver kafani bulandirma boyoe seykerle yeter ki rabbim.ol desin

Ben kizimda karin agrisi adet agrisi bilmezdim bu gebeligimde 10.gun karin agrisi ve damla kan gelince doktorum test yapmami istedi pozitifi gorduk sukur ama o gun adet agrilari gibi agrilar karin kasik hep devam etti hala azalsada ara ara vuruyo zaten kasik agrisi oluyo kizimdan biliyorum gebelikte rahim buyudukce baski yapiyor.Onun harici bende ates basiyordu gecekeri uyuyamiyordum bi kac gece boyle oldu.Bi kac gun ayaklarim dondu ama inan cogu ikaclarin tesiri.Asil belirtiler hamileligini ogrenince basliyor

Amin canım Rabbim bizim gibi hasretle bekleyenlerin yüzünü güldürsün duasını kabul etsin inşallah sabrının mükafatını görürsün duamız hepimizle

Inan hic bir kere bile sormadim kalitesi nedir diye kizinda da bu tedavimdede blast iki embriyo transfer edildi sadece onu biliyorum.Kaderci olmak lazom biraz bosver kafani bulandirma boyoe seykerle yeter ki rabbim.ol desin
Ins canim bakalim hayirlisi cok umudum yok ama belkide boylesi daha iyidir sonradan hayal kirikligi cok olmaz

Kızlar aşırı baş dönmesi yaşıyorum , oturduğum yerde bile koltuk altımdan kayıyor sanki.. şimdiye kadar aşırı mide bulantısı yaşamadım hiç istifra etmedim ama baş donmesi beynimin içini bulandıriyor çok şiddetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…